Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ilkokul çocuğu bile ortasahaya takviye gerektiğini görürken o bölgeye adam alınmaması anlaşılmaz...
    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Simdi kimi hüseyini , kimi Hosseini kimi Edgari istiyor. Biraksak ta hoca karar verse.
      İyi de kardeşim biz karar vermiyoruz ki zaten

Takımın başında hoca olsun da karar versin tabii ki.

Benim görüşüm en baştan beri Edgarın çok gevşek ve çok savruk bir stoper olduğu yönündeydi. Hala aynı görüşteyim onu ifade ettim sadece.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İyi de kardeşim biz karar vermiyoruz ki zaten

Takımın başında hoca olsun da karar versin tabii ki.

Benim görüşüm en baştan beri Edgarın çok gevşek ve çok savruk bir stoper olduğu yönündeydi. Hala aynı görüşteyim onu ifade ettim sadece.
        Edgar gercekten mudaheleleri sorun ama beklemeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Edgar gercekten mudaheleleri sorun ama beklemeliyiz.
          İnan bana bekleyecek hiçbir şey yok kardeşim.

Rize hazırlık maçında top geldiğinde rakibe basmadı döndü adam orta yaptı ve gol oldu.

Bu hafta ilk gol de topu rakibe atması konuşuluyor ama öncesinde uzun gelen top var ve orada rakibe basıp topu taça atmıyor.

İkili mücadeleleri sevmiyor. Vereceksin topu ayağına gevşek gevşek oynayacak. Böyle savunma oyuncusu mu olur.

Çok sağlam ön liberon ve takım savunman olur o zaman bu arkadaş ile oynarsın ama şu aşamada bu kadar laubali bir adam ile oynamak hiç akıl kârı değil.

Yorum

• Sizce Dorukhan yıllık 1.5'a, bedava bonservise transfer edilir mi

Yorum

• Sörloth yedekten öteye gidemiyor.. Daha golü yok... Burda benimle tartışan vari.. Yok haaland dan iyi.. Yok birkaç seneye Lewandowski yerine oynar diyenler..
              Iigimizinne kadar kalitesiz olduğu Burda belli oluyor.. Bizde adma tek başına takımdı.. Almanyada tempoyu kaldıramıyor
              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sizce Dorukhan yıllık 1.5'a, bedava bonservise transfer edilir mi
                1 EUR = 10 TRY iken yillik 1.5 milyon Euro'yu degil Dorukhan'a, kimseye veremeyiz.
                Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1 EUR = 10 TRY iken yillik 1.5 milyon Euro'yu degil Dorukhan'a, kimseye veremeyiz.
                  hmm ucuz flaviolarla devam o zaman

Yorum

• Her zaman diyorum bir kere istanbul'a adim atmis bir oyuncu orada son sansini kullanmadan diger sehirlere gitmez. Dorukhan'da böyle. bjk olmadi mi sirada diger istanbul kulüpleri var. Hepsinden sepetlenecekler ya da istenmeyecekler ki diger seceneklere baksinlar.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hmm ucuz flaviolarla devam o zaman
                      13-14 milyon Euro butceyle 25 kisilik takim kurmayi bir dene bakalim. 5 kisiye 1.5 milyon Euro versen, butcenin yarisindan fazlasi 5 kiye gidiyor. Kalan 20 kisiye de 6-7 milyon Euro'yu paylastirirsin. Kolay gelsin.

Oyle "hmm ucuz flaviolarla devam o zaman" demeyle olmuyor
                      Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sörloth yedekten öteye gidemiyor.. Daha golü yok... Burda benimle tartışan vari.. Yok haaland dan iyi.. Yok birkaç seneye Lewandowski yerine oynar diyenler..
                        Iigimizinne kadar kalitesiz olduğu Burda belli oluyor.. Bizde adma tek başına takımdı.. Almanyada tempoyu kaldıramıyor
                        Sörloth yanlış seçim yaptı bakalım kendini gösterebilecek mi ancak bizde iyiyken devam etmesi onun adına daha iyi olabilirdi. Seneye geri gelse bari. Ya da devre arasında.
                        Trabzonspor deyince durur akan sular.

Yorum

• Marlon, Flavio, Baker, Afobe

Şimdiye kadar bekleneni vermiş değil.

Umarım böyle devam etmez yoksa hiç iyi günler bizi beklemiyor.
                          Trabzonspor deyince durur akan sular.

Yorum

• İlk olarak brusveyn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sörloth yanlış seçim yaptı bakalım kendini gösterebilecek mi ancak bizde iyiyken devam etmesi onun adına daha iyi olabilirdi. Seneye geri gelse bari. Ya da devre arasında.
                            Ilk sene problemler yaşanabilir, sonuçta çok başarılı bir klube gitti, mevcut futbolcularla rekabete giriyor. Zamanla kendini gösterir. Hiçbirinden düşük kalitede değil, oyuna tempoya alışması lazım.

Yorum

• aykut akgünden bile kötü orta sahalar aldılar tarih bunu yazar .
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Gerçekten bok gibi ortasahamız var.
                                Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

Yükleniyor...
                                X