Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Avcı başkana 2 bek, 2 orta saha, bir kanat, bir de forvet lazım demiş. İster hiçbirini şimdi almayalım sezon sonu alalım, ister bir ikisini şimdi alalım sezon sonu kalanını demiş. Transfer yapmak için yapmayalım diye çok ne t konuşmuş... Haliyle Yönetim de nokta atış olsun 2-3 olsun diye 3 orta saha ile kapadı... Muhtemelen sezon sonu da 4-5 nokta atış adam daha alınıp sezona giricez....
    hocanın yanlışı pareirayı göndermek , aralarında belli ki bişey geçmiş . pareira da ayarsız biraz hocaya ters yapmamıştır da diyemiyorum ama bu kadar anlamsız bir gönderme şekli yok . üstelik para vermeye de devam ediyorsun .
    temel ihtiyaçları karşılandı bence hocanın , o da farkında limitlerin zorlanmaması gerektiğinin . afobeyi gönderemedin onunda bir maliyeti var idare etmek zorundasın . o varken 3. bir forvete yatırımın da bir limiti oluyor haliyle.
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Dortmund yeni kaleci arıyor..
      Birsekilde ugurcani gündemlerine sokmamiz gerekiyor
      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Takimda net 6 numara yok. illa sartmi hocanin oyun planina gore gerekmeyebilir. Fifa deyimiyle Berat dm den cok cm gibi ozellikler tasiyor. 6 numara onde oldugun maclarda kenardan gelip orta sahaya direnc katmak skoru tutmak adina, ya da guclu rakiplere karsi defansif bir planla oyuna basladiginda katkisi yuksek oluyor.
        Detayli puan tablosuna bakildiginda yedigimiz gol sayisi rakiplerle ayni seviyelerde. Lakin atilan gol sayisi rakiplerimizin bir hayli gerisinde. Yani eksiklerimize ragmen ozellikle kale ve stoperlerimizin kalitesi bizi defansif anlamda idare ediyor. Hucum hattina gelirsek kalan maclarda yunus malli ve bakasetasin gelmesiyle 3.bolgede hucum organizasyonlarimizin cesitliligi ve kalitesi elbet artacaktir. Djaniny ninde eski goruntusune istinaden ozellikle son maclardaki performansi ilk yariya nazaran skor bulmada elimizi guclendirecek. Ama yeterli olacak mi yasayip gorecegiz. Neticede net bir sag acik ve forvet olmamasi takimin hucum organizasyonlarinin kalitesini ciddi oranda dusuruyor. Nwakeme nin sol kanattadaki varligi rakip defansin daha cok adamla onlem almasina sebep oluyor. Bu aslinda forvet ve sag kanat icin daha genis alan bulma yonunden bir avantaj. Tabii bu avantaji lehimize cevirecekmiyiz muamma. Gonul isterdi ki bu transfer donemi nwakeme tarzi rakibi tehdit eden bir sag kanat alabilseydik. Bu hem rakip defansin iki kanada yayilmasini alan birakmasini saglayacak hem de kisitli kadroda kanat oyuncular uzerindeki yuku hafifletecekti. Son olarak yaz sezonunda yapilan elestirdigimiz transferler icinde flavio enerjisiyle orta sahaya kattigi direncle kendini o grubun disina atti. Marlon-afobe-baker ise onumuzdeki sene bizimle olmalari zor. Marlon ilk geldigi zamana gore daha iyi oynasada gerek defansif anlamda gerek hucum anlaminda bizim icin yeterli seviyede hala degil.
        En son ensarusta tarafından düzenlendi; 02.02.2021, 09:26.

Yorum

• önümüzdeki senenin kadrosu oluşmaya başladı.
          Eger form tutabilirlerse bakasetas ve yunus önemli iki isim olacak.

kale : ugurcan ile sezon sonu vedalaşırız. Erce,arda,muhammed varken ben bu bölgeye transfer beklemiyorum.

hücum hattı : ömür,yunus,bakasetas,ekuban,wakame,semedo ciddi bir hücum gücü. Buraya her iki kanatta oynayabilen bir kanat ve A kalite bir santrafor gerekli sadece. Onun dışında sözleşmesi biten efecanın sezon sonu geleceğini düşünüyorum.

merkez ortasaha : beratın yanına sert bir 6 numara daha alınabilir. Form durumu devam ederse flavio bu bölgenin as oyuncusu olacak gibi duruyor. Sakatlık sonrası form tutarsa trondsen ve eger kalırsa parmak diğer ciddi alternatifler.

