Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Majid'i ön libero da deneyecek hoca, başka çaresi yok.
    Bunun gerçekleşmesi intihar olur
    Aklı başında bir TD bunu yapmaz
    Sizin hiç mi futbol bilginiz yok??

Bunun gündeme gelmesi, önerilmesi bile skandaldır
    Bu şahıs geçen sene alanyaspor maçından sonra kovulmadı ya onun kabahati yok!!

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @sasone Yönetimi elestir tabi, istersen sürekli yerebilirsin. Bu sorun degil. Anlamadigim sey. M.Usta ya neden bu kötülügü yapiyorsunuz? Bu adam size ne yapti? Ben kendisini basariz görüyordumda antipati beslemiyordum kendisine. Sizin sayenizde adini okusam midem bulaniyor ve burdaki cogu kiside de öyledir diye düsünüyorum. Ne zaman burda olsaniz forum ona karsi birlesiyor, koro halinde yerin dibine sokuluyor. Bundan zevk mi aliyorsunuz?..Birakin adamin yakasini yahu..
      Arkadaş siz yazılanları takip etmiyor musunuz?Ben bir mesajda Muharrem Usta ismini anmadan başkası geliyor bana Muharrem Usta'yı yazıyor,uyarıyorum bir başkası aynısını yapıyor ve sen de gelip bunu niye yaptığını soruyorsun.

Sen konuyu neden hep Muharrem Usta'ya çekiyorsun,onunla ne alıp veremediğin var?

İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Muharrem Başkanım nasılsınız
      Al işte,ne yazılır ki?
      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        diabete nin gelişiyle birlikte a.ömür ün orta saha da görev alması lazım. ömür fizik gücünü-maç temposunu-formunu-kondisyonunu arttırırsa, yeni mevkisinde ısrar edilir, alışırsa gerek oyun görüşü-gerek tekniği-gerek çevikliğinin de katkısıyla şu imrenerek baktığımız merkez orta saha oyuncularına rahatça evrilebilir.
        Araya oynamıyor,uzun top atmıyor,ikili mücadelelerde ısrar etmeden kendini yere bırakıyor,şutları zayıf.
        Orada oynar mı?
        Çok kendini geliştirirse belki ama bu haliyle çok zor.
        Baker'ın yumuşak kaldığı mevkiye Abdüs bu haliyle daha çok erken bence

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu yıl için şampiyonluk sözü vermedi mi Ahmet Ağaoğlu?Ben mi yeni transferlerin imzasında bu lafı duydum,yoksa yanlış mı duydum,bu sezon şampiyonluk için mücadele edeceğiz demedi mi?
          Ben oyle birsey duydugumu hatirlamiyorum. Kacirmis olabilirim. Kaynak verebilir misiniz?
          Yahsi Bati 51:28

Yorum

• benim buseneden hiç umudum yok 10 no alınmadı çünkü

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mantıklı yaklaşım ama son 3 senedir devamlı değişen tandemler bize pahalıya mal oldu...

Tandemin adını koyup (Edgar-Hugo) sakatlık cezalı olmadıkça beraber oynatmalıyız... Olası hatalarda sabır göstermeliyiz... Uyuma ihtiyacımız var...

6-8 için de şimdiden ciddi çalışmalar yapılacaktır umarım...
              Alternatif durumlar adına yazdım zaten. Yoksa stoper ikilisi istikrarı her şeyden önemli.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben oyle birsey duydugumu hatirlamiyorum. Kacirmis olabilirim. Kaynak verebilir misiniz?
                Son transferlerin basın toplantısında veya sonrasında gazetecilerin sorusu üzerine bu sezon şampiyonluk yarışının içinde olacağız dedi,yani eğer yanlış duymadıysam,daha önceki sezonlarda bu tür bir söylemi yoktu,bu sezonun sonu da 3 yıl yapıyor zaten.
                Bu sezon hedef şampiyonluk yarışı içinde olmak olarak düşünseniz bile bu söylem bağlayıcı değil mi?
                • Memento mori

Yorum

• Şampiyonluk sözü verilmez. Şampiyonluk için mücadele edilir. 50. yılda şampiyonluk sözü verenler şimdi kampüs tanıtımı ile meşgul.
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Son transferlerin basın toplantısında veya sonrasında gazetecilerin sorusu üzerine bu sezon şampiyonluk yarışının içinde olacağız dedi,yani eğer yanlış duymadıysam,daha önceki sezonlarda bu tür bir söylemi yoktu,bu sezonun sonu da 3 yıl yapıyor zaten.
                    Bu sezon hedef şampiyonluk yarışı içinde olmak olarak düşünseniz bile bu söylem bağlayıcı değil mi?
                    "Sampiyonluk yarisinin icinde olacagiz" demek sampiyonluk sozu vermek mi oluyor?
                    Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şampiyonluk sözü verilmez. Şampiyonluk için mücadele edilir. 50. yılda şampiyonluk sözü verenler şimdi kampüs tanıtımı ile meşgul.
                      Ben ikincisini daha ciddiye alıyorum,çünkü Trabzonspor ismi,markası ve camiası ile bu iddia ile başa çıkabilmeli,bunun altında ezilmemeli,olursun veya olmazsın ama Trabzonspor Başkanı olmak bunu gerektirir.
                      Evet,bu sözü verdi,bence şampiyon olacak kadro da kurdu ama başarısız oldu,bedelini de ödedi.

