Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben başkanlıktan anlamam açık soyliyeyim. Yeminle şu bordo mavi netten bir ekip çıksa çok daha başarılı olur. Misal ataullahi sani öyle futbolcular araştırmış scouting yapmış ki ağzımiz açık kalıyor. Şimdi bu adam forumda yazıyor ama ne hikmetse kulüpte görev alamıyor

Erdal hoş çok akılcı sosyoloji bilen adam
    Hakedene de hakettiği görevi verir
    Taraftarın nabzını tutar vs
    Ama siz bilirsiniz tabi
    Methedilmek insanın nefsine hoş gelse de şunu söyleyebilirim ki biz bu işi profesyonel olarak yapmadık hiçbir zaman, hep amatör yöntemlerlerle ve çabalarla , çoğu da hobi amaçlı yapmaya çalıştık .Yaptığımız şey sadece maç izlemek ve gözümüze çarpan futbolcuyu tekrar tekrar izlemeye çalışmak oldu. Beceriden bilgiden ziyade çok büyük bir sabır ve emek isteyen bir iş. Bence yapılmasını zorlaştıran da en güçlü etken de bu. Yoksa ben inanıyorum ki buradan da bir sürü arkadaş aynı emeği verse aynı sabrı gösterse belki bizden çok daha mükemmel çalışmalar yapacaktır. Lâkin üzülerek söylüyorum ki şu ülke şartlarında ne kimse böyle bir vakti bir amacı olmadan sadece hobi için bu işe harcayabilir kolay kolay ne de zaten geriden gelen nesilde bu sıkıcı işe sabır gösterecek bir dirayet olduğu kanaatinde değilim. Bu iş profesyonel olarak nasıl yapılır bilmem ama hiç tanımadığın bir futbolcunun önce transfermarkttaki verilerine sonra da youtubedaki birkaç videosuna bakarak yapılmayacağını çok iyi biliyorum. Man. City - Liverpool maçını herkes izler ama Şili, Brezilya, Arjantin, Sırbistan Hırvatistan vs vs gibi ülkelerin alt sıra takımlarının birbirleri arasında oynadığı maçları oturup 90 dk izlemek ve hasbel kader bir oyuncu göze çarparsa da o futbolcu için o sıkıcı şeye 3-5 hafta tekrar maruz kalmak zorunda olmak her babayiğidin harcı değil. Herkesin bildiği , parayla alamayacağın oyuncuyu önermek belki City, Real, PSG için cari olabilir ama senin hedefinde Trabzonspor'un alabileceği futbolcular varsa işin birkaç yüz kat daha zorlaşıyor.

Bir takım kişilerin önlerine laptoplar koyup araya birkaç ingilizce kelime sıkıştırıp, havalı cümlelerle çok bilmiş gibi bir algı yarattığımız hiç olmadı. Gerek ikili ilişkileri gerek siyasi ilişkilerini de katarak, bu algıyı yaratanlar nasıl görev aldıysa başkanların başkan seçilmesi de çok farklı olmadı olmuyor olmayacak bu gidişle.
    Bu kulüpte İho, M.U gibi isimler başkanlık yaptı. Hangi liyakatle, hangi vasıfla, hangi yeterlilikle bu görevlere getirildiler?
    Hadi bütün art niyetleri bir kenara bırakalım da sadece seçimle geldiklerini söylesek, bu onlara oy veren delegelerin de ne kadar niteliksiz ve bilinçsiz olduğunu net bir şekilde ortaya koyuyor.
    Şair diyor ki abarttığımı biliyorum ama bazı şeyler abartmadan anlaşılmıyor. Kulübü bunlar yerine bir akıl hastası yönetseydi bundan ne kadar daha kötü olabilirdi ki? Her hangi bir deli bir hakemi rehin alır mıydı mesela? Herhangi bir deli o sözleşmeleri yapar mıydı?
    Tonya'nin bir köyünde, kahvede oyun oynayanlardan beş lira isteyen bir deli, kendisini azarlayan ve kovan adama, "Tabi demiş, üç kuruşluk adamdan istersen beş kuruş böyle olur". Üç kuruşluk adamlardan Trabzonspor Başkanlığını yapmasını istiyoruz, altında kaldıkları zaman da onları suçluyoruz. Onlar hep buydu, biz onları aldık farklı bir konuma getirdik kafamızda.Belki de kendimizi sorgulamanın suçlu kim diye.
    Biraz futboldan anlayan, kulübün bir lirasını yememek yetmez, yedirmeyecek ve çar çur olmasına rıza göstermeyecek herkesten başkan olur bu ülkede. Bu ülkede hangi kurumda o vasıflara tam haiz kişiler yöneticilik yapıyor ki zaten? Varsın bu seferde sadece dürüst, namuslu ama sıradan insanlar başkan oluversin.
    En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 15.01.2021, 13:32.