stoper : husaini sozleşme uzatır bence. Edgar ve hugo as oyuncular. Yerli kuralı nedeniyle huseyin takımda kalmaya devam eder. Atakan yavaş yavaş süre bulmaya başlar. Bu bölgeye transfer olacagını düsünmüyorum belki bir tane. Mesela sözleşmesi sona eren ve gözden düşen alpaslan

bekler : marlon ile hoca devam etmez.İyi niyetli ama yetersiz. Faruk can ın gelişimine göre 1 veya 2 sol bek alınır. Serkan hocanın beğendiği bir isim.Buraya bir tane as bek alınır. Bu arada taha cevahiroğlu serkana göre çok daha dengeli bir bek. Ben onun da A takımda yer bulabileceğini düşünüyorum. Bana kalırsa kamil ile sezon sonu yollar ayrılır.

Kısaca 2 bek,6 numara,kanat,forvet (belki 2 tane) olmak üzere en az 5 en çok 8 transfer bekliyorum sezon sonu.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Avcı başkana 2 bek, 2 orta saha, bir kanat, bir de forvet lazım demiş. İster hiçbirini şimdi almayalım sezon sonu alalım, ister bir ikisini şimdi alalım sezon sonu kalanını demiş. Transfer yapmak için yapmayalım diye çok ne t konuşmuş... Haliyle Yönetim de nokta atış olsun 2-3 olsun diye 3 orta saha ile kapadı... Muhtemelen sezon sonu da 4-5 nokta atış adam daha alınıp sezona giricez....
            Aynen yaza 8 zaten alır birtanesı iyi cıkar sonra devre arasına kalır
            bu hikayeyi çok gördüm

Yorum

• Sezon sonu Uğurcan-Eku-Edgar belki waka ve Abdulkadir'in gitme durumları olacak. Yani çekirdek kadrodan yine dağılma olacak ve yerine yine aynı düzeyde adam bulma işleri var. Her ne kadar Avcı Hoca ile bu işler daha iyi yapılsa da 3-5 adam alıp üzerine koyacağımızın garantisi yok, olmayacakta. Gelecek sezona iddialı girmek için mevcut düzendeki kritik oyunculardan max 1-2 fire vermek gerekiyor. Aksi halde gelecek sezonun akibeti de muallak olacak.

Bazen Sevinç Bazen Keder
              YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Yeni sezona Transferler simdiden baslamali hatta gec bile kalindi elin oğlu sene sezon Transferi nasil yaptığını Bursaspor da transfer edilen oyuncuya baksinlar. Frankfurt yeni sezon transferini yapti. Kasimpasa dan koita simdi den imzalada biliriz misal
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haklısın ben o kadarını yapmam misal ama max fbli zekâsı olmalarına rağmen haklılar...
                  Herif nereye gitse takımı kuruttu, resmen 2 takımıyla alt lige düştü, takım açık ara en çok gol yiyen takım... dengesiz stoper... fizik hârici bir özelliği yok...
                  Net söylüyorum sırf yaşı 20 diye belki yontulursa bir şey olur falan yoksa mevcut hâli net çöp... dünyâ'da belki de ilktir bu kadar berbat bir takımın berbat bir savunmanın stoperi kirâlık da olsa böyle transfer yapması...
                  Çok ballı çocuk çok... Avcı gelmeseydi biraz fazla gol yediğimiz için Uğurcan Edgar Hugo 5 para etmeme yolunda ilerliyordu... beyefendi her sene 50 gol yiyor ama sorumlu orta saha golcüler kaleciler ama stoperlerde kabahat yok kendisinde hiç suç yok Kabak efendinin.... yerler öyle işi...
                  Mustafi'yi almışlar serbest kalmış Arsenal'den... ben ligde tutunamasalar da toparlayacaklarını düşünüyorum... o zaman bakalım Kabak güzellemeleri devâm edecek mi...
                  Ki zâten süre almayacaktır, ne olur ne olmaz diye kirâladılar... Preston'dan aldıkları stoper var onun bile oynaması daha yüksek olasılık...
                  Ben zaten Ozan'nın iyi veya kötü olduğunu savunmuyorum, sadece kim olursa olsun genç türk bi adam bu ne kadar kötü olursa olsun liverpoola transfer yapmış, bu kadar aşağılıklaşmaya gerek yok adamı orda kötüleyip elinize ne geçicek yani. Kendileri bi tane adam çıkaramadılar yollayamadılar ya büyük liglere kuduruyorlar
                  Burda eleştirelim sabaha kadar eyvallah, orda yapılmaz ama bu. Bu zihniyet işte bizim moskova maçında fener formalıların moskova atkıları açmasıyla aynı zihniyet. Karaktersizler

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• mesela ugurcandan gelen para ile burak kapacak,ismail çokçalış,batuhan kör hamlesi yapsak çok tatlı olurdu.

