Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şunu da tekrar hatırlatırım, Sörloth yedek santrafor olarak 1700 dakikada 6 gol attı. Eğer başarı kıstası skor üretmek ise , Bundesliga'daki diğer yedek santraforların gol/dakika oranlarını yazın da görelim...

Anlayamıyorum gerçekten Leipzig gözünüzde nasıl bir kulüp? Adamlar Bundesliga'nın Atletico'su, Arsenal'i gibi bir şey... Tek kelimeyle inanılmaz bir futbol organizasyonları var ve 3 kıtada 4-5 futbol kulübünden oluşan bir organizasyona sahipler. Devasa bir sponsor destekleri var. Muhtemelen 10 sene sonra dünya klasmanının zirvesinde olmanın hesaplarını yapıyorlar.
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 11.06.2021, 13:12.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bongonda burada atamadıklarını Belçika'da atıyor, onu nereye koyuyorsunuz?

Eğer bahsettiğiniz kadar basit bir denklem olsaydı dünyada hiç bir kulüp transferde para kaybetmezdi.
      Yahu bende aynı şeyi söylüyorum, neye göre cornelius'un kaçırdıklarını atar 20 milyon değere ulaşırdı İtalya'da?

Böyle bir varsayım olmasa sıkıntı yok...

Öyle basit değil evet.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kiralık Sörloth geleceğine Cornelius’u isteyenler Sörloth’un İstanbul takımlarında oynamasına razı geliyor mu? Zira bizden sektiği takdirde akbaba gibi çökerler adama, çok aşikar.
        Zaten o risk var diye bekliyorlar.
        Yoksa Sörloth'un bize gelme ihtimali bence yok da, hadi gene çok düşük diyelim.
        Asıl mesele ş.ligi bahanesi ile Beşiktaş'a falan gitmesin.

Yani gerçekten gitmesin.
        Sıkıntı olur.

Yorum

• hem sörloth hem de Cornelius u alalım tartısma bitsin

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hem sörloth hem de Cornelius u alalım tartısma bitsin
            Ben de böyle düşünüyordum ama anlaşılan hem Parma kendisine giren kazığın ucunu bize sokmak istemekte hem de Cornelius burada karşılığı olmayan maddi beklentiler içerisinde.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Panik yaratmak istemem ama Yes in yazdigi Uruguaylı sol bek, ismi bizimle anılan sol bekler arasında FM profili en vasat oyuncu. FM kötü diyorsa kötüdür.

Sol bekten korkmaya başladım, Umut Meraş, Uruguaylı falan... "İşte budur" dedirtecek iyi birinin ismi geçmiyor, Clichy gibi net birisi gelmeli.
              Tarz olarak da farklı. Şimdiye kadar çıkan her isim hücumcuydu. Bu adam savunma yönüyle ön plana çıkmış. Bence sallama haber.

Yerli kuralına göre Umut, Meling zorlanır olmazsa Mojica alınır bence. Girona La Liga playoffuna çıkacak bu hafta, finalde kaybederse elimiz daha rahat olur. Üst lige çıkarsa almak zorlaşabilir.
              ( ゚д゚)

Yorum

• Cornelius, Sörloth kadar gol atmak için 100 maç fazladan oynamış kariyerinde. Üstelik Sörloth 3 yaş daha genç.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cornelius, Sörloth kadar gol atmak için 100 maç fazladan oynamış kariyerinde. Üstelik Sörloth 3 yaş daha genç.
                  bu çekişmenin ardından Koita abim güneş gibi doğuyor Konferansta gruplara kadar tek başına atar bizi

Yorum

• İngiltere'de bu sezon League-1'e düşen(3. klasman) Rotherdam'ın 24 yaşında Türk asıllı orta saha oyuncusu Daniel Tan Barlaser, takımının istatistiklerinde bir hayli ön plana çıkıyor. Takımın en çok forma giyen oyuncularından biri olan merkez orta saha futbolcusu bu sezon 34 maçta 3 gol(üçü de penaltı golü) 4 asist yapmış ve takımının en çok gol pası veren oyuncusu olarak göze çarpıyor. Newcastle altyapısından yetişen futbolcu, 1 yıl bu kulüpte kiralık geçirdikten sonra yaklaşık 230 bin pound karşılığında bonservisi alınmış.

