İlk olarak zorroid tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son Arif Timurcioğlu tarafından düzenlendi; 08.06.2021, 00:05.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
-
İlk olarak zorroid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın tek derdi Aralık ayında kongre zamanına lider girmek. Sonrası çok umurunda değil. Şampiyonlukmuş, şampiyonlar ligiymiş tınnn diyor. Kongre zamanı lider olsun takım ona yeter.
Olsun bu lütfen.
Yorum
-
Ben şunu anlamıyorum, biz erceyi niye aldık? Onun arkasında daha 3 tane genç kalecimiz var neden bunlara şans verilmiyorda gidip mertle falan uğraşıyoruz.
Bence erce şansı hak ediyor, kaleci transfer etmemeliyiz, belki maç formu yok belki bir kaç hatalı gol yer ama iyi bir kaleci kazanırız ve kaleye masraf yapmadan yeni değerler yaratırız.Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePrivate 61 News
@Private61News1
· 1d
Hoşgeldin Hamsik .TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
Hayirli olsun burdan donmez artik hamsik..insallah istedigimiz verimi aliriz faydali transfer olur sakatliksiz belasiz..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Peki.
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir insan değil, her iyi başkanın hakkı yendiği gibi bunun yeniyor.
Yorum
-
Hamsik çok istediğim bir isimdi. Bu transfer dönemini çok sevdim adı geçen ve alınan futbolcular herkesin aklına yatıyor. Kağıt üzerinde de olsa kadroyu ciddi oranda iyileştiriyor. Bizim geleneklerimize aykırı şekilde planlanma yapıldığının göstergesi hamleler yapılıyor.
Yorum
Yorum