İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanin sistemine göre biraz ofansif kalır gibi. Oyun kontrolü için 3 hareketli ortasaha istiyor. 10 numara bile olsa mücadeleci bir oyuncu alınması lazım.Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
Kalitesiz adam alirsan 10 transfer de yapsan kadro yetersiz ve alternatifsiz gözükür...
Sakatlarin döndügünü düsünün, üzerine net 11 topçusu olan 3 transfer ekleyin :
- stoper (sidober degil ha), baba olanindan
- basan bir orta saha, 6 mi 8 mi bilmem, taninmamis ama aç hirsi biri
- Khazri
bak bakalim kadro genis mi degil mi
Khazri niye önemli, çünkü kanatlari (bilhassa solu) yedeklemesini geçtim, ileri uçta da oynayabilen, orayi da yedekleyebilecek ve golcü transferine gerek biraktirmayacak bir isim... öyle veya böyle Plaza Eku Afobe varken baska birini beklemesin kimse oraya yalandan yere... olsa olsa yerli birisi olur, o da anca yedek olur...
6-8 olarak artik Gregore tarzi ya da Marcone tarzi biri alinmali... stopereyse cuk oturacak yer tutmasini iyi bilen yanindakileri iyi yönlendiren sürekli uyaran düzelten baba birini almaliyiz.... Ivanoviç'i almaliydik amiste...
Bu transferler birkaç oyuncuyu yedege iter, sakatlarin dönüsüyle de bayagi alternatifli takimimiz olur, geçen seneden asagi kalmaz bu konuda... kalite anlaminda tartisilir tabi o ayri... o da Sorloth + Novak'in gidisinden dolayi, biraz da Stu'nun klasindan dolayi, Sosa'nin ise lîderligi belki eksik kaliyor ama çok da fifi.... Baker'da birazcik o eksik yoksa kendini salmazsa ve sakatlanmazsa daha da iyi arhentinali hiyardanTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo hayvan diz içlerine çimento mu döktürmüş, nasıl sakatlanmıyor aklım almıyor. o gövdeyi o dizlere taşıtmak meseleyken çok riskli pozisyonlarda hem destek ayağının üzerine hem de ters ayağının üzerine çok kontrolsüz düşüşleri var, buna rağmen sakatlık yaşamaması ilginç.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene ismi geçenler arasında gelse kötü diyeceğimiz kimse olmadı pek
Pazartesi yeni anlaşma geliyor. Bakıldığı zaman ödeme problemi olmuyor. Kadro açıldı.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
özür diliyorum, ben trabzonspor ilk 10 a girerse başarı demiştim ama lig o kadar leş ki..
bu ligde kimsenin ne olduğu belli değil 15 senedir süperlig maçlarını takip ediyorum hayatımda bu kadar zevksiz bir sene başlangıcı hatırlamıyorum.
bu sene her takımın şampiyonluk şansı var.
valla ben trabzondan bu sene için ümidi kesmiştim, istanbul takımlarını görünce sağolsunlar yine heyecanlandırdılar biziYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazartesi çok büyük iki oyuncu getireceğiz mi ?
Pazartesi yeni anlaşma geliyor. Bakıldığı zaman ödeme problemi olmuyor. Kadro açıldı.
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam tersi fb geçen sene daha iyiydi, bizde Alex ne ise vedat onlarda oydu. Aldıkları 3 forvette benzer tipte. Bizim ligde fizikli forvetler her zaman iş yapar. Kazma Skoda bile iş yapıyor.
bence hucum hattimiz sikecilerden cok daha iyi.alternatifleri olmayabilir ama sakatlik yasamadigimiz surece nwaekeme,abdus,ekuban,afobe bizi tasir.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazartesi çok büyük iki oyuncu getireceğiz mi ?
Pazartesi yeni anlaşma geliyor. Bakıldığı zaman ödeme problemi olmuyor. Kadro açıldı.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalitesiz adam alirsan 10 transfer de yapsan kadro yetersiz ve alternatifsiz gözükür...
Sakatlarin döndügünü düsünün, üzerine net 11 topçusu olan 3 transfer ekleyin :
- stoper (sidober degil ha), baba olanindan
- basan bir orta saha, 6 mi 8 mi bilmem, taninmamis ama aç hirsi biri
- Khazri
bak bakalim kadro genis mi degil mi
Khazri niye önemli, çünkü kanatlari (bilhassa solu) yedeklemesini geçtim, ileri uçta da oynayabilen, orayi da yedekleyebilecek ve golcü transferine gerek biraktirmayacak bir isim... öyle veya böyle Plaza Eku Afobe varken baska birini beklemesin kimse oraya yalandan yere... olsa olsa yerli birisi olur, o da anca yedek olur...
6-8 olarak artik Gregore tarzi ya da Marcone tarzi biri alinmali... stopereyse cuk oturacak yer tutmasini iyi bilen yanindakileri iyi yönlendiren sürekli uyaran düzelten baba birini almaliyiz.... Ivanoviç'i almaliydik amiste...
Bu transferler birkaç oyuncuyu yedege iter, sakatlarin dönüsüyle de bayagi alternatifli takimimiz olur, geçen seneden asagi kalmaz bu konuda... kalite anlaminda tartisilir tabi o ayri... o da Sorloth + Novak'in gidisinden dolayi, biraz da Stu'nun klasindan dolayi, Sosa'nin ise lîderligi belki eksik kaliyor ama çok da fifi.... Baker'da birazcik o eksik yoksa kendini salmazsa ve sakatlanmazsa daha da iyi arhentinali hiyardan
Yorum
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni anlaşma limite fayda ediyor mu?Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah, hepimizin temennisi o yönde. Stoper sayısı umarım 2 olur. Final paslarını atabilecek iyi bir ofansif orta saha da alırsak tadından yenmezDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
Ligde takımlar arasında çok fark yok.Gs dahil uçup kaçan hiçbir takım yok.Bu sezon da şampiyonluk adayıyız kesinlikle.Öncelikle eldekilerden daha iyi bir stoper aşırı derecede şart.Onun haricinde orta alan ve hücum hattı için transferlere ekonomik duruma göre yönetim ve teknik heyet karar verecektir zaten.Bütçe denkleştirilebilirse hocanın orta alana da bir transfer isteyebileceğini düşünüyorum.Sonuçta çok fazla maç oynayacak bu kadro,geniş bir kadro olması bizim için çok iyi olur.
Yönetim son iki yılda çok iyi deneyim kazandı.Bu iş artık bitmeli.Yine heyecanlıyız.Antepi geçersek,Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarına olabilecek en iyi ve en geniş kadrolarla çıkmalıyız.
Bu sezon ilk üç garanti bence.Gs zorlar yukarıyı,Fb tempo ve hakem ittirmesiyle zorlar,Başakşehir toparlarsa biraz zorlayabilir ama pek öyle görünmüyor.Beşiktaş felaket derecede kötü durumda.
Şampiyon olabiliriz,neticede oynadığımız ligin kalitesi belli.Tempo yok,teknik kapasite son derece sınırlı.Fiziksel mücadele ve kontra oyununun hakim olduğu bir ligimiz var.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePek bir gündem yok aslında 3 4 takviyeyle şampiyon oluruz görüşü hakim oldu diğer maçları izledikten sonra.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
Yorum