Nedir, ne değildir bilemem ama son bir kaç gündür yerli oyuncu gündemleriyle meşgul olan transfer forumunun dikkatine sunarım. Şöyle bir kısa highlights var:

Yorum

İngiltere'de bu sezon League-1'e düşen(3. klasman) Rotherdam'ın 24 yaşında Türk asıllı orta saha oyuncusu Daniel Tan Barlaser, takımının istatistiklerinde bir hayli ön plana çıkıyor. Takımın en çok forma giyen oyuncularından biri olan merkez orta saha futbolcusu bu sezon 34 maçta 3 gol(üçü de penaltı golü) 4 asist yapmış ve takımının en çok gol pası veren oyuncusu olarak göze çarpıyor. Newcastle altyapısından yetişen futbolcu, 1 yıl bu kulüpte kiralık geçirdikten sonra yaklaşık 230 bin pound karşılığında bonservisi alınmış.

Nedir, ne değildir bilemem ama son bir kaç gündür yerli oyuncu gündemleriyle meşgul olan transfer forumunun dikkatine sunarım. Şöyle bir kısa highlights var:
                      Futbol hayatını İngiltere'de devam ettirme düşüncesi var.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Şu Villareal'in sol beki Jaume Costa'yı niye almıyoruz, daha iyisini bulamayız. Adam boşa çıkıyor.

Ekran Alıntısı.jpg
                        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 11.06.2021, 13:57.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Bana göre Gökdeniz olur size göre bir başkası olur. Her halukarda sol bekte kaliteyi düşürmektense, orta ve ön alanda daha fazla seçenek var. O kadar büyük paralar harcanacaksa eğer, mutlaka genç ve potansiyeli yüksek bir isim olması gerek ki dönüşü olsun. Benim temel çıkış noktam -sol bek dışında-, özellikle ön alanda ortalama 2500 dakika süre alabilecek bir opsiyon daha kazanabilirsek, esneme olmasa bile 3 yerli kuralını bu sezon için atlatabileceğimiz üzerinedir.
                          Sol bekte düz adamla devam etme riskine girilmemesi gerektiği fikrinize katılıyorum. Bu opsiyona, orta saha ve stoperdeki yedeklerimiz vasatın altında olduğu için o bölgelerde başvurabiliriz. Mesela Salih Uçan ve Atınç birçok derdimizi çözebilir. Yatırım içinse ön alanda uğraşa değecek bir Türk gencini ben göremiyorum.
                          Naber?

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fm bakmadım biri atabilir mi profili?

Eşit: foto olarak niye çıkmadı ? Yapamadım
                            En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 11.06.2021, 14:17.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Eger alabiliyorsak hic uzatmadan Saracchi'yi alalim sol beke. Diger isimlere bakinca korkmaya basladim
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sörloth ile Uğurcan takası gündemde bence ben öyle bir kanıya vardım...

Birtan kardeşim konuya açıklık getirir diye düşünüyorum...
                                Bizim paraya ihtiyacimiz var Enes..Ne takasi? 20 milyon € + Sørloth 1 sene kiralik olabilir Ugurcan in Bundesliga ya gelecegini sanmiyorum Sørloth isine zaten basindan bari ihtimal vermiyorum olacagi varsa da ben taze kandan yanayim. Cornelius u bonservisiyle alabileceksek kesinlikle o olsun. Bence bizimkiler Cornelius icin büyük ugras veriyorlar..Sørloth gelirse de üzülecek degiliz
                                En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 11.06.2021, 14:35.
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Yükleniyor...
                                X