Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yunus, bakasetas, parmak, flavio, Trondsen, berat duruma göre hatta ömürün olduğu bir orta saha rotasyonuna yeni biri alınır mı alınması mantıklı mıdır bilemiyorum. En nihayetinde Türkiyede alınan hiçbir oyuncunun şu an forma garantisi olamaz. Dolayıysla bu bir oyuncuyu ikna etme yöntemi de olamaz. Ömür Trondsen berat yunus bakasetas teknik özellikleri ile ön plana çıkarken parmak ve flavio dinamizm ile ön plana çıkıyor. Lider özellik dersek bakasetasta da bu özellik var bence. Bir satış olmadığı takdirde rotasyon bence yeterli duruyor. Buraya harcayacağımız enerjiyi ve parayı kritik bölgelere ayırmanın ben daha doğru olduğunu düşünüyorum
    Bakasetas on numara olarak değerlendirilse bile elinde yunus Trondsen ömür gibi sekiz numaralar varken Salih hamlesi rotasyonu gereksiz genişletir diye düşünüyorum. Bu olduğunda avrupada oynasan bile lükse kaçmış olursun.
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• ben hiç öyle çok topçumuz var ona buna gerek yok demeyecegim, Salih alinabiliyorsa alinsin hiç affetmem... Yunus'un ne verecegi belli degil, Trondsen'e ben de güveniyorum ama hocanin ne düsündügünü bilmiyoruz, Flavio'yu da pek tutmadigini görüyoruz, Baker'i oynatsa bile sene sonu takimda tutacagini sanmiyorum... alternatifi bol kadro ve hocanin istediklerini uygulayacak topçularin alinmasi çok önemli... Salih'in Baka ile uyumunu da unutmayalim... concona kaptirmaktansa al sonuçta bonservissiz, yilligi da uçuk kaçik olmaz ve Tl üzerinden olur... kap gel

Koita'yi çok istemem ama çok da karsi degilim, herifin bize attigi golleri bizde kimse atamiyor... dursun kenarda iste yedek golcü olarak Afobe'den Koita'ya geçis hiç de fenâ olmaz... as klas forvet alirsak hiç de sesimi çikarmam Koita transferine... ama gelip de bize takimin as golcüsü diye yuttururlarsa onu, hoca da yönetim de agir küfürler yer ve bunu da hak etmis olurlar kimse kusura bakmasin...
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Salim Manav [MENTION=81]salim[/MENTION]manav
        Trabzonspor, Kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fode Koita ile protokol yaptı.

İki taraf arasındaki protokol bozulmazsa Koita, gelecek sezon Trabzonspor formasını giyecek.

Yorum

• Yorum

• Ertan Süzgün [MENTION=22736]ertan[/MENTION]suzgun
            ·
            1d
            Alanyaspor, Salih Uçan’a uzatma teklifi yaptı.

Salih Uçan’la Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray ilgileniyor.

Salih’i yurt dışından da takip eden takımlar var.

Salih, henüz kararını vermedi.

Rakamlarda orta yol bulunursa Beşiktaş’ı biraz daha yakın görüyorum.

Yorum

• Salih alınsın isterim fakat asla direk 8 oynayacak net transfer değil.
              Koita alınsın isterim ama alternatif olaeak.
              Asla net santrafor olamaz ki bu gözler Sörloth'u gördü.
              Efecan Trabzonspor için yeterli bir kanat oyuncusu değil.
              Abdüş orda daha iyi oynadığını defalarca gördüm.
              Sonuç bu sezonda adı geçen isimlere bakılırsa net transferler olmayacak belli.
              Boş isler yönetimi
              Bakalım bu sene transferde
              ne kadar cuvallarlar.
              Net bekler
              Net 8
              Net sağ kanat
              Net santrafor.
              En kötü Bu 5 transferi yapsalar başka hicbirsey yapmasalar şu adı geçen oyunculardan iyi.
              Trabzonsporu ısrarla kucultmeye çalışıyorlar.
              Büyütmekten kastım gidip pahalı,yıldız eskisi almak değil.
              "Mevkinin net oyuncusunu" alırsan takım büyür.
              Düşük maliyetli net oyuncular
              Net bekler
              Net 8
              Net santrafor
              Net sağ kanat

