İlk olarak Murathan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bence bu üçlüde oynayacak adamlar hem teknik hem tempolu olmalı. Aksi halde hiç çekilmiyor. Kanga mesela hemn mental hem fiziksel o tempoyu kaldıramaz. Okay mesela hızlı düşünemiyor.
Yani böyle oynamak her babayiğit takımın harcı değil.
Ekstra olarak bizde böyle oynayacak 3 orta saha olmadığı gibi Nwakaeme ve Ekuban da bu oyunda ıskartaya düşer.
Bu taktiği oynamak için bizim 7-8 iyi oyuncu almamız lazım ama 4-2-3-1 dizilince herkes birbirini tolere edebiliyor. Daha düşük kalite ama kalitesinden fazla verimli bir takım olabiliyor.
Tabi ortadaki adamlar hareketli olmadığı için hücumda problem oluyor. O yüzden direkt olarak 2 tane transfer orta üçlüye gelir.
Nwakaeme niye ıskartaya düşecek anlamadım. Her zamanki yerinde oynuyor Nwakaeme zaten. 4-2-3-1'de 4 oyuncuyla hücum ediyorsun, bu taktikle 1 forvet, 2 kanat, 2 orta saha 5 oyuncu var hücumda. Pas imkanları çoğalıyor, 2CM/CAM oyuncusu araları zorladığında Nwakaeme araya zehir toplar salabilir yada kaçan adamı fırsat bilip kendi de değerlendirebilir pozisyonu.
Okay konusunda handikapı o zaten. Boştaki oyuncuyu basit paslarla çabuk bir şekilde görebilecek biri gerek (Baker gibi geri oynamaktan bahsetmiyorum :d)( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGuido Pizarro mu acaba :d
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu doğru taktik demedim ama şimdi bile bunu oynuyoruz maçın bazı bölümlerinde. Ömür'ün veya Parmak'ın 10 oynadığı maçlarda bu şekilde dizildik. Sonuç alamayınca Eku 10'a geçti 4-2-3-1 döndük.
Tabi ortadaki adamlar hareketli olmadığı için hücumda problem oluyor. O yüzden direkt olarak 2 tane transfer orta üçlüye gelir.
Nwakaeme niye ıskartaya düşecek anlamadım. Her zamanki yerinde oynuyor Nwakaeme zaten. 4-2-3-1'de 4 oyuncuyla hücum ediyorsun, bu taktikle 1 forvet, 2 kanat, 2 orta saha 5 oyuncu var hücumda. Pas imkanları çoğalıyor, 2CM/CAM oyuncusu araları zorladığında Nwakaeme araya zehir toplar salabilir yada kaçan adamı fırsat bilip kendi de değerlendirebilir pozisyonu.
Okay konusunda handikapı o zaten. Boştaki oyuncuyu basit paslarla çabuk bir şekilde görebilecek biri gerek (Baker gibi geri oynamaktan bahsetmiyorum :d)
..Hosseini
Flavio - Parmak
.......Baker.........
Böyle 3'lülerle oynayınca olmuyor mesela.
Nwakaeme daha çok çizgiye basarak oynamayı seviyor, topu ayağına istiyor, savunma arkasına az koşu yapıyor. Böyle 3'lü oynayınca hareketli, sürekli arayan oyuncular olması lazım ki tempo yükseltip oynayabilsin. Tempo düşük olunca oluyor 4-5-1
Nwakaeme - Yusuf - Abdüş olduğunda Nwakaeme en verimli oyununu oynadı mesela.
O bölgede istediğiniz gibi bir CM/CAM bulmak kolay değil hele iki tane.
Sörloth mesela leipzig'de o oyuna uyum sağlayamıyor. Muhtemelen sağlayamayacak da. O oyun için çok rijit kalıyor çünkü. Nwakaeme de öyle.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSosyal medyada ismi gecen Arjantinli Guido Pizarro
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePastacı Mesias Cruzeironun banko oyuncusu oldu,7-8 milyon Euro teklifler varmış adama. Futbolu en çok biz biliyoruz.
Turkmenden kötü stoper olamaz dedim.
Mümkün değil dedim.
Ama özevlat oynatma lobisi girdi devreye.
Gene söylüyörum.
Sahaya çıkmamış futbolcu kötü değildir.
Ayrıca oynatmak için transfer edipte adama 3-5 dakika görev vermek artniyettir.
Artniyetin olduğu yerde adam zaten oynamaz.
Bende olsam oynamam.
Bırakmadılar ki Adam kötüyse de,kötü olduğunu biz görelim...
Yorum
-
okay eleştirilerini okudum da yahu adam 10 numara pozisyonu ile başladı nasıl tekniği zayıf?
Okay hem 6 hem de 8 çok rahat oynar. Güçlü,hava hakimiyeti çok iyi,basit oynar,tam bir takım oyuncusudur.
yanına hareketli bir tane ortasaha daha koyarsanız okay defansifolarak size sınıf atlatır.
Flavio biraz daha pasör bir adam olsa ikisi merkezde mükemmel olur.
Okayın yanına önereceğim adam tuzlaspordan gökcan.
Çok maçını izledim.Hareketli,fizik olarak iyi durumda,enerjik,şut atar,pasör özelliği gayet iyi.
25 yasında ama o da sonradan parlayacak isimlerden. Daha önce burada defalarca taylanı yazdım. Şu an geldiği noktada Milli takım oyuncusu olma yolunda.
Gökcan da tıpkı onun gibi potansiyeli yüksek bir oyuncu. Şu an form durumu oldukça iyi.
Ayrıca bizim yerli kadroyu mutlaka güçlendirmemiz lazım.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Youtube'da hakan yoloğlu "Kevin Nisbet" demiş. Elemanın istatistikler güzel. 23 yaşında. Videolarına baktım güzel golleri var. 2 gün önce 1-0 kazanmışlar, golü de o atmış. Video linkini paylaşıyorum. Video zaten onun golüyle başlıyor. Güzel yazmış.
30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
Yorum