Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu yıl yapılan transferlerin hiç biri Trabzonspor seviyesi futbolcuları değil,ciddi sakatlıklar geçireni var,tutunamamışı var,ya tutarsa zihniyeti ile yapılan transferlerle uzun süreli bir başarı beklemek hayalcilik olur.

Geçen sezon başarılı olan kadroyu korumak bu yeni yapılan ya tutarsa transferlerinden daha az maliyetli olurdu.Büyük risk aldı başkan ve yönetim,şampiyonluk sözü de verdiler böyle bir durumda.
    Trabzonspor seviyesi transfer hangisi oluyor, birbiki örnek verir misin?
    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu yıl yapılan transferlerin hiç biri Trabzonspor seviyesi futbolcuları değil,ciddi sakatlıklar geçireni var,tutunamamışı var,ya tutarsa zihniyeti ile yapılan transferlerle uzun süreli bir başarı beklemek hayalcilik olur.

Geçen sezon başarılı olan kadroyu korumak bu yeni yapılan ya tutarsa transferlerinden daha az maliyetli olurdu.Büyük risk aldı başkan ve yönetim,şampiyonluk sözü de verdiler böyle bir durumda.
      Bu borç içinde nasıl transfer bekliyordunuz çok merak ediyorum.

Yorum

• Aldığın oyuncular muazzam iş yapmış adamlar değil ama burada kendini kanıtlama şansları var, başarıya doymuş yaşlı adamlardansa yüreklerini koyacak aç adamları tercih ederim. Ts ile birlikte kendi seviyelerini de yükseltmek bu kadronun elinde.

İhtiyacımız olan tecrübe ve kaliteli olayını Vitor Hugo transferiyle sağladık, bir tane de böyle orta saha iyi olurdu ama yapacak bir şey yok.

Genç dinamik, Edgar, Marlon, Flavio, Diabate gayet başarılı işler beklenenin üzerine çıkacak bu çocuklar.
        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 06.10.2020, 10:06.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Sakatlık kaza belaya hazır olmayan ancak ilk 11 olarak güzel bir kadromuz oldu.

Peki güzel futbol da gelecek mi :/
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçen yıl başarılı bir kadro yoktu aslında. Sadece Sörloth vardı. O olmasa çok farklı şeyler konuşacaktık.
            Bunu çok defa düşündüm ama tam da aynı fikirde olamadım daha doğrusu önceki yıldan ayrılan Rodegella'dan bir seviye yüksek adamı bulduğumuz için takımın performansı arttı ama Sörloth da ona uyan bir takımla verimli olabildi.
            Her iki tarafın eksik parçaları tamamlandığı için daha iyi bir performans ortaya çıktı.

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sosa,Novak,Sörloth gibi hem profesyonellik anlamında hem de yetenek anlamında bizim seviyemiz buralar olmalı.Daha aşağısı kesmemeli taraftarı.

İlk olarak Klymenoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu borç içinde nasıl transfer bekliyordunuz çok merak ediyorum.
            Geçen yılın kadrosunu korumak ve eksik olan stoper transferini yapmak şimdikinden daha mı çok para isterdi?
            • Memento mori

Yorum

• Majid'i ön libero da deneyecek hoca, başka çaresi yok.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Sörloth gibi forvet alamadık ama sosa ve novaktan daha iyi bek ve orta saha aldığımızı düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçen yıl başarılı bir kadro yoktu aslında. Sadece Sörloth vardı. O olmasa çok farklı şeyler konuşacaktık.
                  Uğurcan, sorloth ve wakamenin sayesinde. Yoksa ilk 5’i göremezdik.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Edgarı ayrı tutuyorum şahsen. Yusufun o paralara satışı takdir edersiniz ki belki büyük başarı belki büyük şans. Ve biz bu paranın yanında eşantiyon olarak verilen adam en iyi stoperimiz oldu. O olmasaydı hugonun yanında güvenilir başka bir stoperimiz olmayacaktı. Oyun kurabilen ii tane stoperimizin olması demek orta saha oyuncularımızın icabında geri gelmelerine gerek olmayacağı zamanların da olacağına anlamına geliyor. Bu nlmda çok değerli buluyorum.
                    Aylardır bunu anlatmaya çalışıyorum ama birileri hala "Edgar stoper değil" diyo.
                    Yav adamın ofansif katkısı dafansif katkısından iyi.
                    Kaldı ki ondan çok daha kötü Türkmen'e sabredilmesini telkin eden insanlar Edgar'ı az daha gönderiyordu.

