Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunu çok defa düşündüm ama tam da aynı fikirde olamadım daha doğrusu önceki yıldan ayrılan Rodegella'dan bir seviye yüksek adamı bulduğumuz için takımın performansı arttı ama Sörloth da ona uyan bir takımla verimli olabildi.
    Her iki tarafın eksik parçaları tamamlandığı için daha iyi bir performans ortaya çıktı.

Sosa,Novak,Sörloth gibi hem profesyonellik anlamında hem de yetenek anlamında bizim seviyemiz buralar olmalı.Daha aşağısı kesmemeli taraftarı.

Geçen yılın kadrosunu korumak ve eksik olan stoper transferini yapmak şimdikinden daha mı çok para isterdi?
    Sosa bizim seviyemizin çok üstü bir transfer bu saatten sonra o tarz transfer kimse beklemesin de Novak ve Sorlothu gidiş dönemiyle degerlendiriyorsun. Novak ve Marlon'un ilk dönemini kıyasla. Sorloth ile Afobe veya Djaninyi ilk geldiği döneme göre kıyasla. Nasıl bizim seviyemiz olmuyorlar anlamıyorum. Afobe gayet kaliteli oyuncu. Hugo gayet kaliteli oyuncu. Djaniny bilmiyorum ama Marlon ve Flavio gelişim gösterebilecek, seviye atlayabilecek oyuncular. Yapılan transferlerin hepsi kaliteli bence. Sorun yapılamayanlarda.
    ( ゚д゚)

Yorum

Bunu çok defa düşündüm ama tam da aynı fikirde olamadım daha doğrusu önceki yıldan ayrılan Rodegella'dan bir seviye yüksek adamı bulduğumuz için takımın performansı arttı ama Sörloth da ona uyan bir takımla verimli olabildi.
      Her iki tarafın eksik parçaları tamamlandığı için daha iyi bir performans ortaya çıktı.

Sosa,Novak,Sörloth gibi hem profesyonellik anlamında hem de yetenek anlamında bizim seviyemiz buralar olmalı.Daha aşağısı kesmemeli taraftarı.

Geçen yılın kadrosunu korumak ve eksik olan stoper transferini yapmak şimdikinden daha mı çok para isterdi?
      Sörloth için çokta biçilmiş kaftan değildi takım. Hücum futbolu oynamamız ona yaradı ama orta sahadan top alıp attığı çok kritik gol var. Bunda takımın hücum gücü değil de Sörloth'un hücum gücü etkili olmuştur.

Sosa iyi futbolcuydu ama 2,5 milyon verilecek bir futbolcu değildi bana göre, bunu bu sene göreceğiz diye düşünüyorum. Novak solbekti ve solbek olarak baksak herkes arkasına teneke bağlardı bence. Hep vitrine baktığımız için gollerini konuştuk 2 yıl. Defans ve hücum etkinliğini benden daha iyi bilen birisi yorumlayabilir ama ben yeterli görmedim hiç bir zaman. Üstüne senelik 2 milyon harcanacak bir bek değil kendisi. Daha doğrusu bizim bek için 2 milyon verme lüksümüz yok.

Kıyaslama yaparken tüm transferlerin maliyeti olarak değil de Novak ve Sosa'nın yerine alınan adamların maliyetini bu ikisinin maliyeti ile karşılaştırırsak daha adil olur. Bu ikisinin yerine alınanlar hariç diğerler zaten alınmalıydı. Çok da iyi niyetli yorum yapmıyorsun bence.

Yorum

• "trabzonsporumuzun defansını gördüm sefilleri tekrar yazmaya geldim" victor hugo
        “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

Bu yıl yapılan transferlerin hiç biri Trabzonspor seviyesi futbolcuları değil,ciddi sakatlıklar geçireni var,tutunamamışı var,ya tutarsa zihniyeti ile yapılan transferlerle uzun süreli bir başarı beklemek hayalcilik olur.

Geçen sezon başarılı olan kadroyu korumak bu yeni yapılan ya tutarsa transferlerinden daha az maliyetli olurdu.Büyük risk aldı başkan ve yönetim,şampiyonluk sözü de verdiler böyle bir durumda.
          Ah Usta başkanım olacaktı siz o zaman görün transferi şak diye Marcone’ye 5 milyon verip alirdi.
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sosa bizim seviyemizin çok üstü bir transfer bu saatten sonra o tarz transfer kimse beklemesin de Novak ve Sorlothu gidiş dönemiyle degerlendiriyorsun. Novak ve Marlon'un ilk dönemini kıyasla. Sorloth ile Afobe veya Djaninyi ilk geldiği döneme göre kıyasla. Nasıl bizim seviyemiz olmuyorlar anlamıyorum. Afobe gayet kaliteli oyuncu. Hugo gayet kaliteli oyuncu. Djaniny bilmiyorum ama Marlon ve Flavio gelişim gösterebilecek, seviye atlayabilecek oyuncular. Yapılan transferlerin hepsi kaliteli bence. Sorun yapılamayanlarda.
            Açık konuşayım,futbolcuların geçmişleri hakkında tüm bilgileri burada yazan arkadaşlardan alıyorum,asla başka bir medya veya bilgi aramam,burada bazı kullanıcıları iyi takip etmenin ödülü çok doğru bilgilere çok hızlı ulaşmak ve bir ön veriye sahip olmak.