Üçü de ciddi bonservis getirebielcek potansiyelli isimler.

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sezon sonu Uğurcan-Eku-Edgar belki waka ve Abdulkadir'in gitme durumları olacak. Yani çekirdek kadrodan yine dağılma olacak ve yerine yine aynı düzeyde adam bulma işleri var. Her ne kadar Avcı Hoca ile bu işler daha iyi yapılsa da 3-5 adam alıp üzerine koyacağımızın garantisi yok, olmayacakta. Gelecek sezona iddialı girmek için mevcut düzendeki kritik oyunculardan max 1-2 fire vermek gerekiyor. Aksi halde gelecek sezonun akibeti de muallak olacak.
                      ugurcan dısında kimseyi göndermezler. O hata bir kere yapıldı bir daha olmaz.Seneye sampiyonluga oynayacagız.

Ugurcandan gelen para ile akıllı transferler yapmak yeterli olacaktır.

Yorum

• erce,arda,muhammed
                        rose,faruk can
                        ismail,serkan
                        edgar,hugo,huseyin,husaini,atakan
                        berat,transfer,flavio,trondsen,parmak
                        yunus,bakasetas
                        batuhan,ömür
                        burak,wakame
                        ekuban,semedo,transfer

hem genc hemde son derece potansiyelli bir kadro oldu.

Yorum

• Uğurcan ile ekubanın gideceğini düşünüyorum sezon sonu belki formu devam ederse djaniny de gider.

3 de önemli oyuncular 3 nünde talibi çıkacaktır.

bu 3 lü 30-35 milyon euro civarı para kazandırabilir takıma. Tek yeri dolmaycak adam bence uğurcan. Ciddi manada güven veriyor takıma.

30 milyona iyi bir takım kurulur.

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben zaten Ozan'nın iyi veya kötü olduğunu savunmuyorum, sadece kim olursa olsun genç türk bi adam bu ne kadar kötü olursa olsun liverpoola transfer yapmış, bu kadar aşağılıklaşmaya gerek yok adamı orda kötüleyip elinize ne geçicek yani. Kendileri bi tane adam çıkaramadılar yollayamadılar ya büyük liglere kuduruyorlar
                            Burda eleştirelim sabaha kadar eyvallah, orda yapılmaz ama bu. Bu zihniyet işte bizim moskova maçında fener formalıların moskova atkıları açmasıyla aynı zihniyet. Karaktersizler

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Ya işte max fbli zekâsı... kim bilir nasıl aşağılayıp sövüyorlar... sırf eleştiri olsa yine anlarım... harbi sinir bozucu transfer bu herifinki yau... Stutt düştü kaçtı Şalke'ye, Ştut geri geldi Şalke'yi de geçti, bu kez bu ordan da kaçıyor bi de Lvpool yapıyor kirâlık da olsa... balın da ötesi bu.... sırada Lvpool'un onu saklamayıp şampiyon olması olası olan City'ye gitmesi mi var ? inanılmaz gerçekten
                            Ama o fizikle premier ligde kalır o, orta sıra takımlarında falan... Ronald Zubar denen leş topçu bile yıllarca oralarda ekmek yemişti... bize beleş gelse vallahi almayacağım leş topçunun tekiydi...
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu lige Nwakame kadar bir maça başından sonuna kadar ambargo koyan başka bir adam gelmedi.

Nwakame Sosa Sörloth Ekuban Ömür lü takımla şampiyon olamadığımıza hatırladığım her zaman kahrolacagim muhtemelen.

O beş adamın 3 ü hala takimdaydi ama bu sefer de yanlış hoca ve transferler koca sezonu çöpe attı.

Bu kadar potansiyelli adamlar varken onları kullanamamak insanı üzüyor başka da bir şey değil.

Seneye Nwakame 1 yaş daha yaslanacak Uğurcan Ekuban belki Ömür gider. Ondan sonra bir 10 sene daha bekle ki şampiyonluğa oynayasin.
                              En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 02.02.2021, 10:11.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dortmund yeni kaleci arıyor..
                                Birsekilde ugurcani gündemlerine sokmamiz gerekiyor
                                Emin ol Dortmund scoutları Uğurcanı bizden iyi biliyordur
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

Çalışıyor...
                                X