Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Papu Çilo herhalde bu

Yorum

• İlk olarak Angut91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Papu Çilo herhalde bu
      İyi şarkıydı
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• rondon a 1.5 tavan fiyat ver plazayı gönder 620 bin euro ordan diabate yi yolla 1 milyonda ordan al sana 3.1 milyon al bu adamı arkana dayan maç izle.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyler ne Papusu siz ciddi olamazsınız ya
          daha dün basında çıktı kardeşim atalanta 5 milyon euro bonservis istiyor kandiside yıllık bonuslar hariç 3 milyon istiyormuş şakası bile komik değil yani.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Is yapar diyorsun yani?
            hiç şüphen olmasın arkana yaslan rahatça maç izle.

Yorum

• Hiç gelmeyecek rondon için kavga edip birbirinizi kırmayın.
              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• yedek kadrodan önce as kadroyu halletmeleri lazım.enzo ve berat yeterli değil ortasahaya sağlam çalım atan güney amerikalı bir isim daha almamız şart.Sinan bence transferlerin hepsi bitmeyecek.ana kadro için konuşuyorum.eksikler olacak baya.sıkıntısını çekeriz.hocanın işi zor.
                İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bende öyle düsünüyorum lakin Yusuf ve Ahmeti geldi yaparak bence kanatlarimiz yedegile beraber cok iyi oldu Enzo ve Beratin önunde Avci Ömuru koyacak kesin ki bana daha göre daha verimli olur iki tane saglam adam olcak arkasinda bu sefer birtanede Forvet aldikmi bitmisdir bu is
                "Annuit cœptis"

Yorum

• fener ,bjk vesaire alır sen bakarsın aval aval .ortasahası gayet iyi fenerin.bizim başkan avcıyı alır ama kadroya gelince otlar.istanbul takımlarının ana kadrosu oturmuş bir de üstüne adam alıyor sen ana kadronu kuramamışsın daha adam topluyorsun neremizle gülelim şimdi
                  İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  biz de ilgileniyormuşuz sanırım ama imkansız dedim ben. yıllık 3 milyon istiyormuş papu gomez, takımı da 5 milyon bonservis diyorlar.
                  En son erenslash tarafından düzenlendi; 15.01.2021, 16:18.
                  "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Papu Gomez duyumu veren olmadı değil mi bugüne kadar?
                    Dur çaktırma kimsenin haberi yok daha.

Yorum

• fener,gs bjknin kadro ana kadro yapısı zengin ve oturmuş arkadaşlar .

bizim daha ilk on bir kadromuz kurulmamış düşünün ne kadar amatör yönetim

kadro varmış bir varmış bir yokmuş oyuncuları sat ama kadronun da içine et gelen laleleri topla bizde babayı alalım....

beratı al sonra bununla 50 yıl al yat kalk dua et de bize başkan

ben böyle bir terbiyesizlik görmedim valla çok ayıp zamanında destekledik yönetimi ciddi ciddi yazıktır şu takımı ne hale getirdiniz...

hatalarınızı düzeltmeniz için çok krediniz de yok.

zaten seneye oyuncu satar bunlar arkadaşlar yerine kimi alırlar belli değil

bunlar elimizdeki iyi oyuncuları al sat yaparken korkar olduk artık...
                      En son erenslash tarafından düzenlendi; 15.01.2021, 16:22.
                      "Annuit cœptis"

Yorum

• River plate ve boca libertadores kupasına veda ettiler. İkisi de brezilya takımlarına elendi. Farklı skorla!

Arjantinli oyuncular her maçta doğrudan kırmızı kart görmekten zevk alıyor. Bunu teyid ettim!

Yorum

• Hala gereken Transferler yapilmadi. Bu yönetim kazala bizim forvetlwr gol atsa kadro yeterli deyip kapatacaklar.
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Millet Rondon, Papu Gomez falan diyor ama daha Yusuf Erdoğan’ı bitiremedik. Gelmesin zaten de o iş bile ağırdan gidiyor.

Şaka bir yana hiç bir şey belli değil her zamanki gibi. Berat da istemese o da belli olmayacaktı muhtemelen.

Yorum

• Umarım Beşiktaş maçına transferler yetişir

Yorum

• Yusuf sarı diabate mesias Bilal derken yedek transfer bile yapmayı bilmiyoruz ama Trabzonda herkes futbolu biliyor

G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Çalışıyor...
                                X