İlk olarak hanzale tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu fofona nın videosuna biraz baktım. uzun boylu, uzun bacaklı, zayıf atletik, ön libero için hızlı sayılacak çevik olan cinsten, top kapma çalma mevzularında sırıtmayacak birşey gibi duruyor lakin topla ilişkisi, tekniği, drippling, rot-balans, oyun görüşü, oyun zekası vasatın altında, sahada duruşu yere basması, çok savruk dağınık bir görüntüde.
Ahmet Selim Kul: Mamadou Fofana Fenerbahçe'ye önerildi
beyler ben bile menejer mevzularını anlamazdım..
burada öğrendim..
inşallah kulüp eski saflıklarına devam etmez..
bu herif ÇOK NET menajer kitlemesi olur..
Zickernagel...Casper...Lİjava...Fofana İSTEMEM..
eğer alınırlarsa çok net menajer kitlemesi..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
takıma önce sağlam scout kadrosu kurmamız lazım
yabancı scout kadromuz sağlam olmalı ve iyisinden olmalı : ispanyol,alman,ingiliz ve norveç,afrika ve güney amerikadan olmalı bu adamlar.
iki tane sağlam scout alman gurbetçi türk ve bir de türk olmak üzere iki tane de türk scout almamız lazım ama iyisinden olmalı.
scoutların masraflarını karşılayacak cimri bir yönetim olmayacak.
madem futbolcu avına çıkıyoruz.
bunu yapmaları lazım.
sonra devre arası transferleri bir şekilde kaliteli olmak zorunda ve üst düzey olmak zorunda.
bahsettiğim scout kadrosunu kurduktan sonra ileriye dönük transferleri yabancı scout kadrosuna yaptırmamız lazım.
scout kadrosuna eski futbolcularımızdan yattara ve shota da ek dahil olabilir.
scout ekip sayımız : 8 kişiden oluşmalı en az. ,alman,ispanyol,ingiliz,norveç tarafları, afrika ve güney amerika piyasasına hakim olan scoutları özellikle almamız lazım. diğer ikisi de Türk olmalıdır.En son erenslash tarafından düzenlendi; 25.12.2020, 21:37."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadrosuna potansiyeli yüksek genç futbolcular katmak isteyen Galatasaray, Metz forması giyen Alanyaspor’un eski futbolcusu Mamadou Fofana’yı gündeme aldı.
Ahmet Selim Kul: Mamadou Fofana Fenerbahçe'ye önerildi
beyler ben bile menejer mevzularını anlamazdım..
burada öğrendim..
inşallah kulüp eski saflıklarına devam etmez..
bu herif ÇOK NET menajer kitlemesi olur..
Zickernagel...Casper...Lİjava...Fofana İSTEMEM..
eğer alınırlarsa çok net menajer kitlemesi..
Yorum
-
bizim scout yönümüz zayıf ama güney amerikalı topçuları italya gibi ülkeler çok taikip ediyor transfer ediyor tutmuyor bazen geri gönderiyorlar. mesela geçmişte alex şikecilere gelmeden önce italyada top oynayamadı. bizim hugo iyi kötü fiorentinada oynadı gollerde attı. brezilyalıya karşı değiilim burada böyle algı var. avrupa görmüş brezilyalı iyidir. oyuncu havuzumuz tutunamayanlar mottomuz olmalı.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelil Hekimogluna bak , adam fenerliler manset yapsin diye aciklama yapmis
Yorum
-
yıllardır onu bilir onu söylerim: bir oyuncunun hem bizle hem üçüzlerden biriyle adı çıktığında o menajer üfürmesidir.. uzak durmak lazım..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Tekrar yazıyorum. Yapabilecekleri en büyük iyilik, kadro dışı bırakılanları ve bir kaç gereksizi daha zararsız yollayabilmektir. En fazla 2 orta saha alınsın. Gelmesini hiç istemediğim Abdullah Avcı bu yönetimden daha faydalı işler yapıyor şu an. Avcı ilk 5 te tutar her türlü bizi. Aman diyeyim 2 transferden fazlasını sakın yapmasınlar.
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Bektaş
@bektasmustafa
Arjantin Bayrağı Norveç Bayrağı duyumlarım bunlar bakalım olacak mı?
Yorum
-
Şunu oynayacak elemanlar alacak hoca kafasında plan değişikliği yoksa.
Dolayısıyla DM kısmına Okay sırıtmaz. Önündeki iki adam ofansif oyuncular İfran ve Mossoro gibi. DM'deki adam topla çıkacak, önde basacak biri olmayacak. He bypass dediği pasları Okay atabilir mi orasını bilemem.
CM/CAM'de Ömür'ü RW'de Ekuyu oynatması bu yüzden. 10 numara oynayacak adamın geride oynayabiliyor olması gerek. Eku orta sahaya yanaşamayacağı için 4-2-3-1'e dönmesi gerekiyor örneğin 10 numarayken. O yüzden kanat.
AEK'daki 10 numarayı eledik o bu taktiğe göre. Gelirse de forvet gibi oynatır onu Djaniny yerine.
Bir tane DM, bir tane CM/CAM alınır. Kalan CM/CAM için Flavio, Ömür, Parmak forma savaşı verir. Baker'da DM'nin yedeği olur.
Kanga mesela tam bu taktikte oynayabilecek tarz topçu.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şunu oynayacak elemanlar alacak hoca kafasında plan değişikliği yoksa.
Dolayısıyla DM kısmına Okay sırıtmaz. Önündeki iki adam ofansif oyuncular İfran ve Mossoro gibi. DM'deki adam topla çıkacak, önde basacak biri olmayacak. He bypass dediği pasları Okay atabilir mi orasını bilemem.
CM/CAM'de Ömür'ü RW'de Ekuyu oynatması bu yüzden. 10 numara oynayacak adamın geride oynayabiliyor olması gerek. Eku orta sahaya yanaşamayacağı için 4-2-3-1'e dönmesi gerekiyor örneğin 10 numarayken. O yüzden kanat.
AEK'daki 10 numarayı eledik o bu taktiğe göre. Gelirse de forvet gibi oynatır onu Djaniny yerine.
Bir tane DM, bir tane CM/CAM alınır. Kalan CM/CAM için Flavio, Ömür, Parmak forma savaşı verir. Baker'da DM'nin yedeği olur.
Kanga mesela tam bu taktikte oynayabilecek tarz topçu.
Yani böyle oynamak her babayiğit takımın harcı değil.
Ekstra olarak bizde böyle oynayacak 3 orta saha olmadığı gibi Nwakaeme ve Ekuban da bu oyunda ıskartaya düşer.
Bu taktiği oynamak için bizim 7-8 iyi oyuncu almamız lazım ama 4-2-3-1 dizilince herkes birbirini tolere edebiliyor. Daha düşük kalite ama kalitesinden fazla verimli bir takım olabiliyor.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
Yorum