Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kenan Karaman'ı santrafor olarak oynatmak istediğini sanmıyorum hocanın.

İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yeteneklilerse alınmalılar.Yerli,yabancı diye bakmamak lazım.Bunların hepsine ticari bir değer olarak bakmak lazım.Kulübün ekonomik döngüsü ve yarışmacı bir takım olabilmesi için yetenekli gençlere de ihtiyacı var.
    Ben bu habere pek inanmıyorum. Altınordu'nun kendi futbolcularına fahiş fiyat çektiğini biliyoruz ki zaten aramız pek iyi değil onlarla. İki gelecek vaadeden futbolcusu için toplam 1m eurodan çok daha fazlasını istemişlerdir bence.
    En son smart tarafından düzenlendi; 31.03.2021, 15:39.

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vazgeçemediğimiz bir transfer politikamız var. Alternatif futbolcu sevdası.
      Arkadaşım Koita,Efecan,Salih vs. vs. peşinde koşacağına,
      İlk olarak bütçeni direkt 11e yazabileceğin sağbek,solbek,sağkanat,santrafor 'a harca. Gerisi bir şekilde halledilir. Gerekirse içerden alternatif yaratırsın.
      Sonra yok bütçe kalmadı vs. vs. Geçen sezon ki gibi Diabateye,Plaza tarzı transferlere gerek yok.
      Bak devre arası naptın ? Direkt oynatabileceğin adamları aldın, verim aldın. Bu kadar basit.
      Bir akıllanın artık ya.
      Haklısın

Bizim gibi takımlar eğer alt yapıdan adam yetiştirecekse alternatifleri alt yapıdan koyacaksın iyi bir sağ bekin varsa Serkanı tut stoperin varsa Hüseyini tut ama aynı bölgeye 2 tane iyi alternatif iyidir ama bize lükstür sağaçığın varsa Yusuf alternatifdir gibi
      @ okşoholu

Yorum

İlk olarak bütçeni direkt 11e yazabileceğin sağbek,solbek,sağkanat,santrafor 'a harca. Gerisi bir şekilde halledilir. Gerekirse içerden alternatif yaratırsın.
        Sonra yok bütçe kalmadı vs. vs. Geçen sezon ki gibi Diabateye,Plaza tarzı transferlere gerek yok.
        Bak devre arası naptın ? Direkt oynatabileceğin adamları aldın, verim aldın. Bu kadar basit.
        Bir akıllanın artık ya.
        Milyon kere haklı.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Yomraspor da mert miraç altıntaş diye bir çocuk var muhtemelen trabzon doğumludur bu sene 3.ligde çok iyi işler çıkarıyor. Bu çocuğu umarım kaçırmazlar.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• junker 2 mio euro ya japonyaya gitti.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 7 isim gidiciymiş.

Uğurcan
              Marlon
              Hosseini
              Baker
              Afobe
              Kamil Ahmet
              Djaniny
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• kenan da sanırım sadece ben birşey göremiyorum.
                Milli takımda nasıl oynuyor anlayabilmiş değilim.

ismail,batuhan,gökdeniz benim bu sene takımda en çok görmek istediğim isimler.
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kenan da sanırım sadece ben birşey göremiyorum.
                  Milli takımda nasıl oynuyor anlayabilmiş değilim.

ismail,batuhan,gökdeniz benim bu sene takımda en çok görmek istediğim isimler.
                  yine milli takimda, devansa yardim ediyor, arada sirada gol atiyor. Fortuna Düsseldorfta cok cok kötü. Ben Düsseldorfda kaliyorum, burada fazla kisi begenmiyor karamani. Acikcasi bende. Cok bencil oyniyor, kendisini takimdan daha büyük görüyör, ve 2.ligi kesinlikle kendisine layik görmiyor. Gol atinda, hic birzaman arkadaslarin yanina gidip sevinmez, kameraya kosup bagirir.

