Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kale : MERT GUNOK erce arda
    Sağ bek : peres Serkan
    Sol bek : MELİNG farukcan
    Stoper : Hugo edgar COULKER Hüseyin
    Defansif orta saha : Berat flavio hakan yesil
    Merkez orta saha : hamsik trondsen parmak
    Ofansif orta saha : bakasetas ömür
    Sağ kanat : gervinho ekuban Yusuf sarı
    Sol kanat : wakayeme yunus mallı
    Forvet CORNELİUS canini koita
    büyük harflerle yazdığım yerlere hala 4 isim eksik hamsik ve koita tamam dersek inşallah buralar da tamamlanir
    En son OMERYILMAZ_TS tarafından düzenlendi; 07.06.2021, 23:04.

Yorum

• Gervinho sağ kanatta daha verimli oynamış.

Adsız.jpg

Yorum

• bakalım 3 bölgeye transfer en az 3 bölgeye şart

ne olacak

hamsik orta sahada bir beyin çok önemli sosa da gördük yaşadık

sol bek
        uğurcan gidecek kaleci

birde forvetimiz yok şu anda

birde bunlar harici eksiklerimize gelirsek

gidecek oyuuncular belirleyecek abdüş ekuban djaniny flavio

Yorum

• Basaksehir in sözlesmeli kalecisini ne diye kadrolara cantada keklik kesin transfermis gibi ekliyoruz arkadaslar?
          En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 07.06.2021, 23:14.
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Saydıklarından Yusuf Sarı hariç Hiç birinin 1. mevkisi sağ kanat değil. oraya da adam şart bana göre. Ekuban ve Canini'den biri veya ikisi büyük ihtimal satılır ve oraya adam alınır.
            Gervinho sag da daha verimli oynuyor omur eku djaniniyde sarida sag acik oynayabiliyorken en az 2 adam gitmeden kimse sag kanat beklemesin bosuna..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Basaksehir in sözlesmeli kalecisini ne diye kadrolara kesin transfermis gibi ekliyoruz arkadaslar?
              Kesin transfer gibi yazmiyoruz gundemdeki isimler muhtemel anlaşılması beklenen isimler bunlar

Yorum

• İlk olarak OMERYILMAZ_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kesin transfer gibi yazmiyoruz gundemdeki isimler muhtemel anlaşılması beklenen isimler bunlar
                Yok haftalardir hep ilk 11 de. Daha transfer haberi bile cikmamis. Bende birseymi kacirdim dedim..Bana kalirsa baska bir kaleciye yönelelim. Kötü bir kaleci oldugu icin degil..Klübü birakmaz..
                En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 07.06.2021, 23:23.
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sağ kanattaki zenginlik = orta sahadaki zenginlik.

Berat var, Trondsen var, Parnak var, Flavio var, Mallı var, Ömür var, Bakasetas var, üzerine altyapıdan gençler var, bunlar yetmiyor hoca 6-8-10 çok yönlü bir orta saha oyuncusu istiyor.

Demek ki asıl arayışımız pozisyonlarda derinliği arttırmaktan ziyade ideal kadrodaki kaliteyi arttırmakla ilgili.
                  Flavio yunus parmak bu sene en cok elestirilen isimlerdendi sakatlikdan yeni cikmis trondsen ve omurun ne verecekleri belli degil bu yuzden oraya transfer sart ancak sag kanatda oynayabilir diye saydigimiz isimlerden omur haric bu sene cogu macda orada oynadilar ve belli performanslar vermis adamlar ustune birde gervinho geldi en az 2 isim ayrilmadan oraya transfer yapilacagini dusunmuyorum. Ideal kadrodaki kaliteyi artdiracagiz diye daha forvet sol bek orta saha transferleri ve bana gore yedek bir stoperde alinmasi gerekliyken sag aciga transfer su ekonomik kosullarda asiri luks olur 2 adam gider orada oynayabilen o zaman konusulur diye dusunuyorum
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yok haftalarda hep ilk 11 de. Daha transfer haberi bile cikmamis. Bende birseymi kacirdim dedim..Bana kalirsa baska bir kaleciye yönelelim. Kötü bir kaleci oldugu icin degil..Klübü birakmaz..
                    Anladım bana kalsa erce arda yeterli ama ille de tecrübeli kaleci istemiş diyorlar o zaman yerli mert gunok olur heralde başka yerli tecrübeli isim gelmiyor aklıma kaleye yabancı olmamalı bence yabacı sınırı bu sene olmasa da seneye yine karşımıza cikacak yani mert olmazsa eldekiler yeterli bence

