Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fenerbahce'de tek begendigim oyuncu Ozan Tufan. Sacmalamadigi zamanlarda ortasahayi cok iyi parselliyor, fizik olarak da cok iyi seviyede. Bir iki hafta once Fenerbahce'nin takimdan gondermek istedigi konusuluyordu. Boyle bir durum varsa ingilizce sarki soylemesinin yasak oldugu bir kontratla takima dahil edilebilir
    Yanıltıcı futbolcu. Maçta hep doğruları yaptığı görünür ama ne hücumsan ne defansif anlamda tam oyuncudur. Takımın sistemli oyununu bozar. Bugün Fenerbahçe'nin kaleye 15 şutu var sadece 1 tanesi kaleyi buldu. Sebebi orta saha ile hücum arasına koyulan Ozan'ın oranın oyuncusu olmaması. Sosa'nın Gustavo ile rol karmaşası. Fenerbahçe'de tek tek bakıldığında bu üçlü çok üst düzey gibi görünse de sahaya çıktıklarında toplamda 1 adamın yapması gereken işleri 3 kişinin bölüştüğü görünüyor. Takım diri görünüyor fakat elde var sıfır. Galatasaray çatur çutur pozisyonlara girdi. Altay günündeydi. Hücumu da rezil. Maçın geneline bakarsan Fenerbahçe daha diri fakat işte bu tarz oyuncular yüzünden sistem yok.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocanin sistemine göre biraz ofansif kalır gibi. Oyun kontrolü için 3 hareketli ortasaha istiyor. 10 numara bile olsa mücadeleci bir oyuncu alınması lazım.
      Denizli maçındaki gibi kilidi açamayız o zaman. 10 numara ve sol stoper lazım takıma. Maddi konuları düşünürsek Başkada gözüm yok.
      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Kalitesiz adam alirsan 10 transfer de yapsan kadro yetersiz ve alternatifsiz gözükür...

Sakatlarin döndügünü düsünün, üzerine net 11 topçusu olan 3 transfer ekleyin :

- stoper (sidober degil ha), baba olanindan
        - basan bir orta saha, 6 mi 8 mi bilmem, taninmamis ama aç hirsi biri
        - Khazri

bak bakalim kadro genis mi degil mi

Khazri niye önemli, çünkü kanatlari (bilhassa solu) yedeklemesini geçtim, ileri uçta da oynayabilen, orayi da yedekleyebilecek ve golcü transferine gerek biraktirmayacak bir isim... öyle veya böyle Plaza Eku Afobe varken baska birini beklemesin kimse oraya yalandan yere... olsa olsa yerli birisi olur, o da anca yedek olur...

6-8 olarak artik Gregore tarzi ya da Marcone tarzi biri alinmali... stopereyse cuk oturacak yer tutmasini iyi bilen yanindakileri iyi yönlendiren sürekli uyaran düzelten baba birini almaliyiz.... Ivanoviç'i almaliydik amiste...

Bu transferler birkaç oyuncuyu yedege iter, sakatlarin dönüsüyle de bayagi alternatifli takimimiz olur, geçen seneden asagi kalmaz bu konuda... kalite anlaminda tartisilir tabi o ayri... o da Sorloth + Novak'in gidisinden dolayi, biraz da Stu'nun klasindan dolayi, Sosa'nin ise lîderligi belki eksik kaliyor ama çok da fifi.... Baker'da birazcik o eksik yoksa kendini salmazsa ve sakatlanmazsa daha da iyi arhentinali hiyardan
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o hayvan diz içlerine çimento mu döktürmüş, nasıl sakatlanmıyor aklım almıyor. o gövdeyi o dizlere taşıtmak meseleyken çok riskli pozisyonlarda hem destek ayağının üzerine hem de ters ayağının üzerine çok kontrolsüz düşüşleri var, buna rağmen sakatlık yaşamaması ilginç.
          Som agizliysan yandi adam
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu sene ismi geçenler arasında gelse kötü diyeceğimiz kimse olmadı pek
            Pazartesi çok büyük iki oyuncu getireceğiz mi ?

Pazartesi yeni anlaşma geliyor. Bakıldığı zaman ödeme problemi olmuyor. Kadro açıldı.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] Khazri isini sen halletmelisin Sefer ama hic umudum yok
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• özür diliyorum, ben trabzonspor ilk 10 a girerse başarı demiştim ama lig o kadar leş ki..
                bu ligde kimsenin ne olduğu belli değil 15 senedir süperlig maçlarını takip ediyorum hayatımda bu kadar zevksiz bir sene başlangıcı hatırlamıyorum.

bu sene her takımın şampiyonluk şansı var.

valla ben trabzondan bu sene için ümidi kesmiştim, istanbul takımlarını görünce sağolsunlar yine heyecanlandırdılar bizi
                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Pazartesi yeni anlaşma geliyor. Bakıldığı zaman ödeme problemi olmuyor. Kadro açıldı.
                  yeni anlaşma limite fayda ediyor mu?