Yorum

• Salih de alınırsa takımda koşacak adam sayısı iyice azalacak.
                Nwakaeme
                Bakasetas

İkisi de çok koşan basan değil. Salih de çok hızlı ve basan birisi değil.
                Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Gol attılar diye mi bana öyle geliyor bilmiyorum ama Avusturya'nın iki metrelik forveti Kaladzic ve Çekya'nın 1.90lık kanat (kanat ama sağ sol merkez her yerdeymiş) oyuncusu Provod baya iyi adamlar. Bu performansları devam ederse turnuva sonrası iyi transfer yaparlar. Zaten Kaladzic Budesliga'ya kapak atmış bir kere. Provod çek liginden kurtarır kendini.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• bu kadroda orta saha sütlaca döner.

bize melo tarzı bir adam lazım.

İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• yedek kulübesinde artık 2 lik potansiyeli olmayan oyuncu olmaması gerekiyor,misal serkan asan türkmen gibi,bunların potansiyel olmadığı ve yeteneksiz olduğunu söyleyecek iyi bir scout şefi olmasında fayda var,torpil olayı kalkması gerekiyor,alt yapı kontenjanı yetenekli oyuncu varsa doldurulur,alt yapıdan oyuncu çıkardık demek için alt yapı kontenjanı olmaz,sonuç ne oluyor ? sağbekte serkan asan ve türkmen oynuyor deneniyor,tutmuyor tabi,süper lig seviyesinde bu tür amatörlükler olmaz aga

300 bin avro maaşla 5 lik yedek yada seviye atlarsa ilk 11 oyuncusu çok rahat bulabilirsin,küme düşmemeye oynayan ankargücünde sağbek kitsiou oynuyor,bizde serkan asan türkmen deneniyor,böyle saçmalık olmaz,bunun maaş bütçesi ile de alakası yok,umut meraş A milli takımda uçuyor kaçıyor mu? yok,ama 5 lik oyuncu ve idare ediyor çok rahat,sırıtmıyor ve belli bir seviyesi var,serkan asan ve türkmen lerden uzak durmakta fayda var,alt yapıda belli seviye yetenekli oyuncu yoksa zorlamayacaksın illa alt yapı alt yapı diye,300 bin avro maaşla alacaksın kitsiou yı umut meraş ı yoluna bakacaksın

şu yanlışada kapılmamak lazım,onu sattım yerine bunu aldım,eğer oyuncu tutmuşsa ve sözleşmesi devam ediyorsa yüksek bonservis getirmeden bırakmamak gerekiyor,canini ekuban ömür parmak ,özellikli oyuncular,transfer hastalığına kapılıp kadro kalitesini farkında olmadan düşürmen işten bile olmaz,genelde eldeki oyuncular taraftara vasat görünür,her yeni transfer ise sanki messi ronaldo havası yaratır,yanlış

transferde oyuncunun hedefi olması aç olması maddi manevi doymuş olmaması gerekiyor,visca benzeri transferlerden uzak durmakta fayda var,prime dönemlerini bitiren oyuncular emekli ikramiyesi peşinde koşarlar genelde

milli takımda forma giyen doğu avrupalı oyuncuları dikkatle takip etmek gerekiyor,misal fb nin aldığı atilla salai macar milli takımında oynuyordu zaten,henüz çıkış yapmamış ama milli takımda oynayan oyuncular öncelikli olmalı,bunların 2 lik oyuncu olması düşük ihtimal,wonderkid çıkmasa bile 5 lik oyuncu olur ve zarar etmezsin,transferde milli oyuncu olması öncelik olabilir,bu arnavutluk milli takım oyuncusuda olur polonya milli takım oyuncusuda olabilir,ucuz maaş ve 5 lik oyuncu bulman işten bile olmaz