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Emirhan için Bursaspor başkan seçimleri falan beklendi derken onlarda 1 milyon euro talep ettiler o da zor gibi.
                      Böyle olacagi belliydi.Halen gerikafalilar dolu yönetim.Acima yetime diye atasözü var.tam bu durumlar icin.Gelmis 24 yasina ne milyon.Belese gelecekse alinmaliydi simdi kurus onservis verilmemeli.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hüseyin ve serkan'ı değerlendirmeye aldın bütün plan bozuldu
                        Bu riske değer mi?

Fatih
                        Hüseyin 4. stoper (Giderse Atakan 4. stoper), Serkan yedek sağ bek.

La nasıl bir dünya hayal ediyorsunuz? Peres'in yedeğine kaç para maaş vereceksin?

Bu tarz seçimler yapmazsan Peres, Hamsik gibi adamların maaşlarına bütçede nasıl yer açacaksın?

Denge işi.

Yorum

• bizim başkan idareci ve yönetici olarak son şansı olarak görüyorum bunu sık sık dillendiririm

hatta takımın başında gördüğün ne yaptığını bilen ender başkanlardan diyorum.

BUGÜN BJK BİR ARKADAŞTA AĞAOĞLU İÇİN BİR ÖVGÜ SARFETTİ

"OYUNCU SATIŞI İLE BORCU BİTİRECEK HELAL OLSUN DİYOR

İSTANBUL TAKIMLARINDA DİYOR GELİR VAR AMA BORÇ UÇTU GİTTİ BU PARALAR YOK BU TRANSFERLER BU KÜLÜPLERİ İFLASA GÖTÜRECEK DERDİM.

BU SÜREÇTE BERKİ BİR TS KURTARACAK EN İYİ YÖNETİLEN KÜLÜP BENCE DEDİ

BİRDE BİR HESAP YAPTI BEN DAHA ÖNCE BİZİM BORCUN BİTEBİLECEĞİ HELE Kİ KISA ZAMANDA HİÇ UMMAZDIM

YUSUF YAZICIDA 2. TRANSFERDEN 10 M- 20 M PARA GELSE

ABDÜLKADİR 20 M OLSA

DJANİNY 7 - 8 ME BAHSEDİYORLARDI

UĞURCAN 20-30 ME SATILACAK BERKİ

EKUBAN VAR DİYOR ÖLÜSÜ 5 ME GİDER

BU SİZİN BAŞKAN BERATIDA 20 ME OKUTUR BU GİDİŞLE

70 ME KADRO İLE BORÇ KAPATSA BU KÜLÜP EDER 700 MİLYON TL NE KADAR BORCUNUZ 1 MİLYAR TL KADAR

NERDE İSE KADRO İLE BORCUN YÜZDE 70 KAPANIR Kİ KÜLÜP BORÇ BATAĞINDAN KURTULUR

DÖVİZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR İSTANBUL KÜLÜPLERİ BAŞARI HIRSI İLE TRANSFER YAPTIK TA YAPIYOR BATTIKÇA BATIYOR

ŞB BORCU 5 MİLYAR TL KÜLÜN GELİRİ VAR DİYORLAR O GELİR FAİZİ İLE BORCU ANCA EGALE EDİYOR

YİNE BORÇ KATLANMAYA DEVAM EDİYOR

BU SÜREÇTE EN İYİSİNİ AĞAOĞLU YAPIYOR DEDİ.

SİZ NE DERSİNİZ

Yorum

• Hamsik transferi çok önemli heleki hedefi yükselttiğimiz için ama

3 bölgeyi adam olmayan 3 bölgeyi doldurmamiz şart

uğurcan gidecek kale

sol bek yok şu anda şu oynar bu oynar ile yola çikamayiz

birde forvet yok

Yorum

• Başkanın tek derdi Aralık ayında kongre zamanına lider girmek. Sonrası çok umurunda değil. Şampiyonlukmuş, şampiyonlar ligiymiş tınnn diyor. Kongre zamanı lider olsun takım ona yeter.

Yorum

• Oyuncu satışı yaptığımız an gideceğimiz ilk adam Edin Visca.

Yorum

Yükleniyor...
                                X