Ama asıl karar sahada izlediğim oyun ve oyuncu ,Sörloth gol atamadığında asla bizim futbolcumuz değil şeklinde hissetmedim,Afobe gol attığı halde bizim futbolcumuz olduğu düşüncesine ulaşmadım.Diğerleri de aynı şekilde bizim futbolcumuz hissi oluşmadı.

İnşallah yanılırım,Trabzonspor'un başarısı benim haklı çıkmamdan milyon kez daha önemli.

Bir diğer sorun da bu kadar düşük profil kadronun sahada lideri yok gibi hisse kapılmam,bunu kim yapabilir Abdülkadir Parmak veya Perrreria,yapabilirler mi,emin olamıyorum.

Yapılan iş yönetime göre doğru olabilir ama hem şampiyonluk sözü verip hem de yeniden yapılanmaya gitmek,açık açık hiç bir projem yok demek.
            Uzun vadeli bir şey olmaz bu zihniyetten.

İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ah Usta başkanım olacaktı siz o zaman görün transferi şak diye Marcone’ye 5 milyon verip alirdi.
            Ben de sana uyunca burada insanlar isyan ediyor haklı olarak,ya ben nerede Muharem Usta ismini yazdım,neden sürekli aynı şey oluyor?

Muharrem Usta yanlışlarının bedelini ödedi ve gitti,şimdiki yönetime odaklansan?
            En son sasone tarafından düzenlendi; 06.10.2020, 10:43.
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Majid'i ön libero da deneyecek hoca, başka çaresi yok.
              Hosseini'yi orta saha oynatacağıma, onu stopere atıp Edgar'ı 6'da oynatırım. En azından pas oyunu sekteye uğramaz.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Bu adam nasıl bir transfer yaşamış anlamadım

Dyego Sousa ➤ 9 May 2025'den beri kulüpsüz ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 50 bin € ➤ * 14 Eyl 1989, São José de Ribamar, Brezilya
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Genel olarak transfer sezonunu değerlendirmek gerekirse, başta yaptığımız Plaza transferi ve Balıkesirden alınan oyuncu hariç iyi bir transfer dönemi geçirdik...

Plaza hatası bize orta sahada alternatifsiz kalmamıza neden oldu... Devre arası için şimdiden çalışmalar başlamak lazım.

Bu takım çok rahat üst sıralarda kalacaktır, başkana ve Newton hocaya olası puan kayıplarında sabretmek gerekiyor.

Bu sene 3 oyuncu değişiklik hakkı olsaydı daha avantajlı olurduk ama maalesef 5 oyuncu değişikliği fener ve başağın uzun vadede işine yarayacak...

İlk 4 ve iyi futbol benim için yeterli bu sene...

Son olarak fener şampiyon olamazsa fena karışacak...

Yorum

• Dayanamadım, ben de bir Fenerbahçe değerlendirmesi yapayım

Kulübü yöneten akıl şu an ego ve intikam hırsından besleniyor. Ali Koç ve Emre B.

İçinden 3 tane 11 çıkan takım iyi takım değildir.
                    Evet rekabet iyidir ama oynamayan bunca yüksek maliyetli oyuncu ancak huzur bozar.
                    Papis Cisse, Mame Thiam ve Enner Valencia kulübede görünüyor, yanlarında Novak, Serdar Aziz, Mert Hakan falan oturuyor.
                    Bu iyi bi tablo değil. Geniş ama sağlıksız bir kadro.
                    Bana göre olabilecek en kötü kadro mühendisliklerinden biri.

Ayrıca, Erol Bulut futbol anlayışı olarak sert ve yüksek enerji oyunu oynatmak ister.
                    Ama yaşlı yıldızlar bu oyunu oynamakta zorlanacak ve Erol'u başka bir oyuna, inanmadığı bir oyuna çekmek isteyecek.

Orta saha Gustavo-Sosa-Pelkas yaparsa o yüksek enerji oyununu oynatamaz.
                    Gustavo-Sosa-Ozan yapsa kısırlığı aşamaz.
                    Sosa'nın performansı düşecek, eleştirilecek, sakatlanacak bazı haftalarda Gustavo-Ozan çıkacaklar, sorunlar yaşayacaklar yine.

Tercihler hep eleştirilecek. Her kayıp, her kötü performans küçük krizler yaratacak Hatay maçı sonrası gibi.

