Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bahsettiğiniz isimler mevcutlara 10 basar.

Seneye zirveye ambargo koymalıyız.

AVCI Hoca'ya güveniyorum.
    Anıl C'nin istatistikleri Visca'nın da artık Trabzon kariyeri zamanının geldiğinin habercisi gibi

Visca da gelmeye hazır çoktan

Visca bize 2 level atlatır. Hayalini kurduğum bir oyuncu 5 yıldır
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Visca işi gerçekten oluyor mu acaba her yerde haber geçiyor.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Viscanın bu transferden haberi var mı merak ediyorum?

Yorum

• ... edin transferi

nasılsa sıfır transfer olsa da oturup izleyeceğiz

zevk almaya bakın

erken başladınız bu sene

bu iş taaa ekime kadar sürer bu kafayla

gerek yok bu strese

En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 04.04.2021, 13:43.

Yorum

• elton ecolatseyi beğeniyorum maliyeti çok düşük israil liginde sürünüyor adam bu adamı motive edersek oynatırız para yok böyle adamları alabiliriz.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Djaniny'yi yollamak ahmaklık olur.

Yorum

• max gradelin istatistikleri de göz kamaştırıyor bu adamı da 1 milyon falan verip alabiliriz. adam 2 yıl üst düzey oynar.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kenan disiplinlidir, futbol zekasi da baya iyi ama okadar. Halil Altintop gibi bir oyuncu. Gelmesin

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
                  As kadro için olmaz da alternatif kadro için olabilir.Söylediğiniz gibi yetenekleri kısıtlı ama faydalı yönleri de var.Düşük maaşla olabilir.Maks. alabileceği maaş 750 bin euro olabilir.Daha üstü bu çapta adamlara verilmez zaten.Mücadele eder,arada bir gol atar,takım oyununa katkıda bulunur.Daha fazlasını da zaten yapamaz.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hosseini---Caulker?
                    Baker---Salih

Afobe yerine ise muhtemelen Koita düşünülmekte.

En azından 3 tane bek lazım. Hepsine bonservis ödeyebilme gücümüz olmayabilir.

Etkili bir kenar oyuncusu lazım. Ve elbette çok iyi bir santrafor gerekiyor. En azından santrafor için mali şartları zorlayacağımızı düşünüyorum.
                    Bu iki stoper bizim takımda yedek kalır hatta diğer büyük takımların bile stoperi olamazlar zaden Welington BJK da çok beğenilen bir stoper değil Vidayı tercih ederim solda Caneri kim ister milli maçta ağzımıza etti fener bile kadro dışı bırakmıştı
                    Bana sorarsan bu kadro iyi bir kadro değil kaleci ile Abobakarı alırdım kadroma diğerleri hala vasat
                    @ okşoholu

Yorum

• Whoscored verileri keyfe göre yorumlanarak çıkarılmıyor arkadaşlar.O ratingler çeşitli kriterlerde ki performanslara göre değerlendirilerek oluşturuluyor.Futbolcuların milli takım performanslarıyla süper lig performansları kalite açısından zaten kıyaslanamaz.Sağ bekte harikalar yaratan Rosier,önliberoda harikalar yaratan Souza,sol kanatta harikalar yaratan Boupendza,sağ kanatta harikalar yaratan Ghezzal var.Trabzonspor bu isimlere sahip olsa şuan en az 15 puan daha fazlası vardı.Çok kaliteli adamlar bunlar.Bunlar haricinde Caulkeri de geçtiğimiz sezon ve bu sezon olmak üzere birkaç maç izledim elimizde ki stoperler kadar hatta bazı maçlarda onlardan daha iyi performans gösterdiğini söyleyebilirim.Aboubakar zaten tartışılmayacak düzeyde.Peformansından fazla izleyemediğim için emin olmadığım sadece Welinton ve Salih var.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kenan da sanırım sadece ben birşey göremiyorum.
                        Milli takımda nasıl oynuyor anlayabilmiş değilim.

ismail,batuhan,gökdeniz benim bu sene takımda en çok görmek istediğim isimler.
                        Futbolcu falan değil

Yorum

• Kenan Karaman :

Kesinlikle Takımımıza alınmasından taraf değilim, çünkü 2010 yılında fenerbahçeli olduğunu açıkca itiraf etmiş bir futbolcu. diğer yandan bencil top oynama isteği karşısındakini sürekli şüpheye düşürme durumuna sebebiyet veriyor ve fiziksel açıdan bana pek tatmin edici gelmedi milli maçlarda göz önünde tutarak izledim, diğer taraftan kendini geliştirmesi artık fiziksel olarak bir hayli yavaş olur çünkü yaşı 27 olduğunu göz önünde tutuyorum.

Onun yerine Benim yıldızları parlayacak oyuncular kısmında paylaştığım Enis Destan'ı almamız ve ilk 11 görev vermemiz hayli hayli daha verimli duruyor. gelecekte satışı ise bir hayli iyi bonservis getirileriyle olabilir. Enis Destan şu an bizim için en makbul isimlerden biridir hem genç olması dolayısıyla fiziksel gücü gelişmeye açık diğer yandan Öfkeli bir tavrı olabiliyor maçlarda(İstanbulspor maçında bir hayli gördüm.). Bu öfkeli durum ise Bizim TrabzonSporumuza bir hayli uyumlu olabileceğini gösteriyor.
                          Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• Visca haberleri doğru mudur ki? Ben sezon bitmeden böyle bir topçu aldığımızı hatırlamıyorum, inşallah olur.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              As kadro için olmaz da alternatif kadro için olabilir.Söylediğiniz gibi yetenekleri kısıtlı ama faydalı yönleri de var.Düşük maaşla olabilir.Maks. alabileceği maaş 750 bin euro olabilir.Daha üstü bu çapta adamlara verilmez zaten.Mücadele eder,arada bir gol atar,takım oyununa katkıda bulunur.Daha fazlasını da zaten yapamaz.
                              750.000 Euro'ya gelmez, en az 1.5 ister o.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
                              HY67...

Yorum

• Kenan forvet olarak yetersiz, kanat olacaksa Visca alındıktan sonra yine Kenan gereksiz hamle, orda Yusuf ve Abduş da var. Biz 2 bek, Visca,Waka yedeği iki de forvet alsak yeterli...6 adam önce alalım da sonra fırsat transferi olursa Berat'a Rakip buluruz... Ama ilk hedef yazdıklarım olmalı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X