Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu nasıl defansla
    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uğurcan'ın piyasası iyice düşmüş olacak. 20 milyon euro falan hayal. 5 milyon euro'dan fazla beklememek lazım.
      Hoşunuza gider da.

Yorum

• Ugurcan 3. Golü Kapati. Milli takim öyle les ki ugurcanin piyasasi düsiyor

Yorum

• Sampiyonadan önce Ugurcan'in piyasasi fazla yükselmez demistim. Bu turnuva'dan sonra fazla düsmez merak etmeyin. Almak isteyen takim yine 20 milyon civari verir
          .

Francesco
          Totti

Yorum

• Boyle les bir milli takima denk gelmesi ugurcanin sansizligi bildigin sampiyonanin luksemburgu turkiye..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Sahada yokuz resmen

Shaqiri nin pozisyonu çeldi şimdi Uğurcan. Okadar rahat geliyorlar adamlar

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Cöp milliler ugurcan olmasa -10 daydik rahat

Yorum

• Defans evlere sen

Yorum

• ugurcan bu sene de kalsin
                    gelecek sene sampiyon takimin kalecisi olarak transfer olur

Yorum

• Takim ne yaptini bilmiyor

Yorum

• Mert su anda iyi olan tek oyuncu
                        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Herşey bir tarafa da. Daha gol atamadık. Burak'ın kaprislerine müsade edildiği sürece bu turnuvalarda gol filan atamayız

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ugurcan bu sene de kalsin
                            gelecek sene sampiyon takimin kalecisi olarak transfer olur
                            Yahu nedir bu kardeşim çocuğu sabah akşam para hesabı içinde bırakıyoruz. Hele bir Başkan var kafamızda sabah akşam Uğurcan şu kadar milyon bu kadar milyon. Parası batsın ya bırakın şu çocuğun yakasını gitmesin kalsın Trabzonspor’da .

Yorum

• 0 gol atan bir takım, berbat bi orta saha, 0 temaslı oyun, yol geçen hanı defans.. inanılmaz şanssız uğurcan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• milli takım nerede olduğunun farkında mı? bu maçları hazırlık maçı falan sanmadıklarını teyit ettirmek lazım. 24 saat uykusuz ve alkollü bir şekilde maça çıkayım bunların herhangi birinden daha iyi oynarım. inanılmaz bir boş vermişlik var bir kişi bile oynadığı maçın ne olduğunun farkında değil. ulan faul yap birşey yap kart gör adamlar yürüye yürüye geliyor gol atıyor. çok acayip birşey izliyoruz normal birşey değil bu. uğurcana zerre kadar suç bulmuyorum. önünde bunların yerine 10 tane kütük olsa en azından bir maçtan puan alırdık. çok yazık.

Yorum

Çalışıyor...
                                X