Yorum

• Ne rondon solomonu
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Seneye Abduş satılmaz.. Seneye Uğurcan 15-20 arası gider ondan gelenle 2 bek, 1 kanat, 1 orta saha ve bu transfer dönemi tutturamazsak yine 1 forvet alırız diye düşünüyorum....

Yorum

• İlk olarak Emre Doğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Akşam pazarı diyenlerin çelişkisi;
          Plaza 17 Ağustosda geldi.
          Afobe 17 Eylülde geldi.
          Diabate 25 Eylülde geldi.
          Vitor Hugo 4 Ekimde geldi.
          Bu akşam pazarı başka akşam pazarı. 4 oyuncu tamam 1 haftaya gelecekler sözünün akşam pazarı bu. Veya şu güne kadar şu kadar oyuncu gelecek sözünün akşam pazarı. Oyuncuları dediğin tarihte getiremezsen sözünün altında kalmamak için akşam pazarının çöplüğünden çürükleri toplayıp getiriyorsun. Trabzonspor başkanı bir laf konuşuyorsa onun altını dolduracak veya hiç konuşmayacak.

Yorum

• Enzo perez bonservis işini çözmüş diyolar hadi bakalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              akşam pazarı tabiri daha çok devre arası transfer dönemi için kullanılıyor sezon başı transfer dönemi nerdeyse 4 ay sürüyor.
              geçen sene devre arasındaki akşam pazarından alınanları da yaz istersen ki başkanda tvye çıkıp övündü bu akşam pazarından aldıklarıyla
              Ben geçen sene sınırda askerlik yapıyordum.Takip edemedim doğru dürüst. Fakat döndükten sonra ilk transfermarket e baktığımda Ndiaye,Giulherme ve Da Costa transferlerini görünce çok heyecanlanmıştım. Eksik bölgelerimize nokta atışı transfer gibi gelmişti çünkü Ünal Karamanlı pas oyunu futbolumuza uygun Giulherme ve Başakşehir de Epureanu ile çok iyi ikili olan pas istatistiklerinde zirvede Da Costa alınmış, Onazi diye tutturan taraftara daha iyisi Ndiaye alınmış ama Yönetimin tek beğenmediğim kısmı olan TD tercihleri Ünal Karaman sistemine uygun oyuncuları almışsın ama Ünal Karamanı kovmuşsun(Neyse ki akıllandılar da Avcı yı getirdiler) . Bilmiyorum forumda bu oyuncular transfer olurken nasıl tepkiler oldu ama ben bu transferleri görünce şampiyonluk yakın demiştim.

Yorum

• rondon üst düzey santrafor kaleciyide sokar içeri ayı boğan bir adam zorlanıp alınabiliyorsa çok gol atar sorlothu unutturur.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  rondon üst düzey santrafor kaleciyide sokar içeri ayı boğan bir adam zorlanıp alınabiliyorsa çok gol atar sorlothu unutturur.
                  Anca Rondo alır bu yönetim bu hızla giderse o da göğüs sponsorumuz bedava yollar zaten

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şimdi şu ilk 3 deli danaya verilen parayla üst düzey bir transfer yapılsaydı zarar mı etmiş olacaktık? Bu 3 patatesten aldığımız verim tamı tamına sıfır. Bir tane az buçuk katkı veren adam olsaydı en kötü ihtimal zirve ortağıydık.
                    Sana katılıyorum ama o başka bir konu ,mesajım zamanlama ile ilgili .

Yorum

• İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Anca Rondo alır bu yönetim bu hızla giderse o da göğüs sponsorumuz bedava yollar zaten
                      Çilekli olsa bari, çilek transferi niyetine

Yorum

• Enzo Perez, Rondon, Ahmed Kutucu. Ne hoş bir dönem geçirmiş olurduk. Rondon bence mümkün değil de çıkan haberlere göre konuşuyorum. Ahmed de baya potansiyelli hücum hattının her yerini yedekleyebilecek geleceği olan bir arkadaş. Gelse sevinirdim.

Yorum

• Rondon - Ahmet - Enzo (keşke Pizarro olsaydı) hep birlikte olsa keşke.
                          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Rondon mümkün değil.

Yorum

• Seneye 3 Türk oynatma zorunluluğu kesin mi? Erce (Arda), Berat. Üçüncü kim olacak?

Yorum

Çalışıyor...
                              X