Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avrupanın gıpta ile izlediği bir takım kurdu gerçekten. İbret alarak herkes tövbe ederek izliyor maçları. Açıp o konuşmayı izleyip izleyip yaradana şükrediyorum bize böyle bir başkan nasip ettiği için.
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Ekuban haftaya dönüyorsa, Afobe de köyüne dönebilir.

Bu takıma Parmak ve Baker'ın yerinde oynayacak en acilinden iki orta saha futbolcusu lazım. Bu isimlerden birinin takımın ağırlık ve pas merkezi olacak, sağlam bir 6 numara olması gerekiyor, diğeri ofansif olabilir.

Bir de santrafor lazım. Djaniny haftalar geçsede beklenen seviyeden uzak.

Bugün gelen mağlubiyetin temel nedeni bu üç pozisyondaki eksikliğimiz.

Diğer yanda, Marlon'un ilerleyen adaptasyonu ve çabası bardağın dolu tarafında, en azından o pozisyonda biraz daha toparladık.

Yorum

• Geçen seneki kadronun iskeleti muharr usta kurdu.. Bizim başkan dağıttı...

Aman transfer filan yapmasın.. Bunlar iyi topçu alamaz.. Manoel Baker afobe gibi topçular gelir..
        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Orta sahaya iki nokta transfer ile çok iyi işler çıkaracağımızı düşünüyorum. Suan bi sorunu çözmeye çalışırken, başka yer patlak veriyor. Orta sahada ki üretkensizlik, üstünlük kurmamıza engel oluyor.

İyi bir orta ikili ile hem kanatlarımız, hemde forvetimiz (Afobe yollanabilir) çok daha etkili olacaktır

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçen seneki kadronun iskeleti muharr usta kurdu.. Bizim başkan dağıttı...

Aman transfer filan yapmasın.. Bunlar iyi topçu alamaz.. Manoel Baker afobe gibi topçular gelir..
            Bunu söyleyenleri burada linç edenlere selam olsun. Ne tespitler yapmışsınız zamanında bak kendimden utandım.
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Başkan göreve geldiğinden beri yapılan onca transferden tutan 2+1 oyuncu. Sörloth, hugo, edgar. Transferi bana bıraksalar ben de şansa bu kadar tuttururdum sanırım.

Takımın neresinden tutarsan elinde kalıyor. Santrafor yok, orta saha yok, kanatlardan biri sakatlansa yedeği yok, bekler Allaha emanet.

Peki bu takım nasıl bu hale geldi. Tek bir transfer sezonuyla. Tek bir sezondaki hatanın takıma kaybettirdiği para, itibar, zaman, başarı felaket boyutta.

Pandemiden dolayı kulüp ekonomisi de kötü halde. Bu takım kaç yıla toparlanacak belli değil...
              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• -Yusuf Sari'nin bu takimda yeri yok.
                -İleri oyanama dusuncesi olan tek oyuncu Parmak, onun da yetenegi sinirli.
                -Baker duran top kullanma harici oyunda hic yok.
                -Djaniny ya bitik ya da hala kondisyonu yeterli degil. Motivasyonu sifir.
                -Nwakame oyunu rakip sahaya yigmadigimiz oyunda el freni. Takimda onun harici skor uretebilecek oyuncu da yok. Malesef oyun ona uygun degil.
                -2 kaliteli orta saha ve bir iyi forvet alirsak takim ve oyun toparlayabilir.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yusuf, maalesef son 15 dakika topçusu. O da her maçta değil, takımına göre...

Abdulkadir Ocak ayında form tutamazsa, ciddi sıkıntı yaşayacağız. Orta saha sorunu yetmezmiş gibi sağ kenar da patladı.

Yorum

• Bu takım kanser sebebi. Orta saha yanındaki adama pas veremiyor, kenar oyuncuları orta yapacak daha topu kaldıramıyor, golcüler tam bir makine ama gol kaçırma makinesi.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yusuf, maalesef son 15 dakika topçusu. O da her maçta değil, takımına göre...

Abdulkadir Ocak ayında form tutamazsa, ciddi sıkıntı yaşayacağız. Orta saha sorunu yetmezmiş gibi sağ kenar da patladı.
                      Topçu değil

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yusuf, maalesef son 15 dakika topçusu. O da her maçta değil, takımına göre...

Hocam Serkan kötü ama durarak oynamamızın da defolarını ortaya çıkardığını düşünüyorum. Pozisyon oyunu oynarken pozisyon bilgisi zayıf oyuncular çok sırıtıyor. Parmak, Serkan, Yusuf Sarı
                        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• boşuna buralara isimler falan yazmayın.
                          bu beceriksiz yönetim transfer falan yapamaz.

bu takıma en az 4-5 isim gerekli

2 ortasaha 1 kanat 1 10 numara 1 forvet gerekli ama bunlar alamazlar
                          yine giderler plaza gibi afobe gibi baker gibi çarık çürükleri toplar getirirler sonra ekonomi diye ağlarlar

YÖNETİM İSTİFA !!!
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geçen seneki kadronun iskeleti muharr usta kurdu.. Bizim başkan dağıttı...

Muharrem Usta'nın yaptığı başarı değildir. Başarı Alanya'nın kurduğu takımdır.

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam Serkan kötü ama durarak oynamamızın da defolarını ortaya çıkardığını düşünüyorum. Pozisyon oyunu oynarken pozisyon bilgisi zayıf oyuncular çok sırıtıyor. Parmak, Serkan, Yusuf Sarı
                              Haklısınız. Aslında bu sorun yeni de değil geçen sezondan bu yana bir problem. Geçen sezon bu kadar sırıtmamasının nedeni bireysel yetenekler ile sonuca gidebiliyor olmamızdı böylece rakibin gardı düşüyordu. Sörloth tek başına takımın hücum gücünün yarısıydı elde bu kadar dominant bir santrafor olması, oynanan oyun anlamında da yanıltıcıydı. Bu sezon bu anlamda elde tek Nwakaeme olduğu için rakip ikili üçlü kademe yaparak o tarafı kilitliyor, böylece Trabzonspor skor üretemez hale geliyor.

Yorum

• 3 ortasaha oyuncusu alması lazım bu takımın. öyle geldi zaman tanınsın cinsinden de değil üstelik, tak kullan oyuncular olmalı en az ikisi.
                                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

Yükleniyor...
                                X