20-30 milyon avro bonservisli oyuncu satıyorsan tespit edeceğin yeni wonderkidlere 1-2 milyon avro bonservisi çok görmeyeceksin hocam,yoksa değirmen dönmez,lille ajax benzeri kulüpler 80 milyon avroya oyuncu satıp 10-15 milyon avrolara yenilerini alıyorlar,beleşe bu işler olmuyor,sende 20 milyon avroya satıyorsan 2-3 milyon avrolara yenilerini alacaksın,andusiç ve benzeri transferlerle dönmüyor değirmen
                      5 tane wonderkid alırsın 2 si tutar ve yoluna bakarsın ,satış yaparak

ptt 1. ligi küçümsememek gerekiyor,lille istanbulspordan zeki çelik i transfer etti aga,bizde keçiörengücünden barış alper yılmazı alabiliriz,alt ligleri takip etmekte fayda var,buradan 2-3 oyuncu yakaladın mı maddi manevi büyük kar elde edersin

yetiştirici bir teknik direktör bulman gerekiyor,bu isim şenol güneş idi geçmişte,abdullah avcı nın yetiştirici ve geliştirici bir teknik adam olduğunu sanmıyorum,seviyesi gayet iyi olan oyuncularımız bırak gelişmeyi geriye gittiler,acaba şu anda teknik direktörümüz şenol güneş olsaydı ekuban canini vakayeme kaç gol ve asist yapmışlardı?bu 3 oyuncuda süper ligin üzerinde oyuncular
                      özetle yeni sezonda teknik adam tercihide önemli olacak,
                      TEKKEBALL

Yorum

• İrfan Can, MAhmut, Visca, Mert Günok, Volkan Babacan, Cengiz Ünder...
                        Bak hiç araştırma yapmadan, çok alt seviyelerden tepelere çıkardığı adamları buldum Avcı'nın.
                        Hayır yetiştirici değilmiş ve de hoca tercihi yenilenecekmiş gibi konuşan bir adet vaka var sayfada.

Engellemeyeceğim.

Mazoşizm gibi ama...

Yorum

• koitayı beğenirim,birkaç maçında dikkatimi çekmişti

Das sind die Leistungsdaten von Fodé Koita vom Verein Vereinslos. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

şuradan da anlaşılacağı üzere belli özellikleri olduğu için fransa lig 1 ve lig 2 de denenmiş,süre vermişler yada vermemişler,ama kestirip te bir kenara atmamış fransızlar,neden?

koita oyunun sürekli içinde olan oyun içinde kaybolmayan bir oyuncu,maç içinde oldukça aktif,bakıyorsun sürekli pozisyonlara giriyor,pas alış verişi yapıyor,merkezde yada kanatlarda fark etmiyor,ama kariyerinde 1 sezon hariç skor üretkenliği sağlayamamış,tabi bunun nedenlerinden biride 2500+ dakika süreler oynamaması,ama başka bir neden ise çok pozisyona girip az değerlendirmesi,tarzı kenan karaman diyebiliriz

5-10 gol arası skor katkısı ve bağlantı oyuncusu katkılarını verebilir,

bir bupendza değil,ama bir takımda koita da olmalı bupendza da,burak yılmaz umut bulut profili birlikteliği şenol güneş döneminde iş yapmıştı
                          koita uzun lig maratonunda yedeklerde iyi bir alternatif olabilir,zaten kariyerinin çoğu yedek kulübesinde geçmiş,yedek kulübesinde serkan asan türkmen koray kılıç yerine koita olsun aga
                          TEKKEBALL

Yorum

• Salih'le Berat birbirinin alternatifi olur gibi geliyor bana. Orada daha hareketli topla mesafe kat edebilen bir Parmak var sanki, ne arıyoruz ona bağlı bir durum aslında Sosa mı arıyoruz yoksa Parmak'ın iyisini mi? Flavio'yu belli ki sadece yedek olarak düşünüyorlar.

Salih'ten bir Sosa çıkar mı? Ona karar verecek yetkili merci ben değilim.
                            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 28.03.2021, 22:49.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yedekte Afobe duracağına Koita dursun, sonuçta as forvet olmaz heralde.
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Forvete mohamed bayo alınsa gerçekten iş yapar bizde.

Mohamed Bayo, 27, Gine ➤ LOSC Lille, 2022'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 2.80 mil. € ➤ * 4 Haz 1998, Clermont-Ferrand, Fransa

Yorum

Çalışıyor...
                                X