Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar bence yusuf bu takım içinde yer bulabilir. Şöyle düşünelim orta sahada Baker- A.Parmak-Flavio vardı Berat da geldi. Bir de Perez adı geçiyor bence o da gelecek. Orada bir çok yardımcı oyuncu var. Mesela Ayteç derseniz istemem çünkü onun bölgesinde onun gibi oyuncularımız fazlasıyla var zaten. Yusufun durumu farklı ama.

ileri uçta kanat bölgesinde Waka-Abduş-Ekuban'ı da yedekleyecek bir oyuncu olması gerekir. Yusuf yetenekleri kısıtlı da olsa yedek olmayı dert etmeyecek belli bir seviyede oynayabilecek yerli ve az maliyetli bir alternatif olabilir. Yani waka-ekuban-abduşu yedekleyecek az maliyetli bir alternatif olabilir. Hatta çok ihtiyaç olursa solbek için de düşünülebilir. Bence fırsat varsa hemen gelsin başlasın.
    bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak durito tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yusuf'un taraftara, camiaya ve daha önemlisi işine olan saygısızlığını görmek için bizde oynadığı dönem okey masasında çekilmiş görüntülerini izlemek yeterli. Geçmiş sayfalarda arkadaşlar paylaşmıştı.

1461'de oynadığı dönemin üzerine kendine hiçbir şey katamamasının sebebi de yine aynı videoda, zamanında bu arkadaş zaten bu sebeplerle gönderildi. Futbol zekasından önce karakter ve iş ahlakı gibi problemleri olan bir arkadaş.

Abdullah Hoca'nın tercihlerine saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum ancak bazı sınırlarda olmalı.
      o vidyoda bize karsi degil isine saygisizligi vardi.bir vidyo yuzunden karakter analizi yapmanin kimseye bir faydasi yok.insan her gun degisebiliyor.20'li yaslarda hic sacma sapan hareketim olmadi diyebilecek olanimiz var mi?o vidyo aslinda alt yapilarda bu cocuklarin hic egitilmediginin gostergesi.o vidyoda sorgulanmasi gereken yusuf degil altyapimizdir.demek ki bu cocuklara profesyonelligi ogretemiyoruz.ayni sey diger turk takimlari icinde gecerli.

o goruntuyu bu yasta verse eyvallah bundan bir yol olmaz deriz ama 20'li yaslarin basinda yaptigi bir cahilligin bedelini niye hala odetiyoruz,nedir bu kindarlik bende bunu anlamiyorum.bu sezon gayet guzel performans gosteriyor,biz isin bu tarafina odaklanalim..ayni seyleri yaparsa tekrar gondeririz.kac yasina geldi hayatinda cok sey degismistir.ortada kulube bir saygisizlik yokken yusuf'a olan bu karsitlik tamamen onyargi.'bu sezon yusuf'un dort tane macini izledim,hepsinde de takiminin en iyilerindendi.futbol olarak kendini cok gelistirdi,olgunlasti.kulubeden her turlu faydasi olur.yedek kulubesine alternatif olarak daha iyisini alabilecek durumdaysak bende daha iyisini isterim ama oyle bir imkanimiz olmadigi gayet acik.

Yorum

• kadrodaki saçma sapan yedek oyunculardan çok daha iyi yusuf .yusuftan daha iyi yerliler almamız lazım ama açık konuşayım şu anki elimizdeki yusuf sarıdan çok daha iyi bir oyuncu harbiden de öyle

ben yusufun alınmasına karşı değilim

ancak :

ortasahada üst düzey çalım atacak yabancı oyuncu almamız lazım iki tane.perez+bir ortasaha + bir forvet arkası daha almamız lazım.

bir de çok sağlam forvet.

sen bunları halletmen lazım önce!
        En son erenslash tarafından düzenlendi; 14.01.2021, 13:13.
        "Annuit cœptis"

Yorum

• Kulüplerimiz; yayın gelirlerinin azalması, seyircisiz oynama, kombine gelirlerinden mahrum kalma gibi gibi çok ciddi maddi kayıpların içerisindedir.