Kesinlike yanlis transfer olur

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    serkan asan türkmen gibi 2 lik oyunculara kalmamak adına alternatif 5 lik oyuncu alınması gerekiyor,uzun maratonda olmazsa olmaz

devre arasında naptık ? 7 lik sağbek perera yı yollayıp 2 lik sağbek serkan asana kaldık,

23 kişilik kadroda potansiyeli olmayan 2 lik oyuncu bulunmaması gerekiyor,bunu keşfetmek zor değil,yetenekli oyuncu kendini belli eder zaten 1 maç oynasa bile

geçen sezon türkmen
                    bu sezon serkan asan
                    gelecek sezon erce kardeşler (kaleci transferi yapılmazsa)

biz akıllanmayız aga

koita efecan salih en düşük ihtimalle 5 lik oyuncudur,seni yarı yolda bırakmaz,süper lig standartında sıkıştığın zaman verim alabilirsin,

ünal hoca yedek kulübesine bakıyor ,kimse yok,oyuncu değiştiremiyordu aga,ne çabuk unuttuk
                    Kardeşim senin mantığın şu ;
                    Takım elbisenin ceketini almadan kol düğmesi almak.
                    Sen önce bir ceketini,gömleğini,pantolununu al da kravatını,kol düğmeni daha sonra alırsın.
                    Sonra mazallah gömlek almaya para kalmaz ve ya kalitesiz bir gömlek almak zorunda kalırsın kol düğmesi,kravat da bir işe yaramaz.
                    Asıl elemanları kaliteli aldıktan sonra paran kalırsa bütçene göre de yardımcı elemanları halledersin.
                    Alamasan bile seni idare eder. Ama asıl elemanlar olmadan yardımcı elemanları kullanamazsın bile.
                    Umarım anlatabilmişimdir (:
                    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

Bir akıllanın artık ya.

Öncelikler dururken alternatiflere yönelim..
                      Evde buzdolabı yokken "yedek bir televizyon da bulunsun abi öbürü bozulursa napcaz" anlayışı..
                      Kangren gibi.

Yedek televizyon, yedek mikrodalgayı önce alırsan öncelikli ihtiyacın olan buzdolabı için bütçeni kısıtlamış olursun ve piyasadaki fırsatları kaçırabilirsin.

Önce buzdolabı.
                      Buz gibi golcü.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        7 isim gidiciymiş.

Uğurcan
                        Marlon
                        Hosseini
                        Baker
                        Afobe
                        Kamil Ahmet
                        Djaniny
                        Gayet güzel bir liste.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Kenan disiplinlidir, futbol zekasi da baya iyi ama okadar. Halil Altintop gibi bir oyuncu. Gelmesin

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
                          HY67...

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            7 isim gidiciymiş.

Uğurcan
                            Marlon
                            Hosseini
                            Baker
                            Afobe
                            Kamil Ahmet
                            Djaniny
                            Hosseini---Caulker?
                            Baker---Salih

Afobe yerine ise muhtemelen Koita düşünülmekte.

En azından 3 tane bek lazım. Hepsine bonservis ödeyebilme gücümüz olmayabilir.

Etkili bir kenar oyuncusu lazım. Ve elbette çok iyi bir santrafor gerekiyor. En azından santrafor için mali şartları zorlayacağımızı düşünüyorum.
                            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 01.04.2021, 17:56.

Yorum

• Umarım Visca gelir. Seneye lige 2-0 önde başlarız. Bu nasıl bir istatistik kasmadır. Ayağa kalkıp ceket iliklemelik.
                              2015-16: 41 maç 17 gol 10 asist
                              2016-17: 43 maç 10 gol 13 asist
                              2017-18: 43 maç 14 gol 17 asist
                              2018-19: 38 maç 14 gol 14 asist
                              2019-20: 47 maç 19 gol 14 asist

bu 5 sezonda sezon başına oynadığı maç sayısı: 42.4
                              sezon başına gol ortalaması: 14.8
                              sezon başına asist ortalaması: 13.6
                              sezon başına gol+asist ortalaması: 28.4
                              maç başına gol katkısı ortalaması: 0.67
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hosseini---Caulker?
                                Baker---Salih

Afobe yerine ise muhtemelen Koita düşünülmekte.

En azından 3 tane bek lazım. Hepsine bonservis ödeyebilme gücümüz olmayabilir.

Etkili bir kenar oyuncusu lazım. Ve elbette çok iyi bir santrafor gerekiyor. En azından santrafor için mali şartları zorlayacağımızı düşünüyorum.
                                Bahsettiğiniz isimler mevcutlara 10 basar.

Seneye zirveye ambargo koymalıyız.

AVCI Hoca'ya güveniyorum.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X