Geride kalanlar 3 yıl sabır istediler,bu sezonda şampiyonluk yarışı içinde olmayı vaad ediyorlar,izleyip,görelim.

İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Sampiyonluk yarisinin icinde olacagiz" demek sampiyonluk sozu vermek mi oluyor?
                      Hayır,değil ama ben öyle algıladım,bu sezon başında bu yarışın içinde olacağız demek,şampiyonluk hedefi ile yarışa giriyoruz demek değil mi?

Zaten söyledim,daha önce böyle bir söylemleri yoktu,o sebepten bağlayıcı olmuyor mu diye soruyorum?

Ama Ahmet Ağaoğlu'nun laflarına itibar etme,bugün söyler yarın unutur diyorsan itiraz etmem.
                      En son sasone tarafından düzenlendi; 06.10.2020, 12:02.
                      • Memento mori

Yorum

• Elimizde 2 tane 6-8 oyuncusu var hangisi iyiyse o oynayacak. Baker da bunlarin yanindaki oyun kuran pasör 8 numaramiz olacak.

Hosseini veya Edgar 6 oynasin diye bir sey yok, bunlar stoper oyuncusu. Hosseini daha kendi mevkisinde oynayamiyor, kafada ve ayaklarda beyin olmasi gereken mevkide Hosseini oynayamaz.

Yapilacak işlem basit, madem transfer gelmedi buraya yatirimlik genclerimizden 1-2 tanesini koyup medyayi da kullanarak Yazici ile Ömür'deki gibi parlatmaya calisacagiz.

Hakan Yesil ve Kerem var, bunlar pişti artik yemegi yakmayacaksin vakit geciyor, A takim yedek kulubesinde oturt, yavas yavas süre vermeye basla... Arda, Atakan, Farukcan, Taha ve Salih de var, bunlar da kupa maclarinda oynar. Diger genclerimiz Super Lig seviyesinde degil. Para edecekse bunlar edecek.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• alltaki resmi cevat kol paylaşmış. bu sene ki yeni transferleri değerlendirmek için erken. ama geçmiş transferler nispeten doğru. aslında yönetim için bu seneyi dikkate almazsak transferde mali açıdan olmasa da sportif açıdan sınıfta kaldı diyebiliriz. ama işin ilginç tarafı buna rağmen geçen sene engellenmesek şampiyon olacaktık. yinede ligi 2.bitirdik ve uzun zaman sonra kupa kazandık. yönetimin arada hata da yapsa mali konulara dikkat etmesi, titiz davranması, kura rağmen borcu indirmeye çalışması hanesine artı yazıyor.

Ejoi6dOWAAIYoJQ.jpg

Yorum

• Şimdi herkes dua etsin devre arasına kadar sakatlık yaşanmasın
                            Aksi halde sahada yıkım olur!!

Hatta sezon bitene kadar kimse sakatlanmasın
                            Orta saha bu haldeyken 40 maç üstünü kaldırmak bilemiyorum!

Stoper için 2 tane mutlaka diyorduk ama 1 taneye razı olduk!!
                            Ruh hastası dengesiz majid'e kaldın!!

Yorum

• Cumartesi saat 16'da Erzurum ile hazırlık maçımız var şöyle bir 11'i denesek de bir görsek :
                              ................... Erce.................
                              Joa.... Edgar..... Hugo..... Marlon.....
                              .................... Flavio..........
                              ........ Parmak ..........Lewis.......
                              .. Ekuban........................Nwakaeme
                              .................... Afobe............

Yorum

• İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Araya oynamıyor,uzun top atmıyor,ikili mücadelelerde ısrar etmeden kendini yere bırakıyor,şutları zayıf.
                                Orada oynar mı?
                                Çok kendini geliştirirse belki ama bu haliyle çok zor.
                                Baker'ın yumuşak kaldığı mevkiye Abdüs bu haliyle daha çok erken bence
                                Juan Mata, David Silva, Moutinho o fizikleriyle orta sahada premier ligde oynadılar. Dünya çapında yıldızlar.
                                Abdülkadir de bunu pekala en azından Türkiye'de yapabilir.

Orta saha sürekli rakiple omuz omuza mücadele diye hayal ediliyor.
                                Oysa daha çok hız, çabuk düşünme, doğru pozisyon alma işi.

Abdülkadir çok faul alıyor çünkü rakiplerinden daha hızlı düşünüp uyguluyor ve öncelik alıyor.

Evet futbol Türkiye'de sert oynanıyor ama statik. Yani çabuk düşünüp uygulayan, öncelik alan zeki oyuncular fark yaratır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X