İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ağaoğlu yönetimi 3. yılda şampiyonluk sözü vermedi ama Usta adayken 50. yılda şampiyonluk ve Lucescu vaatleri sayesinde seçildiİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçık konuşayım,futbolcuların geçmişleri hakkında tüm bilgileri burada yazan arkadaşlardan alıyorum,asla başka bir medya veya bilgi aramam,burada bazı kullanıcıları iyi takip etmenin ödülü çok doğru bilgilere çok hızlı ulaşmak ve bir ön veriye sahip olmak.
Ama asıl karar sahada izlediğim oyun ve oyuncu ,Sörloth gol atamadığında asla bizim futbolcumuz değil şeklinde hissetmedim,Afobe gol attığı halde bizim futbolcumuz olduğu düşüncesine ulaşmadım.Diğerleri de aynı şekilde bizim futbolcumuz hissi oluşmadı.
İnşallah yanılırım,Trabzonspor'un başarısı benim haklı çıkmamdan milyon kez daha önemli.
Bir diğer sorun da bu kadar düşük profil kadronun sahada lideri yok gibi hisse kapılmam,bunu kim yapabilir Abdülkadir Parmak veya Perrreria,yapabilirler mi,emin olamıyorum.
Yapılan iş yönetime göre doğru olabilir ama hem şampiyonluk sözü verip hem de yeniden yapılanmaya gitmek,açık açık hiç bir projem yok demek.
Uzun vadeli bir şey olmaz bu zihniyetten.
Ben de sana uyunca burada insanlar isyan ediyor haklı olarak,ya ben nerede Muharem Usta ismini yazdım,neden sürekli aynı şey oluyor?
Muharrem Usta yanlışlarının bedelini ödedi ve gitti,şimdiki yönetime odaklansan?( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi niyetli yorum yapmadığım doğru değil,tüm samimiyetimle doğru bildiğimi yazıyorum hata yapıyorsun dersen anlarım,sen futboldan zerrre anlamıyorsan dersen yine anlarım,saygı duyarım ama art niyetli olduğumu söylüyorsan itiraz ederim.
Söylemek istediğim iki ana konu var:
Başarılı olan kadro korunarak üçüncü yılda verilen şampiyonluk sözü gerçekçi olamaz mıydı?
Bu yönetimin ne uzun ne kısa vadeli her hangi bir plan proje yok,gün neyi getirirse ona yöneliyorlar.
Heee yada Usta gibi benden sonraki düşünsün deyip verecektin sözleşmeleri, sonrasına bakarız diyecektin.
Bu arada mevcut düzenin sorunlusu Usta'dan çok iho'dur.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDjaniny'nin evraklarını yollamamış Araplar, Fifa'ya başvurabiliriz göndermezlerse.
Yorum
-
[MENTION=38107]sasone[/MENTION] Yönetimi elestir tabi, istersen sürekli yerebilirsin. Bu sorun degil. Anlamadigim sey. M.Usta ya neden bu kötülügü yapiyorsunuz? Bu adam size ne yapti? Ben kendisini basariz görüyordumda antipati beslemiyordum kendisine. Sizin sayenizde adini okusam midem bulaniyor ve burdaki cogu kiside de öyledir diye düsünüyorum. Ne zaman burda olsaniz forum ona karsi birlesiyor, koro halinde yerin dibine sokuluyor. Bundan zevk mi aliyorsunuz?..Birakin adamin yakasini yahu..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 06.10.2020, 11:14.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@sasone Yönetimi elestir tabi, istersen sürekli yerebilirsin. Bu sorun degil. Anlamadigim sey. M.Usta ya neden bu kötülügü yapiyorsunuz? Bu adam size ne yapti? Ben kendisini basariz görüyordumda antipati beslemiyordum kendisine. Sizin sayenizde adini okusam midem bulaniyor ve burdaki cogu kiside de öyledir diye düsünüyorum. Ne zaman burda olsaniz forum ona karsi birlesiyor, koro halinde yerin dibine sokuluyor. Bundan zevk mi aliyorsunuz?..Birakin adamin yakasini yahu..
Dikkati yönetime yönelen eleştirilerinden uzaklaştırmak için tüm çabası.
Transfer dönemi kapandı, şöyle 1-2 gün forumda yönetime eleştiri getirilmesine engel olacak.
Sonra gene kaybolur.
Yorum
-
-
İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kısma katılıyorum. Bizde bu şans yok yok şu oyuncu orda olurmu bunu neden oynatmıyor diyeceğimiz pek geniş kadro yok. Fenerde sadece 2 maç üst üste kayıp yeterli ama işte en hazır şuan fb görünüyor defansı ortasahalari bence iyi oturdu gibi
Çoğunun adını ilk defa duydum.
Şimdi tekrar baktım Djaniny de yok bu 47 kişi içinde.En son Ahmet AYDIN-28 tarafından düzenlendi; 06.10.2020, 11:22.Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de özetle hem yeniden yapılanmaya gidip hem de şampiyonluk sözü veriyorsan ki zaten üçüncü sezona kadar benden başarı beklemeyin demişti Ahmet Ağaoğlu,bu sezonu işaret etmişti,kendisine çok güveniyor olmalı.
