Yunus, bakasetas, parmak, flavio, Trondsen, berat duruma göre hatta ömürün olduğu bir orta saha rotasyonuna yeni biri alınır mı alınması mantıklı mıdır bilemiyorum. En nihayetinde Türkiyede alınan hiçbir oyuncunun şu an forma garantisi olamaz. Dolayıysla bu bir oyuncuyu ikna etme yöntemi de olamaz. Ömür Trondsen berat yunus bakasetas teknik özellikleri ile ön plana çıkarken parmak ve flavio dinamizm ile ön plana çıkıyor. Lider özellik dersek bakasetasta da bu özellik var bence. Bir satış olmadığı takdirde rotasyon bence yeterli duruyor. Buraya harcayacağımız enerjiyi ve parayı kritik bölgelere ayırmanın ben daha doğru olduğunu düşünüyorum
Bakasetas on numara olarak değerlendirilse bile elinde yunus Trondsen ömür gibi sekiz numaralar varken Salih hamlesi rotasyonu gereksiz genişletir diye düşünüyorum. Bu olduğunda avrupada oynasan bile lükse kaçmış olursun.
Bakasetas on numara olarak değerlendirilse bile elinde yunus Trondsen ömür gibi sekiz numaralar varken Salih hamlesi rotasyonu gereksiz genişletir diye düşünüyorum. Bu olduğunda avrupada oynasan bile lükse kaçmış olursun.
Yorum