Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Das sind die Leistungsdaten von Taha Cevahiroğlu vom Verein Konya Ereglispor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

1,83 boy

sağbek

geçen sezon 3 gol 4 asist yapmış

bu sezona da golle başlamış

tahayı izlemedim ama managerinin listesindeki oyuncular gayet iyi

Das ist die Übersichtsseite von FutureBall. Auf dieser Seite sind alle Spieler einsehbar, die FutureBall betreut.

u21 sırbistan maçı ilk 11 i açıklandı

izlenmesi gereken oyuncular

doğan alemdar kaleci
    yusufcan esendemir solbek (rıdvan da ilk 11 olduğu için herhalde sol stoper olarak başlayacak maça)
    barış alper yılmaz kanat forvet
    ismail çokçalış sağbek
    gökdeniz bayraktar kanat forvet
    kerem atakan kesgin merkez orta saha (2-3 yıl önce dikkat çekmişti ama sakatlıklar yaşadı maalesef)

bu arada tolunay hoca hırvatistan maçı ilk 11 inden sadece 2 oyuncuyu ilk 11 e koymuş, rıdvan ve gökdeniz bayraktar

hücum aksiyonları çok düşük u21 takımında,bunun nedeni abdussamed karnucu,kerem atagan kesgin,umut güneş in üçünün aynı anda saha olması

dikine ara pas verebilen ömer faruk yok,

9 numaramız muhammed zeki de bişey göremedim,

ömer faruku forvet arkası barış yılmazı santrafora koyacaksın,en azından iki pasta gole gitme imkanı olur,hücumda pas yapamıyorsan

İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sırbistan u21 de zeljko gavric klas topcu.
    Hoşuma gitti.
    tm değeri 4 milyon avro

Das sind die Leistungsdaten von Zeljko Gavric vom Verein ETO FC Győr . Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
    En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 31.03.2021, 14:30. Sebep: flood
    TEKKEBALL

Yorum

• Anastasios Douvikas baya bir önerildi scout ekibine bakalım bir sonuç çıkacak mı???
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Sırbistan u21 de zeljko gavric klas topcu.
        Hoşuma gitti.
        „Choose a lazy person to do a hard job.
        Because a lazy person will find an easy way to do it.“
        BILL GATES

Yorum

• Salih Uçan kariyerinin farklı dönemlerinde 4-5 defa denenip olmamış bir oyuncu. İstatistiklere yansımayan nasıl bir gelişim göstermiş olabilir ki uğruna transfer yarışı başlatıldı anlamak zor.
          Baker'dan iyidir evet.

Yorum

• Mahir Emreli, 28, aus Aserbaidschan ➤ 1.FC Kaiserslautern, seit 2025 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: 1,00 Mio. € ➤ * 01.07.1997 in Tver, Russland

Risksiz Transfer olur. 2 seneye rahat 5 milyonu bulur

Yorum

• Sezonun en yüksek ratinge sahip ilk 11 i güncellenmiş.
              En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 30.03.2021, 21:21.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi
                Takasta Türkmen + serkan + Diabate yı verirsek tamamdır o iş
                „Choose a lazy person to do a hard job.
                Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                BILL GATES

Yorum

• Altınordu'nun 2 genç futbolcusu için toplam 10 milyon tl istediği haberleri dogruysa, bedava. Neden yerel medya bunu skandal bir haber gibi paylaştı anlamadım.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    salih uçan adı geçiyor ama salih uçan daha önce istanbul görmüş bir adam ve sezon sonu boşa çıkacak eğerki kendisine beşiktaş ve g. saray da talipse ilk tercihleri bu klüpler olacaktır ondan sebeb hiç ümitlenmeye gerek yok .
                    Bizde forması garanti gibi bir şey. Diğerlerinde forma rekabetine girecek. Bucada yaptığı hatayı tekrar yapmaz bence.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• berat ın taylandan daha iyi olduğunu aylar evvel söylemiştim,

berat 6 numara için ideal bir oyuncu
                      TEKKEBALL

Yorum

• Berat bazen çok durağan oynuyor.Tempo sorunu var.İlerleyen dönemlerinde bu ne kadar düzelir bilmiyorum.Kendine daha çok güvenmesi lazım.Çok fazla geri pas yapıyor.Tekniği ve oyun zekası daha fazlasını yapmaya müsait.Biz 4-3-3 oynamıyoruz neticede,4-2-3-1 oynuyoruz.Josefin ofansif katkısı daha fazla.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Altınordu'nun 2 genç futbolcusu için toplam 10 milyon tl istediği haberleri dogruysa, bedava. Neden yerel medya bunu skandal bir haber gibi paylaştı anlamadım.
                          Yeteneklilerse alınmalılar.Yerli,yabancı diye bakmamak lazım.Bunların hepsine ticari bir değer olarak bakmak lazım.Kulübün ekonomik döngüsü ve yarışmacı bir takım olabilmesi için yetenekli gençlere de ihtiyacı var.

Yorum

• Santrafor için ciddi bir adım atmak lazım, nasıl yaparız bilmiyorum ama Spartak Moskova'da Sobolev var, bir şekilde oyuncuyu ikna edip, kiralık falan getirmek lazım daha genç bir oyuncu, biraz maaş versek belki olabilir. Takımında 2 tane daha pahalı forvet var çünkü. Kesin patlar diyebiliyorsak bonservisiyle almak lazım. Yazın 4.5 ödemişler adama.

Aleksandr Sobolev, 28, Rusya ➤ Zenit, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 6.00 mil. € ➤ * 7 Mar 1997, Barnaul, Rusya

En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 31.03.2021, 15:03.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Hoca Kenan Karaman'ı istemiş, gerekirse imza parası verecekmişiz. Güzel gelişme.

Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hoca Kenan Karaman'ı istemiş, gerekirse imza parası verecekmişiz. Güzel gelişme.

https://www.61saat.com/futbol/trabzo...i-h874344.html
                                Kenan Süper ligde basa oynamak isteyen hicbir kulubun oyuncusu olamaz.
                                Mevlüt Erdincin yarisi kadar gol atabilecegine inanmiyorum.
                                Serdar Dursun (ki kendisinide begenmem) ondan misli miisli daha iyi futbolcu
                                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

Çalışıyor...
                                X