Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Edgar sağbekte düzenli forma giyse portekiz futbolunun yeni bosingwası olur
    Bilekleri,hızlanması,tekniği oldukça benzer

Stoperlet bu kadar formdayken
    Edgar Hosseini Hugo Marlon mantıklı
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geçen sene ali koç bize demediğini bırakmamıştı, ortada da net bir sey yoktu aslinda.ama bu sene fenere yapılan kiyaklarin haddi hesabı yoktu,şimdi birde mesut ozil.olayi.
      Bizim camiadan 1 tane bile adam gıkını bile çıkartamaz, siyasetin takimi arkabahçe diye.
      Birde sözde sozcu,cumhuriyet,meral akşener gibi muhaliflere edeceğim.hani nerdesiniz.iki laf etsenize fenerbahceye.gucunuz sadece trabzonspora mi yetiyor.
      Bence yetmez.devlet mesut ozile protokol yapsın.hakemler ve karşı takım mutlaka mesut ozile her mac öncesi şükranlarını sunsun. Tabiki de saha icin de mesuta dokunmak yasak olsun.dokununca sahanın neresinde olursa olsun penaltı ve kart olsun.
      Devlet o kadar mesut ozil getirtiyor, bazı ayrıcalıklar olmasin mi sizde yani.
      Sonra ali koç devletin takimi trabzonspor desin mesela.
      Ha bir de tek kale fenerbahçe var.
      Bir ligin herseyi kokuşmuş olur mu arkadaş.
      Sahi yabancı sayısı neden 16 oldu.emir nereden geldi.neden hicbir spor.klubu bu sacma sapan karara karşı çıkmadı.
      Zaten cok kötü olan ligi siyaset her geçen gün daha kötü hale getiriyor malesef.

Yorum

• 1837765_Trabzonspor.jpg

Bence bizim beksiz sisteme geçmemiz lazım. 3 stoperle oynayalım beklerden bize fayda yok.

En son Yıldıray Emanet tarafından düzenlendi; 17.01.2021, 18:24.

Yorum

• Ali Koç ile sene sonunda “ehehehhe novaka kaç TL verdiniz Başkanım ehehehehhe” diyen birisi vardı. Kimdi yav o. Aaaa pardon bizim başkanımızdı de mi o.
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben hocanin yerinde olsam 3lü oynarim bundan sonra.
            bende aynı şeyi yazdım bir kaç kez. Özellikle merkez oyuncuları bu kadar vasıfsız iken bana da mantıklı geliyor.

Tek sorun iki kenar beki.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Avcı ile Hugo ayarında 3 nokta transfer ile lige baslasak şuan liderdik.

Nwakame, Ekuban , Ömür gibi adamlar varken su takımın ofansina becerip 3 nokta transfer yapamayip sezonu çöpe attılar.

Yazıklar olsun kibir dolu Ahmet Ağaoğlu ve saz arkadaşlarina.

Yorum

• Salı günü maçın var

Sen halen daha transfer yapacaksın!!
                Başkan mağaraya girdi sanırım sesi çıkmıyor

Yorum

• Son dakika: Serie A ekibi Atalanta Trabzonspor'dan Abdülkadir Ömür'e talip oldu!
                  Bordo-mavili takımın Antalyaspor ile oynadığı maçta performansı ile yeniden yıldızı parlayan Abdülkadir Ömür için İtalyanlar hemen transfer vurgusu yaptı. İtalyan taraftarlar, Papu Gomez’in yerine Abdülkadir Ömür’ün alınması gerektiğini belirtti.

Bordo-mavili takımın Antalyaspor ile oynadığı maçta performansı ile yeniden yıldızı parlayan Abdülkadir Ömür için İtalyanlar hemen transfer vurgusu yaptı. İtalyan taraftarlar, Papu Gomez’in yerine Abdülkadir Ömür’ün alınması gerektiğini belirtti. Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın...

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Son dakika: Serie A ekibi Atalanta Trabzonspor'dan Abdülkadir Ömür'e talip oldu!
                    Bordo-mavili takımın Antalyaspor ile oynadığı maçta performansı ile yeniden yıldızı parlayan Abdülkadir Ömür için İtalyanlar hemen transfer vurgusu yaptı. İtalyan taraftarlar, Papu Gomez’in yerine Abdülkadir Ömür’ün alınması gerektiğini belirtti.

https://www.sabah.com.tr/spor/futbol...ure-talip-oldu
                    Sat sat sat sat gitsin hemen sat...

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son dakika: Serie A ekibi Atalanta Trabzonspor'dan Abdülkadir Ömür'e talip oldu!

https://www.sabah.com.tr/spor/futbol...ure-talip-oldu
                      Haber mi şimdi bu.

Yorum

• Papu Gomez ile Abdülkadir o kadar farklı futbolcular ki anlatmaya kalksam 3 sayfa yazarım.

Yorum

• YESin haberinde fecaat.

oturmuş sıkılmış yazmış ya da birisi yaz demiş bu da yazmış
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            YESin haberinde fecaat.

oturmuş sıkılmış yazmış ya da birisi yaz demiş bu da yazmış
                            Gazetesine yakışır bir haber yapmış bence gayet iyi
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• papu gomez'e ilgi var diyemiyor da işte atalanta abdüş'le ilgilenebilir diye haber giriyor adam varmayın üstüne

Yorum

• Papu gomezin yerine abdulkadiri isteyen italyan taraftarlarin derhal genel muayeneden geçmesi lazım.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X