Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hazır değilmiş henüz, söylentilere göre. Oynadığı lige göre normaldir. Sakat olsa kadroya da çağrılmazdı diye düşünüyorum.
    Hamšík has a calf injury at the moment, so there are worries about his fitness. Schranz is also nursing an injury. There are also players who still have club fixtures ahead, so you never know what might happen with them.

Slovakfootball twitter hesabi böyle bir şey paylaşmış 28 mayısta. Transfermarktte de 15 mart 5 Nisan arası alt adale sakatlığı yazıyor. Bu sakatlıktan bahsediyorsa 2 ay geçmiş üzerinden hazır olmaması garip. Ciddi değildir umarım.
    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avusturya - Slovakya

Hamsik bakalım bize yarar mi?
      Merhaba renktaşlar, bu maçları nereden izleyebiliriz?

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hamšík has a calf injury at the moment, so there are worries about his fitness. Schranz is also nursing an injury. There are also players who still have club fixtures ahead, so you never know what might happen with them.

Slovakfootball twitter hesabi böyle bir şey paylaşmış 28 mayısta. Transfermarktte de 15 mart 5 Nisan arası alt adale sakatlığı yazıyor. Bu sakatlıktan bahsediyorsa 2 ay geçmiş üzerinden hazır olmaması garip. Ciddi değildir umarım.
        Yalnız bu sakatlık harbi niye geçmemiş, takımında çıkmadığı maçta da vardı aynı durum.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• bu febeşler uefa vs mahkemeyemi verecemiş

bizi falan verseler ya mahkemeye

di marziyo sağlamcıdır o yazmış marek işini

daha doğrusu uzundurukan di marzio yazdı dedi
          En son S.Seymen tarafından düzenlendi; 06.06.2021, 18:03.
          çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
          RİLKE

Yorum

• Bursadan oyuncu alamayız, yeni başkanları Trabzon antipatisine sahip tiplerden.
            Yolunmaya gerek yok.

Yorum

• Avcı'nın kamp performansına güveniyorum.
              Takım bütünlüğü ve fiziksel konularda umutluyum kendisinden.
              Yapılan ve yapılacak transferlerle kalite sorunumuzunda giderileceğine inanıyorum.
              Taktik olarak zaten iyi bir teknik direktör kendisi.
              Geçen yıl beni bazı konularda hayal kırıklığına uğratsa da,koyduğu başarı kriterleri yerine getirilirse sonuca ulaşacaktır.
              Eğer sahada,Avcı'nın bu zamana kadar çizdiği grafiğin çok anormal aksine bir durum olmazsa başarı gelir diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eğer bir sakatlığı varsa bile bu kısa sürelidir. Bu tip turnuvalar sakatlık kaldırmaz, çünkü çok kısa sürüyor. Benim tahminim Çin-İsveç ligi derken kondisyon olarak takımdan geride kalması.

Yorum

• Hamsik gelirse formanın arkasında dehşet olur ismi

Yorum

• Halil Akbunar için 1,5 milyon euro ve iki futbolcu. Yerli oyuncu kararı iptal edilir ya da ertlenirse, Efecan ya da Halil'den birini alırız. Her iki futbolcunun da bir sezonluk sözleşmesi kaldı.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Halil Akbunar için 1,5 milyon euro ve iki futbolcu. Yerli oyuncu kararı iptal edilir ya da ertlenirse, Efecan ya da Halil'den birini alırız. Her iki futbolcunun da bir sezonluk sözleşmesi kaldı.
                      İkisinden biri uygun maliyete gelmezse Emrah Başsan var boşta.

Yorum

• Bakın bu güya devletin kanalı olab TRT arka planda milli takimin üçüncü kalecisini koymak zorunda kaliyor sırf şımarık fb denen kulübün taraftari laf eder diye.

Bütün oyuncular ilk 11 oyuncusu ama o kova 3. kaleci olmasina rağmen orada ve üzerinde fb formasi var kovanin.

Bu kovaoğlu kova ayrica şike ile ilgili paylaşım yapiyor milli takim kampında sırf algı yapmak için. Ben bu ülkenin bu durumundan sıkıldım artık ya ulan hiçbir yorumcu Uğurcan as kaleci olmasina rağmen kalede Uğurcan olmali diyemiyor surekli “çok iyi kalecilerimiz var kim oynarsa oynasin” diyorlar g*t korkusundan.
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Açıkçası bu saatten sonra Hamsik transferini desteklemiyorum. Bu oyuncu mac kadrosuna giremeyecek kadar hazır değilse durumu pek de iç açıcı değil demek ki. Bu riske girmeyelim derim. Oyuncunun hazırlanması ve maç eksiğini kapatması için hazırlık maçında oynamayacak ise başka hangi maçta oynayacak. Eminim turnuvada da oynamayacak.
                          TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• Şu işgüzarlar umarım yabancı olayını yine aynı şekilde uygular. En darlandığımız iş olacak. Yerli kalitemiz zaten ortada. Berat, Abdülkadir, Erce ve zaman zaman Yusuf. Başka var mı? Farukcan henüz soru işareti. Uğurcan'ı gitti saydım.
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu işgüzarlar umarım yabancı olayını yine aynı şekilde uygular. En darlandığımız iş olacak. Yerli kalitemiz zaten ortada. Berat, Abdülkadir, Erce ve zaman zaman Yusuf. Başka var mı? Farukcan henüz soru işareti. Uğurcan'ı gitti saydım.
                              Yunus bu sene çıkış yapamazsa işimiz çok zor olur.

Yorum

• emrah başsanı bir alt ligde samsunspor transfer etse şaşırmam ne işi vardı o ligde demem. vasat oyuncuları birakın artık bizim takımda gormek istemekten. avcı ile sampiyonluga odaklanın

Yorum

Yükleniyor...
                                X