Kasımpaşa Spor Kulübü; bu zor süreçte tamamı kendisi ile ilgili olmasa dahi takımlarımızın karşılaştığı sorunları gündeme getirmekte ve bunlara çözüm üretmek adına önemli adımlar atmayı bir görevden çok sorumluluk olarak görmektedir.

Yusuf'u bedavaya alıyoruz öyle değil mi? Sayın Turgay Ciner ve medyadaki maaşlı sözcüsü öylesine iki yüzlü ve sahtekar değil ya bu laflarını yesin yutsun...

Yorum

• + perez ve berat dışında

çalım atan teknik oyuncu lazım bu yok bu oyuncularda kilit açamaz bu oyuncular

ikisi anlaşır ve oynar ama kısır bir ortasaha olur bunun sebebi parça bütün ilişkisinde yeterli bir uyum olmaz.eksiklik yaşarız arkadaşlar

perez+berat oynar ama tam olmaz oraya bir sağlam arjantinli alırsan jaja tarzı o zaman ortasahan olur işte.

özet geçersek: berat ve perezden oluşan ortasaha sıkıntı çeker arkadaşlar
            "Annuit cœptis"

Yorum

• Bu takıma santrafor lazım.
              Yusuf geldiyse kanat rotasyonu, berat tan sonra perez de olursa orta saha da üç aşağı beş yukarı tamamlanmış olur.
              Vasques falan olsa süper olurdu da, neyse.

Bizim santraforumuz yok.
              Yani Sörloth tan sonra zulüm gibi bir sene arkadaş.
              Tam cenazelik.
              Yok santrafor. Sıfır.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kadrodaki saçma sapan yedek oyunculardan çok daha iyi yusuf .yusuftan daha iyi yerliler almamız lazım ama açık konuşayım şu anki elimizdeki yusuf sarıdan çok daha iyi bir oyuncu harbiden de öyle

ben yusufun alınmasına karşı değilim

ancak :

ortasahada üst düzey çalım atacak yabancı oyuncu almamız lazım iki tane.perez+bir ortasaha + bir forvet arkası daha almamız lazım.

bir de çok sağlam forvet.

sen bunları halletmen lazım önce!
                Bende öyle düsünüyorum lakin Yusuf ve Ahmeti geldi yaparak bence kanatlarimiz yedegile beraber cok iyi oldu Enzo ve Beratin önunde Avci Ömuru koyacak kesin ki bana daha göre daha verimli olur iki tane saglam adam olcak arkasinda bu sefer birtanede Forvet aldikmi bitmisdir bu is

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bende öyle düsünüyorum lakin Yusuf ve Ahmeti geldi yaparak bence kanatlarimiz yedegile beraber cok iyi oldu Enzo ve Beratin önunde Avci Ömuru koyacak kesin ki bana daha göre daha verimli olur iki tane saglam adam olcak arkasinda bu sefer birtanede Forvet aldikmi bitmisdir bu is
                  Enzo ve Berat'ın önünde Ömür oynarsa, sağ kenarda Ekuban devam decek demektir. Bu sezonun ikinci yarısını bu şekilde idare edebiliriz, yeter ki Nwakaeme biraz kendisine gelsin. Onun için de şimdi gerçekten iyi ve formda bir santrafora ihtiyaç var.

Yorum

• Avci hocam eger yusuf erdogan i gercekten istiyorsa hic bosuna yusuf u almakla ugrasmayalim. Kendisi kasimpasa ya gitsin zahmet olmazsa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Yusuf gelirse yıllığı 500 bin euro'dan aşağı oynamaz bence. (Euro'yu baz alarak.

İsmi çıkan Rondon'a +500 bin euro daha imza parası verebilip transfer şansını arttırmak mı, Kanat rotasyonu için yerli oyuncu olarak Yusuf Erdoğan'ı almak mı?