Ama ben boş federasyon binasında gazetecilere röportaj veren birinde o güveni göremedim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
Panik yapmayı ne kadar seviyoruz. FB’nin de lisansı çıkmayan oyuncuları var. Keza aynı ülkenin farklı takımı olsa da, Başakşehir de benzer sebeple ayrılan Giuliano’ya henüz lisans çıkarmamış. Ortada haksız bir durum yoksa, Fifa her zaman oyuncunun yanındadır...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Baskan agaoglu 3.senesinde sampiyonluk sozu verdi de benim mi haberim yok? Böyle bir soylemi var mi agzindan cikan 3.yilda sampiyon olacagim diye..boyle birsey soyleyecegini dusunmuyorum akli basinda hicbir trabzon baskani da vermez bu sozu gecen sezonun ardindan. turkiyede trabzonsporun sampiyon olma ihtimali bu duzende turk lirasinin dolardan daha degerli olmasiyla ayni ihtimaldir kim olursa olsun baskan.gecen sezonun basinda ilk 4 basari olur 2.lik sampiyonlukdur yazmistim trabzonsporun gorebilecegi maksimum siralama 2.likdir bu kasar sistem ve goz yuman arkasindaki irade degismedikce bunu gorememek poliyanacilikdir.bir elin parmagi kadar taraftari olan proje takimi akbile dis geciremedik saha disinda cidden istanbulun buyutulmusleri ile mucade basbasa kalirsak buna izin verilecegini dusunuyormusunuz.basaksehirin bu ligde bundan sonra sampiyon olma ihtimali yuzde 0 dir istisnasi trabzonspor gibi ruhunu siyasete satmis bir anadolu klubuyle birebir kalmasidir rize kayseri antep konya gibi buda yok denebilecek bir ihtimaldir.gecen sene bizim yerimizde satilmissehir bursa adanademir kocaeli bile olsa bu kadar rahat at kosturamazdi goksel ve arkasindakiler sampiyonluk kutlamalarinda o goruntuleri veremezlerdi meydani bos buldular bizim taraftarin durumu sineye cekeceginden emindiler..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerede soylediler bunu?
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor seviyesini fazla yüksek görüyoruz bence. Sorloth bir istisnaydi zaten, bizim seviyemizde olsa 20 milyona Lepizige gitmezdi. Kaldı ki Sorlorhun o güveni vermesi için belirli bir süre geçti. Konuşmak için erken ama Hugo ve Afobenin bu seviye icin yeterli olduğuna inancım tam. Diğerleri de sistem içerisinde kendilerini gelistirecekler Colman gibi, bence.
Hugo ve Afobe'nin ihtiyacımız olan forvet ve stoper olduğunu düşünmemekle birlikte asla 10 maç izlemeden kesin yargımı yapmam,ilk izlenimim Afobe için bizim araadığımız santrafor değil.İnşallah yanılırım.
İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi niyetli yorum yapmıyorsun ithamım için özür dilerim yanlış anlaşıldıysa. Eksik yorum ve karşılaştırma yapıyorsun. Mevcut ekonomik düzende uzun ve kısa vadeli ekonomik plan için Sosa ve Novak gitti işte. Plan olmasa verirdin istediklerini tutardın takımda. Şampiyon olacağım, sözümü tutacağım dersen verirsin milyon euroları kumar oynarsın. O iki futbolcuya milyon euroları verdiğin için de ihtiyacın olan yere futbolcu alamayacaktın.
Heee yada Usta gibi benden sonraki düşünsün deyip verecektin sözleşmeleri, sonrasına bakarız diyecektin.
Bana sorarsan mevcut ekonomik durumda Sturidge,Manoel,Plaza gibi tranfsferlere para varsa Sosa ve Novak'a da bir sezon için para olurdu.
Burada sorun bu iki futbolcunun son kontrat yılından önce anlaşma yapılmamasıdır,iki iyi oyuncu ve takımın parçası bizden gitmekle kalmadı rakibi güçlendirdi,rakibe takım kaptanınızı kaptırmak gibi prestij kaybı bir durumda cabası.
Gerçekten siz burada her hangi uzun vadeli plan-strateji görebiliyor musunuz?
Aynı şeyi Ahmet Ağaoğlu da yaptı,görev süresi bu yıl bitiyor olmasına rağmen Vitor Hugu'nun ödemesini 4 yıla böldü,Muharrem Usta yapınca suç olmamalı,vadeli alabiliyorsan her zaman peşin para vermekten daha iyidir.
Defalarca yazdım,yine yazarım Muharrem Usta'nın yüksek yıllık alan üç futbolcusu Burak,Sosa ve Kucka'dır.Hak etmedikleri bir bedel değildir,bu futbol takımı mühendisliği için olan bir şey,omurga sağlam olur,etrafına iyi parçalar koyarsın,alt yapıdan futbolcu koyarsın,yürür.
İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan alınan kadronun düzeltilmesi için ödenen bedeldir.Ahmet Ağaoğlu eğer istemiş olsaydı bu üç futbolcuyu Muharrem Usta'ya 13 milyon Euro bedelle verebilirdi,hem vermeyip hem de zarar ettik demek etik mi?
Onazi,Novak,Perreria,Rode vs.çok yüksek yıllık ücretler almıyordular,objektif olmak lazım.Bugün en değerli oyuncular o zamandan takıma katıldılar ve satışlardan da 34 milyon Euro gibi ciddi bir rakam elde edildi.En son sasone tarafından düzenlendi; 06.10.2020, 11:32.- Memento mori
Yorum
Yorum