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tam tersi fb geçen sene daha iyiydi, bizde Alex ne ise vedat onlarda oydu. Aldıkları 3 forvette benzer tipte. Bizim ligde fizikli forvetler her zaman iş yapar. Kazma Skoda bile iş yapıyor.
                    vedat'in asiri abartildigini dusunnenlerdenim.bizdeki alex gibi kullanmaya calistilar ama vedat alex'e gore asiri hantaldi.hala o paraya nasil sattiklarini dusunuyorum.gecen sene savunma anlaminda da kotulerdi simdi bunu kismen duzelttiklerini dusunuyorum.geri dortluleri bu lig icin yeterli, onlerinde de gustavo gayet iyi.ama takim o noktadan sonra duze bagliyor.sosa disinda ne ortada ne de kenarlarda bir tane yaratici topculari yok.dedigine katiliyorum,aldiklari forvetlerin tamami ayni gibi duruyor.samattayi biraz daha izlemek lazim ama thiam-valencia ikisi de dumduz adamlar.deniz,rodirgues,sinan,ferdi hucum alternatifleri.gecen hafta 9 kisilik hatay'a gol atamamalari tesaduf degil.
                    bence hucum hattimiz sikecilerden cok daha iyi.alternatifleri olmayabilir ama sakatlik yasamadigimiz surece nwaekeme,abdus,ekuban,afobe bizi tasir.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İnşallah, hepimizin temennisi o yönde. Stoper sayısı umarım 2 olur. Final paslarını atabilecek iyi bir ofansif orta saha da alırsak tadından yenmez

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kalitesiz adam alirsan 10 transfer de yapsan kadro yetersiz ve alternatifsiz gözükür...

Sakatlarin döndügünü düsünün, üzerine net 11 topçusu olan 3 transfer ekleyin :

- stoper (sidober degil ha), baba olanindan
                        - basan bir orta saha, 6 mi 8 mi bilmem, taninmamis ama aç hirsi biri
                        - Khazri

bak bakalim kadro genis mi degil mi

Khazri niye önemli, çünkü kanatlari (bilhassa solu) yedeklemesini geçtim, ileri uçta da oynayabilen, orayi da yedekleyebilecek ve golcü transferine gerek biraktirmayacak bir isim... öyle veya böyle Plaza Eku Afobe varken baska birini beklemesin kimse oraya yalandan yere... olsa olsa yerli birisi olur, o da anca yedek olur...

6-8 olarak artik Gregore tarzi ya da Marcone tarzi biri alinmali... stopereyse cuk oturacak yer tutmasini iyi bilen yanindakileri iyi yönlendiren sürekli uyaran düzelten baba birini almaliyiz.... Ivanoviç'i almaliydik amiste...

Bu transferler birkaç oyuncuyu yedege iter, sakatlarin dönüsüyle de bayagi alternatifli takimimiz olur, geçen seneden asagi kalmaz bu konuda... kalite anlaminda tartisilir tabi o ayri... o da Sorloth + Novak'in gidisinden dolayi, biraz da Stu'nun klasindan dolayi, Sosa'nin ise lîderligi belki eksik kaliyor ama çok da fifi.... Baker'da birazcik o eksik yoksa kendini salmazsa ve sakatlanmazsa daha da iyi arhentinali hiyardan
                        Benim beklediğim üçlü de aynı bu tip. Öndeki oyuncu birkaç mevkide oynayıp aynı zamanda santraforu da yedekleyecek. Böylece oraya alternatif aramaya gerek kalmayacak.

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yeni anlaşma limite fayda ediyor mu?
                          Burada Deaglemanyaq diye bir arkadaş var. Ayaklı kütüphane gibi. Onunla bu konuyu tartıştığımızda o etki etmeyeceğini söylemişti. Ben edeceğini söyledim. Daha detayları belli değil ama Fenerbahçe'nin yeni anlaşması ile eli nasıl bollandı görmediniz mi ? Yani + en az 5 mio euro para limitimiz oluyor. Toplam borç 1 milyar lira. Kar elde edilmeden her sene 15 ila 20 arasında futbolcu satışı olmalı veya borç ödenemez. Hiçbir transfer yapmayıp eldekileri satarak ancak o sisteme ayak uyar. 10 yıl olması da bir şey değiştirmiyor. Bizim ödememiz 12 13 mio euro arasına kadar düşüyor ama Beşiktaş GS ve GB'nin yılda en az 2 yıl sonra 30 mio euro ödemesi olacak.

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İnşallah, hepimizin temennisi o yönde. Stoper sayısı umarım 2 olur. Final paslarını atabilecek iyi bir ofansif orta saha da alırsak tadından yenmez
                            Var mı duyduğun bir şey hocam ? Ben eminim üst seviye iki isim getireceklerine. Çok fazla eminim hatta.

Yorum

• Ligde takımlar arasında çok fark yok.Gs dahil uçup kaçan hiçbir takım yok.Bu sezon da şampiyonluk adayıyız kesinlikle.Öncelikle eldekilerden daha iyi bir stoper aşırı derecede şart.Onun haricinde orta alan ve hücum hattı için transferlere ekonomik duruma göre yönetim ve teknik heyet karar verecektir zaten.Bütçe denkleştirilebilirse hocanın orta alana da bir transfer isteyebileceğini düşünüyorum.Sonuçta çok fazla maç oynayacak bu kadro,geniş bir kadro olması bizim için çok iyi olur.

Yönetim son iki yılda çok iyi deneyim kazandı.Bu iş artık bitmeli.Yine heyecanlıyız.Antepi geçersek,Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarına olabilecek en iyi ve en geniş kadrolarla çıkmalıyız.

Bu sezon ilk üç garanti bence.Gs zorlar yukarıyı,Fb tempo ve hakem ittirmesiyle zorlar,Başakşehir toparlarsa biraz zorlayabilir ama pek öyle görünmüyor.Beşiktaş felaket derecede kötü durumda.

Şampiyon olabiliriz,neticede oynadığımız ligin kalitesi belli.Tempo yok,teknik kapasite son derece sınırlı.Fiziksel mücadele ve kontra oyununun hakim olduğu bir ligimiz var.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Pek bir gündem yok aslında 3 4 takviyeyle şampiyon oluruz görüşü hakim oldu diğer maçları izledikten sonra.
                                çok sağolasın hocam
                                Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                                çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X