Yarın maç var aynı kadro devam. 10 gün ara çöp oldu. Yazıklar olsun cidden. Bu kadar berbat bir sezon başı transferi geçirmişken, devre arası bu kadar hazırlıksız olmak ciddi bir iş bilmezlik. 3 günde bir maç var bundan sonra. Şubatta 2-3 adam gelse ne olur, o zamana kadar kaybedilen kaybedilecek zaten.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSturridge'in hayatı bozunca kazanamadığı parayı adam 3 senede kazandı Çinde. Çok iyi hatırlıyorum ki o dönem benim en tuttuğum 10 numaraydı, bu adam Chelsea'ye gidecekti, ingiliz kulübü çok uğraştı ama transferi bitiremedi, Çin kulübü araya girince istikameti orası oldu. Son olarak da 4 yıllık(35 yaşına kadar yani) 80 milyon değerinde bir sözleşme teklif edilmiş Çinden. Haberlerde öyle yazıyor.
Kimin ne yazdığına karışacak değilim de, bilip bilmeden başkalarının yazdıklarını küçümsemeyin, gereksiz diyaloglar olmasın.
Bedava Lasse Schöne dedik ona da ihtiyar dedin. Sonra Karagumruk alinca ah vah ediliyor
Ayrica Nevzat Aydin twitini hatirlatirim, buna gore tabii Alex gibi bir ihtimali de dusunecegiz, o twiti siradan biri icin atacak hali yok demek ki iyi birinin pesindeler."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın maç var aynı kadro devam. 10 gün ara çöp oldu. Yazıklar olsun cidden. Bu kadar berbat bir sezon başı transferi geçirmişken, devre arası bu kadar hazırlıksız olmak ciddi bir iş bilmezlik. 3 günde bir maç var bundan sonra. Şubatta 2-3 adam gelse ne olur, o zamana kadar kaybedilen kaybedilecek zaten.
Zaten bu golfcüyü atayanlar tasfiye oldu güçten düştüler.
Bundan sonra Trabzonspor tam bağımsız bir yönetim görmedikçe 4-10 arası sürünür.
Başka da bir b*k olmaz.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYurtiçi pazarını geçelim Avrupa Liglerinde bile transfer pazarı ortadayken 1 hafta içinde ne olacaktı anlamadım.
Liverpool stoper alamıyor yahu.
Biz zaten besmelelerle, şehadetlerle ilk yarıyı zorla bitirmiş bir takımız. Yaklaşık 2-3 aydır pozisyon pozisyon yapılması gereken transferler belli. Buna rağmen hala ölü sessizliği var. Normal mi şimdi bu?#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun zamandır yazmıyordum ama yazmak istedim nedense.
Hiç kimse plaza, diabate gibi futbolculara denenmek için alındı gibi yorumlar yapmasın. Bilerek ve isteyerek menajerleri üzerinden para yemek için yönetimde veya başka bir yerdeki birilerinin zoruyla alındı bu adamlar. Klasik ben cebimi doldurayım nasılsa sörlothdan para geldi mantığıdır.
Hadi kalın sağlıcakla.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Emre Doğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkşam pazarı diyenlerin çelişkisi;
Plaza 17 Ağustosda geldi.
Afobe 17 Eylülde geldi.
Diabate 25 Eylülde geldi.
Vitor Hugo 4 Ekimde geldi.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Ağaoğlu ve yönetiminin çok kötü patladığını düşünüyorum
Şu başkanlık koltuğunda ölmeden Erdal Hoş'u görebilsek, eh benimki de hayal işteNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu ve yönetiminin çok kötü patladığını düşünüyorum
Şu başkanlık koltuğunda ölmeden Erdal Hoş'u görebilsek, eh benimki de hayal işteBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunların yanına bonservis veya alım bedellerini yazarsanız belki daha değerli olabilir, bu şekilde değil
Fakat benim mantığıma göre bir oyuncuyu akşam pazarında almak daha uygun olur.
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseni görmemiz daha olası olabilir
Erdal hoş çok akılcı sosyoloji bilen adam
Hakedene de hakettiği görevi verir
Taraftarın nabzını tutar vs
Ama siz bilirsiniz tabiNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGidip mesajlarımı alıntılamama gerek yok. Ben dönem alınan Marlon'a ve Baker'e çöp demiştim. Flavio ise beklentimin olduğu bir isimdi. Djaniny'den ise çok umutluydum. Afobe'nin bu kadar rezil çıkacağını tahmin etmezdim ama bu sene
Enzo-10-8
Berat10-10
Transferlerdir bence.
1.Berat bana Baker 'İn daha hareketli yerlisi gibi geliyor, Seneye Baker' İn bonservisi alınmayacağını düşünürsek bu yılki Baker'İn rolünü üstlenecektir. İki stoper arasına girip geriden pas dağıtmak...Çok fazlasını beklemiyorum çıkarsa süpriz olur...
2.Enzo Perez ise Berat'in önünde oynayabilir, zira zamanında 10 numara bile oynamışlığı var ama asıl yeri MOS yaşlandıkça her kaliteli ayak gibi ön liberoya geçmiş, bizde MOS olarak kullanacaktır Abdullah hoca, çünkü hem çok iyi top dağıtıyor, hem de dikine kat etme özelliği var ama bu yaşında MOS temposunu ne derece kaldırır onu da gelince görücez...
3.Ben hala Livaja tarzında hem 10 numara hem de yardımcı forvet oynayabilecek adama ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum... Eğer leblebi gibi gol atan forvetimiz olmayacaksa ki öyle duruyor arkasındakiler yardımcı forvet rolünü üstlenmesi ki skor kısırlığı yaşamayalım. Solda da Waka, Sağda Eku tamam ama bir de Forvet arkası Waka ve Eku gibi skor yapacak adam lazım... O nedenledir ki Livaja tarzı adam isteğim...
Yorum
-
İlk olarak Emre Doğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkşam pazarı diyenlerin çelişkisi;
Plaza 17 Ağustosda geldi.
Afobe 17 Eylülde geldi.
Diabate 25 Eylülde geldi.
Vitor Hugo 4 Ekimde geldi.
geçen sene devre arasındaki akşam pazarından alınanları da yaz istersen ki başkanda tvye çıkıp övündü bu akşam pazarından aldıklarıylaEn son trbzonsporlu tarafından düzenlendi; 15.01.2021, 12:23.
Yorum
Yorum