(Rondon ismi değişir.)
                      En son mmert tarafından düzenlendi; 14.01.2021, 13:25.
                      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Ahmed Kutucu'nun fm profili yatirimlik yerli forvet diyor ama boyu kisa gucsuz celimsiz forvetlere önyargiliyim, bu ozellikle Turkiye'de buyuk dezavantaj. Mesela Fatih Tekke gibi cok ekstra ozellikler yoksa yildiz golcu olamaz. Videolarini begenmedim, 1.90 civari atletik bitirici kule santrafor yok mu ?

Ayrica fb Ahmed Kutucu'yu ne yapacakmis, benim bildigim mevcut 4 tane forvetleri var. Bu nasil bir savurganlik, en son 5m euro tazminat girdi yine de durmuyorlar. Fm de sınırsız butce hilesi gibi para hic bitmiyor, fb sevdasina en son Sek Yogurt gitti. Karbonat Erol sampiyon olamazsa bunlarin durum vahim, şahsım bile kurtaramaz, bak ben bile kurtaramam diyorum o derece.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yusufa olur verenleri çıkacağı ilk maçta kafasını öne eğip deli dana gibi koştuktan sonra taca vurduğu şuttan sonra görmek isterim
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Yusufu bende hiç sevmem ama Yusuf aleyhtarlığı da sıktı artık

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yusufa olur verenleri çıkacağı ilk maçta kafasını öne eğip deli dana gibi koştuktan sonra taca vurduğu şuttan sonra görmek isterim
                              İyi de hiçbiri Yusuf gelip Messi olacak demedi ki!
                              Kenara rotasyon oyuncusu olarak gelmesini bekliyor insanlar.
                              Elimizdeki rotasyon oyuncularından daha iyi olduğu için.

Epey mesaj okudum. Hiçbiri süperstar olacak demiyor bence.

Yorum

• Kamil Ahmet: 3 yılda 339 gün sakatlık

Yusuf Sarı: 1,5 yılda 274 gün sakatlık

Ahmet Canbaz: 1,5 yılda 250 gün sakatlık

Safa Kınalı: 22 yaşında aldığı süre 97dk

Kerem Baykuş: 21 yaşında aldığı süre 0 dk

Plaza ve Afobe de malum hiçbir işe yaramayan bomboş topçular, tamamen zarar.

Yukarıdaki isimler için bu kulübün beklemesine hiç gerek olduğunu düşünmüyorum. Tamamen boşa yatırım, boşa yer işgal eden adamlar bunlar.

Bizim transferimiz olduğu için demiyorum ama Berat aynı yaşta 2,5m transfer yapıyor ve büyük ihtimalle de ilk 11 oynayacak, sizden farkı ne?

Daha yetenekli ise zaten yetenek olarak burayı hak etmedikleri ortaya çıkıyor. Daha çok çalışıyorsa yine bu çocukların çalışmadıkları ortaya çıkıyor yine burayı hak etmiyorlar demektir. Bu nedenle Safa ve Kerem için beklemeye gerek yok şanslarını başka yerlerde denesinler bir noktaya gelebilirlerse Trabzonspor şansları olabilir ileride ama şu an yer işgal etmemeleri gerek.

Diğerleri zaten sürekli sakat. Evet talihsiz bir durum ama işin gerçeği de var. Burası tedavi ve rehabilitasyon merkezi değil ki. Hem sakat olacaksın sürekli hem maaş alacaksın hem yer işgal edeceksin. Olmaz böyle.

Bizim kadromuzda müzmin sakat adam olmaması lazım, mental problemleri olan adam olmaması lazım, yeteneksiz ama tembel adam olmaması gerekir, iş ahlakı düşük adam olmaması gerekir. Bu tip adamlar kadronun ahengini mutlaka bozar, sağlıklı , gayretli ve iyi oyuncuları mutlaka olumsuz etkiler.

Ben çok rahatsız oluyorum böyle faydalanamadığımız adamları görmekten. Git kardeşim oynayabileceğin bir takıma belki senin yerine bir genç gelir o takıma girer. Ya da yönetim bunları zararına da olsa kovsun, boşuna ne yer işgal ediyorlar?
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Yükleniyor...
                                X