bu kardeşimizin sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Var mıdır izleyen bilen?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Transfer sezonu yaklaştı. Biz şimdiden söylenmesi gerekeni söyleyelim. Gerisini kendileri bilir.
Yönetim şimdiden transfer işini bitirmeli ve sezon açılır açılmaz anlaştıkları oyuncuları takıma monte etmeleri lazım.
Benim şahsi değerlendirmeme göre ilk 11 için 4-5 tane takviye yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Bahsettiğim bu dört oyuncu da doğrudan oynayabilecek kalitede ve hazır oyuncular olmalı.
Aksi bir durumda sezonu büyük ölçüde çöpe atacağımızı düşünüyorum.
-------------------------------------------- Uğurcan ---------------------------------------------------------
Pereira/Serkan --------- Edgar/Hüseyin----------- Hugo/Atakan ---------------------- Transfer/Marlon
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------- Transfer ---------------------------------------------------------
Transfer/Ömür/Yusuf ----------------- Parmak/Flavio ------------------------ Nwakaeme/Ekuban/Safa
--------------------------------------- Transfer / Ekuban --------------------------------------------------
------------------------------------ Transfer/Djanini/Ekuban ----------------------------------------------
Alternatifli geniş bir kadro istiyorsak yukarıdaki düzeni kurmamız lazım. Yoksa boş hayallere kapılırız.En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 21.12.2020, 10:51.
Yorum
-
---------------------------------------------------- X-------------------------------------------------------------
----------------------------- Parmak ----------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------ X ---------------------------------------------
Orta saha düzenimizde şu kurguyu oturtmadıkça Trabzonspor'un özlenen oyunu oynayabileceğini sanmıyorum.
Bu takımda kesici bir altı numara ve ince pasları ustalıkla atabilecek 8 numara olmadıkça güçlü bir oyun oynayamayız!
Bahsettiğim bu iki oyuncu tiplemesi arasına hamal olarak da Parmak'ı soktuğumuz zaman işlem tamamlanacaktır.
Böyle bir orta saha kurgunuz olursa hem maçı tutarsınız hem de oyuna istediğiniz gibi yön verebilirsiniz.
Maçın gidişatına göre de Parmak'ı kenara alıp Ekuban gibi hücum oyuncusunu sahaya sürersiniz. Mis gibi olur. Nefis olur.
Yorum
-
ömürü parlatıp satacaz diye laubaliliğini çekemeyiz o adamın..onun ve onun gıbıler yüzünden kaç puan kaybettik ... ilk gönderilmesi gerekenler arasına yazarım 3 4 milyon veren varsa ailen yollanmalıİlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdülkadir Ömür'ü yedek bırakan arkadaşlar hiç kusura bakmasınlar ama cidden hayal aleminde yaşıyorlar.
Parlatıp satabileceğimiz bir numaralı adam Ömür'dür. Hangi mantıkla bu adamı ilk 11 dışında tutuyorsunuz anlamak zor!
İyi ki futbol camiası içinde resmi bir görevde değilsiniz. Zira sizin gibiler yüzünden birçok yıldız yok olur giderdi.
Yorum
-
Bize en uygunu 4-1-2-2-1 gibi bir sistem.
Ekuban ve Nwakaeme kanat forvet olarak skor yükünü çekebilecek kapasitedeler.
Arkadan onların defansın zafiyetlerini de kapatabilecek sağ iç-sol içle oynamak çok mantıklı.
Ayrıca santrafor performansı çok önemli. Afobeyi yollayarak Djaninyyle birlikte yükü çekebilecek bir santrafor lazım.
------------------------------------6 numara-----------------------------------------
---------------------Abdüş----------------------------Sol iç--------------------------
--Ekuban----------------------------------------------------------------Nwakaeme--
----------------------------------Djaniny/Santrafor----------------------------------
Sistem böyle olmalı bence. Ortayı Flavio,Parmak,Trondsen yedekler. Bakeri gönderebiliriz.
Burada 6 numara kritik. Oyunu yönledirecek,soğukkanlı,tecrübeli bir isme ihtiyaç var. (Luiz Gustavo,Mbia tarzı)
Sol içdeki adam da fizik gücü yüksek ve dinamik olmalı. (Ozan Tufan tarzı)En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 21.12.2020, 11:34.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevre arasında sözleşmesi feshedilmesi gereken yabancılar ;
marlon
flavio
plaza
diabate
afobe
yerlerini siz doldurun@ okşoholu
Yorum
-
Ömür çok ağır sakatlıklar yaşadı .
Kolay değil o kadar süreler oynamamak ama artık yeter.
O ilk topu bizim kaleye doğru dürtmeye devam edip devamlı vetaran topçu gibi oynamaya devam ederse maalesef hiçbir yere gidemez.
Yusuf Sarı nasıl topu alınca hemen kaleyi düşünüyor Abdül'un de tam olarak yapması gereken bu.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle---------------------------------------------------- X-------------------------------------------------------------
----------------------------- Parmak ----------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------ X ---------------------------------------------
Orta saha düzenimizde şu kurguyu oturtmadıkça Trabzonspor'un özlenen oyunu oynayabileceğini sanmıyorum.
Bu takımda kesici bir altı numara ve ince pasları ustalıkla atabilecek 8 numara olmadıkça güçlü bir oyun oynayamayız!
Bahsettiğim bu iki oyuncu tiplemesi arasına hamal olarak da Parmak'ı soktuğumuz zaman işlem tamamlanacaktır.
Böyle bir orta saha kurgunuz olursa hem maçı tutarsınız hem de oyuna istediğiniz gibi yön verebilirsiniz.
