Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Joker ـخ‎‎
    @regista_sensei
    ·
    15sn
    Alioski takım aramaya devam ediyormuş. Türkiye'ye gelmek istemiyormuş. Gelirsem de yıllık 2.5 milyon € maaş isterim demiş.
    Gündüz belirtmiştim bu durumu. Gördüğünüz gibi.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Salı sallanacak mı? [emoji3]
      TRABZONSPOR
      iyi ki varsın Eren Bülbül...
      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

Renktaş Hamsik'den bağımsız olarak ciddî ciddi ugrasilan bir orta saha daha var mi ? Daha defansif birisi mesela.

Yorum

• İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Salı sallanacak mı? [emoji3]
          Valla olacak diye haber aldık bakalım en kötü çarşamba dediler.
          İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Renktaş Hamsik'den bağımsız olarak ciddî ciddi ugrasilan bir orta saha daha var mi ? Daha defansif birisi mesela.
          Yok abi, hoca hamsik için devre arasında da çok ısrarcıydı zaten öyle yazılanların aksine ille de defansif bir 6 no falan gibi bir talebi olmadı.

Yorum

Hamsik kesin olarak bitti mi ustam
            Elbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz

Yorum

• Alioski'nin en önemli avantajı sıkıştığında sağ kenar oynatırsın , sol önde oynatırsın; kendi pozisyonunda oynarken de savunmadan topla, isabetli ve hızlı paslarla çıkartacak bir oyuncudur ki takımına tempo yaptırır. EPL'de son zamanlarda pek çok oyun kurucu nitelikte kanat bek görüyoruz ki, Bielsa gibi taktisyen de bu arayışlardan beri değildi... Ama burada neredeyse devre arasından bu yana Alioski'ye çengeli atalım iyi topçudur diyen bir kardeşiniz arkadaşınız olarak, konuşulan rakamlarda 2,5 milyon mertebelerine çıkılacaksa seçenekler zenginleşir ve seçenekler arasında Alioski'nin de sıralaması aşağılara iner diyorum...

Yorum

• Gerçekten bu Fernando ismi geciyo mu?
                Hamsik'i alıp,birde arkasına on libero almak?
                Hiç alışık olmadığımız şeyler.

Yorum

• Guido Pizarro o adamdan daha kolay olmaz mıydı?
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Simdiki "duyumcu" arkadaslar cok sansli. Burdaki eski gergin havada yok. Neden? Cünkü yönetim calisiyor haril haril.. Eski zamanlarin bahanelerini de duymuyoruz..Bunu sadece Avci nin orda olmasiyla aciklanamaz. Yesil isik yakilmis belli..Ucma zamani
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak lazboy0061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hamsik kesin olarak bitti mi ustam
                      Bitti abi bizim duyumlara göre bakalım en geç çarşamba.
                      İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gerçekten bu Fernando ismi geciyo mu?
                      Hamsik'i alıp,birde arkasına on libero almak?
                      Hiç alışık olmadığımız şeyler.
                      Fernando işini reddettiler onun menajeri Türkiyeye kamp kurdu birisine kaptıracak onu en güçlü ihtimal bjk.

Ek olarak Brezilya liginde tecrübeli bir sol bek varmış isim öğrenemedim ama.

Yorum

Valla olacak diye haber aldık bakalım en kötü çarşamba dediler.

Yok abi, hoca hamsik için devre arasında da çok ısrarcıydı zaten öyle yazılanların aksine ille de defansif bir 6 no falan gibi bir talebi olmadı.
                        Cevap için sağol.

Tuh keşke isteseydi çünkü ben ihtiyaç duyacagimizi düşünüyorum. Tabi hoca bizden daha iyi bilir demek ki ihtiyaç görmüyor.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          euro dolar kuru 2 civarında olsaydı şuan agueroyu bile getirirdi başkan bir bilgisayar bu kur yüzünden 10 000 lira buna ne denir ki? umarım düzelir ülkedeki ekonomik durum kulüpler bu kurlarla batarlar.
                          Kulüpleri bırak biz battık kardeşim.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Alioski'nin Türkiye'ye gelmek istemediği nerden çıkarılıyor nerede yazıyor bu?

İngiliz basınının Leeds kaynaklarından okuduğum kadarıyla son durumu özetleyeyim...Eski Leeds topçusu Whelan, Alioski'nin Leeds ile Bielsa'nın isteği doğrultusunda yeniden anlaşmaya yakın olduğunu belirtiyor..Leeds'in patronları Alioski'yi tekrar takımda görmek isteyen Bielsa için Alioski'ye cömert bir teklif sunacakmış..Buradan anlaşıldığı üzere Alioski iyi bir maaş derdinde bu yüzden bizim işimiz bu transferde zor..Yine de son ana kadar tetikte olmak lazım istediği maaşı koparamazsa başka kulüplerden veya Leeds'den, tıpış tıpış gelir..
                            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Başkan, Sörloth'u kiralayabiliriz demiş, doğru mu?

Bir arkadaşım söyledi az önce
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Sörloth ile ilgili açıklama yapmış Başkan.

Yorum

Yükleniyor...
                                X