Yorum

• Marcone’yi Elche kiralamış bedel de görünmüyor bu beni bi nebze üzdü

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Majid'i ön libero da deneyecek hoca, başka çaresi yok.
                        Hocanın futbol anlayışında Majid gibi topu bomba sanacak bir adamın ortasahaya konulması gibi bir hareket olacağını sanmıyorum.

Taha ve Hakan gibi ortasahada gelecek vaadeden iki tane gencimiz var ama hiç kadroya bile alınmıyorlar, A takım ile idmana bile arasıra çıkıyorlar. Bu yoklukta rotasyona girebilmelerini beklerdim...
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Huzurlu bir ekibimiz var ve ben bunu önemsiyorum.
                          Ne Hoca yorar bizi ne de ‘ağa’ topçular.
                          İyi bir transfer dönemi oldu. Emeği geçenleri tebrik etmek gerekir.

Hepimize iyi bir sezon diliyorum. Maç başlıklarında görüşmek uzere.

Yorum

• enteresan bir transfer dönemini geride bıraktık;

hücum hattında afobe-diabete-ekuban-djaniny-nwakaeme-plaza-salih-yusuf sarı-bilal birlikte daha önce görülmemiş bir kadro genişliğine ulaştık. rekabetin getirdiği ortamla birlikte form grafiklerinin vasatın altına düşmesini beklemiyoruz. kimsenin yerinin garanti olmadığı ortamda, iyi olan, formda olan, mücadele eden, takıma katkı veren daha çok süre alacak. forma artık aslanın ağzında diyebiliriz. bu kadro genişliği hocanın hücum hattında farklı taktik, diziliş, strateji...v.s uygulamasında elini kuvvetlendirecek.

savunma hattının merkezinde ise edgar-hugo ile birlikte yine uzun yıllar sonra kalite olarak level atladık. hüseyni-campi-hüseyin-atakan ise formanın, süre almanın artık kolay olmadığı bilinciyle daha çok çalışıp, aldıkları süreleri değerlendirip, ortaya daha iyi bir oyun koymak zorunda olduklarının farkındadırlar. sayısal olarak savunma hattının merkezi yeterli, kalite olarak da beklentilerimizi karşılayacak seviyede. sağ bek pereira-serkan-kamil ahmet durumu rahatlıkla idare edecek gibi gözükürken, solbek de marlon un yedeğinin olmaması yine kamil ahmet, ya da genç oyunculardan birini monte ederek çözüm üretilmeye çalışacak. sol bek mevkii en azından trondsen iyileşene kadar özellikle sakatlık, ceza v.s gibi durumlarda canımızı sıkacağa benziyor. artı rekabet açısından marlon un mevkisinde tek kalması uygun değil.

Kalecilere konuşmaya luzüm yok. yine en rahat olduğumuz güvendiğimiz mevkilerimizin başında geliyor.

Gelelim orta sahaya, flavio-baker-ahmet canbaz-a.parmak ile birlikte, ilk yarı itibariyle kalan 17 haftada durumu idare etmekten başka çaremiz yok. artı trondsenin sakatlığı da üstüne tuz biber ekti. hücum hattındaki genişlikten ötürü a.ömür ünde orta sahada merkezde, ya da 10 numara gibi değerlendirileceğini düşünüyorum. yine kamil ahmet, hüseyni ve ekuban da zaman zaman ortada görev alacaktır. belki gençlerden birileri de bu fırsatı değerlendirip çıkış yakalayabilir.
                            En son ensarusta tarafından düzenlendi; 06.10.2020, 10:28.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kevin Constant
                              Kiki Musampa
                              Avram Papadopoulos

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Huzurlu bir ekibimiz var ve ben bunu önemsiyorum.
                                Ne Hoca yorar bizi ne de ‘ağa’ topçular.
                                İyi bir transfer dönemi oldu. Emeği geçenleri tebrik etmek gerekir.

Hepimize iyi bir sezon diliyorum. Maç başlıklarında görüşmek uzere.
                                Ben de özetle hem yeniden yapılanmaya gidip hem de şampiyonluk sözü veriyorsan ki zaten üçüncü sezona kadar benden başarı beklemeyin demişti Ahmet Ağaoğlu,bu sezonu işaret etmişti,kendisine çok güveniyor olmalı.

Ama ben boş federasyon binasında gazetecilere röportaj veren birinde o güveni göremedim.
                                • Memento mori

Yorum

Çalışıyor...
                                X