Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ilk ben yazayim

rondon cöp ��
    (Modaya uyalim biraz)
    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Methedilmek insanın nefsine hoş gelse de şunu söyleyebilirim ki biz bu işi profesyonel olarak yapmadık hiçbir zaman, hep amatör yöntemlerlerle ve çabalarla , çoğu da hobi amaçlı yapmaya çalıştık .Yaptığımız şey sadece maç izlemek ve gözümüze çarpan futbolcuyu tekrar tekrar izlemeye çalışmak oldu. Beceriden bilgiden ziyade çok büyük bir sabır ve emek isteyen bir iş. Bence yapılmasını zorlaştıran da en güçlü etken de bu. Yoksa ben inanıyorum ki buradan da bir sürü arkadaş aynı emeği verse aynı sabrı gösterse belki bizden çok daha mükemmel çalışmalar yapacaktır. Lâkin üzülerek söylüyorum ki şu ülke şartlarında ne kimse böyle bir vakti bir amacı olmadan sadece hobi için bu işe harcayabilir kolay kolay ne de zaten geriden gelen nesilde bu sıkıcı işe sabır gösterecek bir dirayet olduğu kanaatinde değilim. Bu iş profesyonel olarak nasıl yapılır bilmem ama hiç tanımadığın bir futbolcunun önce transfermarkttaki verilerine sonra da youtubedaki birkaç videosuna bakarak yapılmayacağını çok iyi biliyorum. Man. City - Liverpool maçını herkes izler ama Şili, Brezilya, Arjantin, Sırbistan Hırvatistan vs vs gibi ülkelerin alt sıra takımlarının birbirleri arasında oynadığı maçları oturup 90 dk izlemek ve hasbel kader bir oyuncu göze çarparsa da o futbolcu için o sıkıcı şeye 3-5 hafta tekrar maruz kalmak zorunda olmak her babayiğidin harcı değil. Herkesin bildiği , parayla alamayacağın oyuncuyu önermek belki City, Real, PSG için cari olabilir ama senin hedefinde Trabzonspor'un alabileceği futbolcular varsa işin birkaç yüz kat daha zorlaşıyor.

Bir takım kişilerin önlerine laptoplar koyup araya birkaç ingilizce kelime sıkıştırıp, havalı cümlelerle çok bilmiş gibi bir algı yarattığımız hiç olmadı. Gerek ikili ilişkileri gerek siyasi ilişkilerini de katarak, bu algıyı yaratanlar nasıl görev aldıysa başkanların başkan seçilmesi de çok farklı olmadı olmuyor olmayacak bu gidişle.
      Bu kulüpte İho, M.U gibi isimler başkanlık yaptı. Hangi liyakatle, hangi vasıfla, hangi yeterlilikle bu görevlere getirildiler?
      Hadi bütün art niyetleri bir kenara bırakalım da sadece seçimle geldiklerini söylesek, bu onlara oy veren delegelerin de ne kadar niteliksiz ve bilinçsiz olduğunu net bir şekilde ortaya koyuyor.
      Şair diyor ki abarttığımı biliyorum ama bazı şeyler abartmadan anlaşılmıyor. Kulübü bunlar yerine bir akıl hastası yönetseydi bundan ne kadar daha kötü olabilirdi ki? Her hangi bir deli bir hakemi rehin alır mıydı mesela? Herhangi bir deli o sözleşmeleri yapar mıydı?
      Tonya'nin bir köyünde, kahvede oyun oynayanlardan beş lira isteyen bir deli, kendisini azarlayan ve kovan adama, "Tabi demiş, üç kuruşluk adamdan istersen beş kuruş böyle olur". Üç kuruşluk adamlardan Trabzonspor Başkanlığını yapmasını istiyoruz, altında kaldıkları zaman da onları suçluyoruz. Onlar hep buydu, biz onları aldık farklı bir konuma getirdik kafamızda.Belki de kendimizi sorgulamanın suçlu kim diye.
      Biraz futboldan anlayan, kulübün bir lirasını yememek yetmez, yedirmeyecek ve çar çur olmasına rıza göstermeyecek herkesten başkan olur bu ülkede. Bu ülkede hangi kurumda o vasıflara tam haiz kişiler yöneticilik yapıyor ki zaten? Varsın bu seferde sadece dürüst, namuslu ama sıradan insanlar başkan oluversin.
      Üstüne yazacak bir şey bulamadım harika yazı. Ancak profesyonel olarak nasıl yapılır bilmem dediniz, sizin gibi 3-5 kişiye masraflar harici 2-3 bin dolar maaş bağlansa öyle bir futbolcu havuzu olur ki. Heralde profesyonel olmanin ilk adımı ciddi bir iş tanımı yapılması ve bu işe sabırla zaman harcayan insanların özellikle maddi anlamda mağduriyetinin giderilmesi ve onlara değer verilmesidir.
      Haklısınız ben dediğiniz işi yapamam o kadar sabırlı değilim ama yapanlar da bir şekilde el üstü tutulmalı, katma değer üreten sizin gibi arkadaşlar çünkü. 30 tane transfer yapıp tamamen şans eseri 4 tanesini tutturanlar değil
      En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 15.01.2021, 14:16.
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Rondon Sörlothtan en az 1 gömlek daha kaliteli gölcü ama imkansız bir transfer mümkün değil yani. Sana 1 milyon Euro maaşa geleceğine o parayı çok daha kaliteli takımlardan alır zaten.