Maçın gidişatına göre de Parmak'ı kenara alıp Ekuban gibi hücum oyuncusunu sahaya sürersiniz. Mis gibi olur. Nefis olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.transfermarkt.com.tr/ike...spieler/339943
bu kardeşimizin sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Var mıdır izleyen bilen?Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmür çok ağır sakatlıklar yaşadı .
Kolay değil o kadar süreler oynamamak ama artık yeter.
O ilk topu bizim kaleye doğru dürtmeye devam edip devamlı vetaran topçu gibi oynamaya devam ederse maalesef hiçbir yere gidemez.
Yusuf Sarı nasıl topu alınca hemen kaleyi düşünüyor Abdül'un de tam olarak yapması gereken bu.
Yorum
-
Devre arasında 4-5 tane kaliteli transfer yapacağımızı düşünenler hangi hayal dünyasında yaşıyor merak ediyorum. Öyle bir ekonomi yok. Yok illa 5 transfer olsun diyorsanız sonra transferlerin kalitesinden şikayet etmeyin. 5 değil 2 tane net adam alınsın şu aşamada takımın eksik çarkları tamamlanır zaten. Herkesin performansı artar böylece
Hücum hattı ligdeki birçok takımın önünde. Nwakaem'den bahsetmeye gerek yok. Ekuban'a sürekli yedekti şimdi as oyuncumuz varın kaliteyi siz düşünün muhabbetinden de gına geldi. Yahu Ekuban mevcut formu ile ligdeki sayılı hücum oyuncularından isterse ilk geldiğinde 10. forvetimiz olsun mevcut gerçeği değiştirmez.
Djaniny fiziksel olarak yetersiz ama güçlendikçe katkı vereceğini gösteriyor. Şu haliyle bile sürekli pozisyona giren adamı silip atmaya gerek yok.
Afobe ile kesinlikle fesh edilip duvar olacak, topu ileride tutacak bir santrafor alınabilir. Skoda'nın yaşı uygun olsa alıp faydalanırdık ama başka seçeneğe yönelmek lazım.
Savunmayı direkt es geçiyorum. İhtiyaç yok.
Orta sahada Baker'ı gönderip defansif farkındalığı yüksek bir oyuncu alınmalı. Trondsen dönecek. Flavio ve Parmak da var. Ömür çekilebilir. Bir de 10 numara şart.
2 demiştim 3 net transfer bu takım için hayli hayli yeterli şu aşamada.
-defansif orta saha
-10 no
-pivot santrafor
Takım oyununa yatkın 10 no ve forvet transferi ile Abdüş'ü de yeni transfer olarak ekleyebiliriz. Performansını kesinlikle yukarı çekecektir.
Yorum
-
Transfer Dosyası - 15 -
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevre arasında 4-5 tane kaliteli transfer yapacağımızı düşünenler hangi hayal dünyasında yaşıyor merak ediyorum. Öyle bir ekonomi yok. Yok illa 5 transfer olsun diyorsanız sonra transferlerin kalitesinden şikayet etmeyin. 5 değil 2 tane net adam alınsın şu aşamada takımın eksik çarkları tamamlanır zaten. Herkesin performansı artar böylece
Hücum hattı ligdeki birçok takımın önünde. Nwakaem'den bahsetmeye gerek yok. Ekuban'a sürekli yedekti şimdi as oyuncumuz varın kaliteyi siz düşünün muhabbetinden de gına geldi. Yahu Ekuban mevcut formu ile ligdeki sayılı hücum oyuncularından isterse ilk geldiğinde 10. forvetimiz olsun mevcut gerçeği değiştirmez.
Djaniny fiziksel olarak yetersiz ama güçlendikçe katkı vereceğini gösteriyor. Şu haliyle bile sürekli pozisyona giren adamı silip atmaya gerek yok.
Afobe ile kesinlikle fesh edilip duvar olacak, topu ileride tutacak bir santrafor alınabilir. Skoda'nın yaşı uygun olsa alıp faydalanırdık ama başka seçeneğe yönelmek lazım.
Orta sahada Baker'ı gönderip defansif farkındalığı yüksek bir oyuncu alınmalı. Trondsen dönecek. Flavio ve Parmak da var. Ömür çekilebilir. Bir de 10 numara şart.
-defansif orta saha
-10 no
-pivot santrafor
Takım oyununa yatkın 10 no ve forvet transferi ile Abdüş'ü de yeni transfer olarak ekleyebiliriz. Performansını kesinlikle yukarı çekecektir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevre arasında 4-5 tane kaliteli transfer yapacağımızı düşünenler hangi hayal dünyasında yaşıyor merak ediyorum. Öyle bir ekonomi yok. Yok illa 5 transfer olsun diyorsanız sonra transferlerin kalitesinden şikayet etmeyin. 5 değil 2 tane net adam alınsın şu aşamada takımın eksik çarkları tamamlanır zaten. Herkesin performansı artar böylece
-defansif orta saha
-10 no
-pivot santrafor
Arka 5'li düzene girsin önce. Ön taraf için düşünce en ideal oyuncuyu bulma şeklinde olmalıdır. Idare etsin oyuncusu aldığında zamanımızı harcamaktan başka birşeye yaramıyor.
Takım şeklinin oluşması için en kritik adam bence forvet arkasına yerleştirilecek adam. Öyle bir oyuncu olmadığında sistem karmaşası başlıyor. Yok çift forvet oynayalım yok bu takım 4 3 3 oynayamaz, üçlü savunma bize uymaz falan zaten sistem deneyemiyoruz.
Ofansif ortasahanin kalitesi takımın düzene girmesi açısından çok önemli. Bu 2 oyuncuyu alalım. Sonra formda, enerjik forvet ve sağ kanadı almak bütçeye kalmış. Ömür'ü satarsak 4 transfer olabilir ama ortasahanin gerisine ve önüne 2 transfer elzem.
Yorum
Yorum