Papu Çilo herhalde bu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Angut91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePapu Çilo herhalde buhayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler ne Papusu siz ciddi olamazsınız ya
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIs yapar diyorsun yani?
Yorum
-
yedek kadrodan önce as kadroyu halletmeleri lazım.enzo ve berat yeterli değil ortasahaya sağlam çalım atan güney amerikalı bir isim daha almamız şart.Sinan bence transferlerin hepsi bitmeyecek.ana kadro için konuşuyorum.eksikler olacak baya.sıkıntısını çekeriz.hocanın işi zor.İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende öyle düsünüyorum lakin Yusuf ve Ahmeti geldi yaparak bence kanatlarimiz yedegile beraber cok iyi oldu Enzo ve Beratin önunde Avci Ömuru koyacak kesin ki bana daha göre daha verimli olur iki tane saglam adam olcak arkasinda bu sefer birtanede Forvet aldikmi bitmisdir bu is"Annuit cœptis"
Yorum
-
fener ,bjk vesaire alır sen bakarsın aval aval .ortasahası gayet iyi fenerin.bizim başkan avcıyı alır ama kadroya gelince otlar.istanbul takımlarının ana kadrosu oturmuş bir de üstüne adam alıyor sen ana kadronu kuramamışsın dahaadam topluyorsun neremizle gülelim şimdi
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz de ilgileniyormuşuz sanırım ama imkansız dedim ben. yıllık 3 milyon istiyormuş papu gomez, takımı da 5 milyon bonservis diyorlar.En son erenslash tarafından düzenlendi; 15.01.2021, 16:18."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePapu Gomez duyumu veren olmadı değil mi bugüne kadar?
Yorum
-
fener,gs bjknin kadro ana kadro yapısı zengin ve oturmuş arkadaşlar .
bizim daha ilk on bir kadromuz kurulmamış düşünün ne kadar amatör yönetim
kadro varmışbir varmış bir yokmuş oyuncuları sat ama kadronun da içine et gelen laleleri topla bizde babayı alalım....
beratı al sonra bununla 50 yıl al yat kalk dua et de bize başkan
ben böyle bir terbiyesizlik görmedim valla çok ayıp zamanında destekledik yönetimi ciddi ciddi yazıktır şu takımı ne hale getirdiniz...
hatalarınızı düzeltmeniz için çok krediniz de yok.
zaten seneye oyuncu satar bunlar arkadaşlar yerine kimi alırlar belli değil
bunlar elimizdeki iyi oyuncuları al sat yaparken korkar olduk artık...En son erenslash tarafından düzenlendi; 15.01.2021, 16:22."Annuit cœptis"
Yorum
-
Millet Rondon, Papu Gomez falan diyor ama daha Yusuf Erdoğan’ı bitiremedik. Gelmesin zaten de o iş bile ağırdan gidiyor.
Şaka bir yana hiç bir şey belli değil her zamanki gibi. Berat da istemese o da belli olmayacaktı muhtemelen.
Yorum
Yorum