Yorum

• Rondon imkansiz gelirse donsuz kosarim
          Elbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz

Yorum

• Rondon'u bizi oyalamak icin atilan bir isim. Gelmez.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
            HY67...

Yorum

• 4a87b98d7fedf14d4eb950048c8d8bce-horz.jpg
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak lazboy0061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Rondon imkansiz gelirse donsuz kosarim
                Millet ne merakliymis arkadas donsuz kosmaya

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu arada salamon rondon sesleri epeyce bir yükselmiş hatta resmi girişim yaptığımız söyleniyor alımırsa ki , zor görünüyor ama iş yapar düşüncesindeyim.
                  Is yapar diyorsun yani?
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yakında dernekleşeceklermiş
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Rondon çöptür.

Yorum

• İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Elbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz

Yorum

• Rondon tam Avcı'nın forveti. Bu lig için çok güçlü ve tecrübeli. Yaşı da gayet iyi bence süper olur..
                          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Rondon'un maliyeti bizi aşar da, paramız varsa Jaime Mata'yı alalım derim. (Rondon mümkün değil yani)
                            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 15.01.2021, 14:44.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Enzo Perez, Rondon, Ahmed Kutucu. Ne hoş bir dönem geçirmiş olurduk. Rondon bence mümkün değil de çıkan haberlere göre konuşuyorum. Ahmed de baya potansiyelli hücum hattının her yerini yedekleyebilecek geleceği olan bir arkadaş. Gelse sevinirdim.
                              Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              Rondon harika bir santrafor.Çok güçlü bir oyuncu.Havadan da çok etkili.İyi top saklar.Hızı fena değildir.Son vuruşları iyi.Şutları roket gibi sert ve etkili.Aboubakarın etkili olduğu ligde ileride harika işler yapabilir.Zenit performansı çok iyiydi.Premier lig performansı idare eder.Son performansını bilmiyorum ama geçen sezon da istatistikleri iyiymiş sanırım.Maaşını bilemiyorum ama tam ihtiyacımız olan forvet kendisi.

Ahmet Kutucu yetenekli bir oyuncu.Hızı ve şutları iyi gibi.Tekniği de fena değil.Güçlenirse daha da etkili bir isim olabilir.Yaşı da 20.İnşallah alabilirler.

Perezin son form durumunu bilmiyorum.Geçmişte 10 üzerinde 8 puanlık top oynuyordu.River Plate gibi üst düzey bir futbol takımının taraftarı ağlıyor resmen.İyi durumda bence.

Trabzonsporun eksikleri belli.İki beki bu sezon idare edebilir ama seneye ikisinin de değişmesi lazım,ikisi de yetersizler.Santrafor eksiği var.Ekuban kanat oynayacaksa forvet arkası,forvet arkası oynayacaksa sağ kanat eksiği var.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Forvet işi ne alemde acaba

—————-Uğurcan————-
                                Serkan—Edgar—Hugo—Marlon
                                ————-Berat—Enzo———-
                                Ekuban——Abdüş———Waka
                                —————-Rondon—————

İlk 4 h.o seneye iki bek transferi, Abdüş ve Uğurcanı satıp sapasağlam bi 10 numarayla şampiyonluk hayırlı olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                Şu kadroda Ekubanı forvet arkasına çek,sağ kanada Eduardo Salvioyu al.Her takımı eze eze dağıta dağıta yenersin.

Yorum

Çalışıyor...
                                X