Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sports Digitale #BizimÇocuklar Türkiye Bayrağı
    @SportsDigitale
    ·
    16sn
    ÖZEL | #Trabzonspor, Uğurcan Çakır'ın EURO 2020 sonrasında olası transferi için temaslara başladı.

Bordo mavililer, Kayserispor’un kalecisi Doğan Alemdar’ı listesine aldı.

Ahmet Ağaoğlu, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile ilk teması kurarak oyuncunun durumunu sordu.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sports Digitale #BizimÇocuklar Türkiye Bayrağı
      @SportsDigitale
      ·
      16sn
      ÖZEL | #Trabzonspor, Uğurcan Çakır'ın EURO 2020 sonrasında olası transferi için temaslara başladı.

Ahmet Ağaoğlu, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile ilk teması kurarak oyuncunun durumunu sordu.
      ÖZEL | Doğan Alemdar’a yurt dışından bazı takımların da ilgisi var.

El sıkışma Kayserispor’un Doğan için belirlediği bonservis bedeli 5 milyon Euro + sonraki satıştan %30 pay.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sports Digitale #BizimÇocuklar Türkiye Bayrağı
        @SportsDigitale
        ·
        16sn

Boş haber.
        Biz şimdi doğana 5 milyon euro verip alırmışız hic.

Yorum

• Sörloth kiralık sözleşme şartları (Hayali)

1. 2 yıl kiralık
          2. Önümüzdeki yıl Leipzig oyuncuyu geri çağırabilme ve istediği takıma satabilme hakkı.
          3. Trabzonspor her yıl kiralık olarak 3 milyon ödeyecek. (Leipzig her yıl için 4,5 istiyor)
          En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 11.06.2021, 16:48.
          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sörlothun kiralandigi takdirde geçen sezon gibi çok başarılı olacağının garantisi var mı?
            Bu garantiyi verebilecek herhangi bir futbolcu var mı?
            ( ゚д゚)

Yorum

• Gevinho kariyeri boyunca sol kanat oynadığı kadar sağ kanatta da oynamış, hatta daha iyi istatistik yapmış.
              Ömür ve Sarı da var. Koita'yı oraya çekebilirsin, Ekuban ve Djaniny'den birinin kalma ihtimali yüksek.

Santrfor, sol bek, kaleci ve stoper gibi öncelikli ihtiyaçları da göz önünde bulundurunca..
              Sağ kanat transferi, hele de yüksek maliyetlisi gereksiz olur.

Yorum

• Nicolò Schira [MENTION=48752]Nico[/MENTION]Schira
                ·
                1d
                #SaintEtienne are really interested in #Trabzonspor’s player Caleb #Ekuban. #transfers

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TFF yönetmeliğine göre, "Takım Harcama Limiti'ne konu olan giderler, A Takımı futbolcularına ve teknik adamlarına verilen yıllık maaş ve primlerin toplamı ile transferlerden doğacak diğer futbol kulüplerine ve menajerlere ödenecek giderlerin toplamıdır." Ben buradan, oyuncunun kendisine ödenecek bonservis bedelinin limite eklenmediğini anlıyorum.
                  Menejerler imza parasından da pay alır. O pay da limitlere yansır.
                  Futbolcuya verilen pay da yansır bence.

Yorum

• Golcü konusunda, Sörloth ve diğerleri olur arkadaşlar. Şu an kimseyle kıyaslamam onu. Adam gelmiş tutmuş oyuncu. Hatta şu an bizden daha ileri seviyede olduğunu görebiliyorum maçlarında. Daha da geliştirmiş kendini. 38 maç 30 gol atar bu sefer diyorum sadece lig için. Hem bu sefer arkasında canavar adamlar oynayacak.

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sörloth kiralık sözleşme şartları (Hayali)

1. 2 yıl kiralık
                      2. Önümüzdeki yıl Leipzig oyuncuyu geri çağırabilme ve istediği takıma satabilme hakkı.
                      3. Trabzonspor her yıl kiralık olarak 3 milyon ödeyecek. (Leipzig her yıl için 4,5 istiyor)
                      Kiralık ücreti değil de sonraki satıştan sahip olduğumuz pay karşılığı kiralama teklifi yaptık diye biliyorum.
                      Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maaş olarak konuşmuyoz. Masraf, gider, maliyet. Adına ne dersen de.
                        Hamsik'in 2021-2022 bütçesine maliyeti 22 milyon TL bugünkü kurla mesela.

Trabzonspor'un 2020-2021 harcama limiti 130 milyon tl idi. %15 sapma izni ile bu 150 milyon Tl oldu.

Bu sene borç yayılması falan başkanın da lafı ile hadi diyelim 250 milyon TL oldu, haydi TFF kıyak yaptı 300 oldu.

150 milyon Tl bu bütçenin yarısı.. Böyle bir satın alma nasıl yapacağız biz?
                        Maliyeti konuşmada sakınca yok.

Öte yandan mesela Gervinho 2,15 maaş alıyor demek boş eleştiri. Konuşmak için konuşmak…

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu garantiyi verebilecek herhangi bir futbolcu var mı?
                          Victor Hugo alındığında burda yüzde 99, bu adamin bir standartı var başarısız olma ihtimali çok düşük dendi, Sörlothun biz hariç 2 büyük ligde hayal kırıklığı oldu, neyse inş gelirde başarılı olur, benim tek derdim Santrfor mevkiine kiralık oyuncu istemiyorum.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maliyeti konuşmada sakınca yok.

Öte yandan mesela Gervinho 2,15 maaş alıyor demek boş eleştiri. Konuşmak için konuşmak…
                            Sözleşme yenilerken imza parası isteyen topçumuz olursa "boş gonuşma la" diyebilecek miyiz?
                            Naber?

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Victor Hugo alındığında burda yüzde 99, bu adamin bir standartı var başarısız olma ihtimali çok düşük dendi, Sörlothun biz hariç 2 büyük ligde hayal kırıklığı oldu, neyse inş gelirde başarılı olur, benim tek derdim Santrfor mevkiine kiralık oyuncu istemiyorum.
                              Victor hugo basarili oldu zaten.
                              Sorloth da tekrar gelirse basarili olur deniyor zaten.
                              Yani genelde basarili olma olasılığı yüksek oyuncular geldiğinde basarili oluyor.

Yorum

• Ne boş haber kaç tane yerli kaleci almışın ve var zaten genç, bonservis verip bir genç kaleci daha alamazlar adama sorarlar aldıkların neydi diye. Erce genç değil ama orta diyelim yaşı, Arda var Kağan var, Taha aldılar. Şimdi gidip Doğan alacan bi de karşıyım kesinlikle. Mert tecrübeli ihtiyaç olabilir uygun maliyete ama genç kaleci olmaz hayır.
                                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 11.06.2021, 17:50.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Çalışıyor...
                                X