Yanlış hatırlamıyorsam bjk sezon başı Yedlini alamayınca Rosieri getirmişti. Fiziksel olarak lig ortalamasının üzerinde olacaktır ama ben daha aktif oynayan bir oyuncu alınsın isterim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTFF Ligler
@TFFligler
Özel///
Trabzonspor Mahmut Tekdemir ile her konuda anlaşma sağladı..
Bu Transfer'de Abdullah Avcı Büyük Rol oynadı..
Forvet Transferinde Son aşamaya gelindi ..
Oyuncu Kiralık olacak ..
Adobe kadro dışı bırakıldı..
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmayan bir şey yok, sen bilmiyorsun sadece. Kastettiğim destek, takım bulmasıyla alakalı değil. Sen kendine göre yanlış anlayıp onun üzerinden ilerlemişsin.
Ünal Karaman'a yapılan eleştirilere tepki spor camiasından değil siyasetten geldi. MHP Trabzon İl Başkanlığı Karaman'a destek açıklaması yaptı
Bunun gibi bir iki tane daha haber var farklı kişilerden
One gectigimiz maclarda da puan kaybetmemizi o donemki kondisyonere bagliyorum ben. Gokhan kandemirin bilgi duzeyine guvenmiyorum zatn yeterli olsaydi yanina yeni birini daha almazlardi. Bunun yaninda kasap gibi olan suclik heyetimizden de canimiz cok yandi. Mesela onazi sakatlanmadan once hic bu one gectigimiz maclarda puan kaybetme olayini hatirlamiyorum. Sag olsun saglik heyeti kante gibi adamin futbol kariyerini bitirdi. Yine ebrar cumur vsr o da 2 yildir sakatti onun da saglik heyetinden cani cok yandi. Altyapidayken abdulkadir omur kadar yetenekli deniyordu. Unal haocanin elinde olsa bunlardan cok guzel faydalanirdi bence ama olmadi.
Birde sirf one gectigi maclarda siklikla puan kaybetti diye hocaya kotu taktisyen falan ilan etmen de diger yaptigi seyleri yok saymak oluyor. Huseyin cimsir doneminde de bu sekilde puan kayiplari sıklıkla oluyordu. Newtonin sezonu son iki macinda da one gectikten sonra kalemizde cok pozisyon verdik neredeyse ayni sey basimiza geliyordu. Burada hocadan cok dogru durust saglik ve teknik ekip bulamayan yonetim suclu. 60 dan sonra ayakta duramayan oyunculardan dolayi gol yiyorsak hocayi mi suclucaz kondisyoneri mi?
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigde düzgün golcü yok, ilk yarı bitecek 10 golü geçen olmadı.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Murat bereket yazmış ;
Hatayspor’da transferlerin hepsi teknik direktör Ömer Erdoğan ve Sportif Direktör Fatih Kavlak’ın seçimleriyle yapıldı. Ben görevim gereği sadece görüşmeleri yürüten kişiydim. Bu arada Boupendza’nın yıllık maliyeti 300 bin
euro
Şuraya bak biz alsak 2 milyon euro olur bu oyuncular...bu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePhilip Zinckernagel Watford'a gidecekmis
Aynisi Junker icinde gecerli.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigde düzgün golcü yok, ilk yarı bitecek 10 golü geçen olmadı.
Yorum
-
Başakşehir niye kaptanını, rakibine bedevaya bıraksın? Tamamen kolpa bir haber bence.
Hatır gönül işi transfer yapabiliyorsak sağa da Visca'yı alalım.
Edit: birde bu Mahmut bulunmaz hint kumaşı değil. Çok üst düzey bir oyuncu da değil. Hocanın oyununu biliyor evet geldiğinde hızla uyum sağlayacaktır ama sonrasında sonu Olcay gibi olur muhtemelen. Olcay da ilk geldiğinde sistemin oturması aşamasında büyük katkı sağlamıştı ama etrafı taktiğe adapte oldukça Olcay sırıtmaya başlamıştı.
Beklentilerini karşılayabilecek kaliteli bir yabancı her zaman ilk tercihimdir.En son Ufuk tarafından düzenlendi; 29.12.2020, 21:55.( ゚д゚)
Yorum
-
Skrtel sakatlandi sezonu kapatti. Buyuk ihtimalle de futbol kariyeri bitti. Eger stopere transfer yapmazlarsa bazi maclarda ortadahadan birini stoperde oynatma olasikliklari yuksek. Zaten basaksehirin ligde durumu da ortada. Mahmutta her mac oynuyor ve daha 3 yillik sozlesmesi var. Olmaz bu transfer.
Yorum
-
İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat bereket yazmış ;
Hatayspor’da transferlerin hepsi teknik direktör Ömer Erdoğan ve Sportif Direktör Fatih Kavlak’ın seçimleriyle yapıldı. Ben görevim gereği sadece görüşmeleri yürüten kişiydim. Bu arada Boupendza’nın yıllık maliyeti 300 bin
euro
Şuraya bak biz alsak 2 milyon euro olur bu oyuncular...///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
Yorum