Hücum kısırlığı eleştiri konusu olacak. Bunu aşmak için risk alacaklar ve bu kez savunma sorunları yaşayacaklar.
                    Erol Bulut bu kez yine en iyi bildiği oyuna, sert ve tempolu oyuna dönmek isteyecek aam yaşlı oyuncuların tazyikiyle karşılaşacak.
                    Burası Alanya değil. Karşında Efecan yok, Sosa var, Gökhan Gönül var. Emre B işin içine girecek.

Seyircisiz maçlar, nisbeten daha iyi yönetilen, iyi yabancılara sahip ekmeğini kovalayan Anadolu takımları..
                    Başarılı olmaları için çok fazla şeyi çok iyi yönetmeleri gerekecek.

Ama işleri çok zor.
                    Çünkü, başa dönüyoruz, Fenerbahçe'yi şu an ego ve intikam hırsı yönetiyor.
                    Kararlar bu iki duygunun içinden alınıyor.
                    Buradan başarı çıkmaz.
                    En son Kaan Çetin tarafından düzenlendi; 06.10.2020, 10:47.

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sörloth için çokta biçilmiş kaftan değildi takım. Hücum futbolu oynamamız ona yaradı ama orta sahadan top alıp attığı çok kritik gol var. Bunda takımın hücum gücü değil de Sörloth'un hücum gücü etkili olmuştur.

Sosa iyi futbolcuydu ama 2,5 milyon verilecek bir futbolcu değildi bana göre, bunu bu sene göreceğiz diye düşünüyorum. Novak solbekti ve solbek olarak baksak herkes arkasına teneke bağlardı bence. Hep vitrine baktığımız için gollerini konuştuk 2 yıl. Defans ve hücum etkinliğini benden daha iyi bilen birisi yorumlayabilir ama ben yeterli görmedim hiç bir zaman. Üstüne senelik 2 milyon harcanacak bir bek değil kendisi. Daha doğrusu bizim bek için 2 milyon verme lüksümüz yok.

Kıyaslama yaparken tüm transferlerin maliyeti olarak değil de Novak ve Sosa'nın yerine alınan adamların maliyetini bu ikisinin maliyeti ile karşılaştırırsak daha adil olur. Bu ikisinin yerine alınanlar hariç diğerler zaten alınmalıydı. Çok da iyi niyetli yorum yapmıyorsun bence.
                      İyi niyetli yorum yapmadığım doğru değil,tüm samimiyetimle doğru bildiğimi yazıyorum hata yapıyorsun dersen anlarım,sen futboldan zerrre anlamıyorsan dersen yine anlarım,saygı duyarım ama art niyetli olduğumu söylüyorsan itiraz ederim.

Söylemek istediğim iki ana konu var:

Başarılı olan kadro korunarak üçüncü yılda verilen şampiyonluk sözü gerçekçi olamaz mıydı?
                      Bu yönetimin ne uzun ne kısa vadeli her hangi bir plan proje yok,gün neyi getirirse ona yöneliyorlar.
                      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hosseini'yi orta saha oynatacağıma, onu stopere atıp Edgar'ı 6'da oynatırım. En azından pas oyunu sekteye uğramaz.
                        Mantıklı yaklaşım ama son 3 senedir devamlı değişen tandemler bize pahalıya mal oldu...

Tandemin adını koyup (Edgar-Hugo) sakatlık cezalı olmadıkça beraber oynatmalıyız... Olası hatalarda sabır göstermeliyiz... Uyuma ihtiyacımız var...

6-8 için de şimdiden ciddi çalışmalar yapılacaktır umarım...
                        En son anth tarafından düzenlendi; 06.10.2020, 10:51.

Yorum

• İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kulübü yöneten akıl şu an ego ve intikam hırsından besleniyor. Ali Koç ve Emre B.

Buradan başarı çıkmaz.
                          Ek yapmak lazım Rıdvan Dilmen.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• diabete nin gelişiyle birlikte a.ömür ün orta saha da görev alması lazım. ömür fizik gücünü-maç temposunu-formunu-kondisyonunu arttırırsa, yeni mevkisinde ısrar edilir, alışırsa gerek oyun görüşü-gerek tekniği-gerek çevikliğinin de katkısıyla şu imrenerek baktığımız merkez orta saha oyuncularına rahatça evrilebilir.
                            En son ensarusta tarafından düzenlendi; 06.10.2020, 10:53.

Yorum

• Yukarıdaki anketten anladığım kadarıyla Muhammed Taha Tepe ve Anıl Başaran forumda üye

Yorum

Bu yıl yapılan transferlerin hiç biri Trabzonspor seviyesi futbolcuları değil,ciddi sakatlıklar geçireni var,tutunamamışı var,ya tutarsa zihniyeti ile yapılan transferlerle uzun süreli bir başarı beklemek hayalcilik olur.

Geçen sezon başarılı olan kadroyu korumak bu yeni yapılan ya tutarsa transferlerinden daha az maliyetli olurdu.Büyük risk aldı başkan ve yönetim,şampiyonluk sözü de verdiler böyle bir durumda.
                                Nerede soylediler bunu?
                                Yahsi Bati 51:28

Yorum

Çalışıyor...
                                X