Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yetemekli ama çok çirkef bir oyuncu.
    Çirkef oyuncu da lazım

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Novakin instagramda resimlerini yorumlara kapatmasi hosuma gitti 😂
      Ben burada onlarca defa dedim,bu adam ligde ki en yeteneksiz ve düz beklerden birisi diye ama hep yaptığı koşular ve attığı gollerden gidildiği için el üstünde tutuluyordu.Sözleşme uzatmak için bir dünya para istedi bu yeteneksiz.

Biz de önünde Nwakeame gibi Ronaldinhonun alt modeli vardı ayrıca sağ bekte Pereira gibi içeriye zaman zaman çok etkili ortalar açan bir adam vardı.Fenerbahçede adama orta açamıyorlar ayrıca önünde Waka gibi bir adam yok.

Yorum

• İlk olarak gökhants1966 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben burada onlarca defa dedim,bu adam ligde ki en yeteneksiz ve düz beklerden birisi diye ama hep yaptığı koşular ve attığı gollerden gidildiği için el üstünde tutuluyordu.Sözleşme uzatmak için bir dünya para istedi bu yeteneksiz.

Biz de önünde Nwakeame gibi Ronaldinhonun alt modeli vardı ayrıca sağ bekte Pereira gibi içeriye zaman zaman çok etkili ortalar açan bir adam vardı.Fenerbahçede adama orta açamıyorlar ayrıca önünde Waka gibi bir adam yok.
        kardeş keşke yarın gelip o yeteneksiz düz bek başlasa.. ben topçunun bende ne yaptığına bakarım.. rakipte ne yapamadığına değil..
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

dün yanlız o rezil fener'in en iyisiydi 2 asisti olabilirdi, biri kafayla diğeri ayağıyla. Birini atamadı Cisse direkten döndü, diğeri gol oldu ama Pelkas ofsayta düştü.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bize lazım oyuncu tiplemesi Atiba
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Gol atmak bir yetenek değil midir kardesim.

Adam ikinci lig maçına çıktı daha ve dün az kalsın asist yapıyordu.

Sonuca giden yolda bazısı Perreira gibi topla etkili olur bazısı da Novak gibi direkt skora etki eder.

Hep boyle düz ve yeteneksiz adamlar bulabilsek keşke.

Yorum

• Atiba tarzı ben adam bulurum da şimdi işim var
                Zaten bulsak da ilgilenen yok.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En yeteneksiz ve düz beklerinden biri mi, bu kadar sıra dışı olmaya gerek yok cidden komik geliyor.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kardeş keşke yarın gelip o yeteneksiz düz bek başlasa.. ben topçunun bende ne yaptığına bakarım.. rakipte ne yapamadığına değil..
                    Ben şahsen bu yönetime en tepkili insanlardan birisiyim ama Novak konusunda bir tepkim yok.Bakınız Beşiktaş Rıdvanla oynuyor,çocuk üç kuruşa takır takır top oynuyor.

Biz Novaka 860 bin Euro yıllık ücret veriyorduk.Fenerbahçe 1.25 milyon euro yıllık maaş,500 bin euro imza parası,üstüne 25 maç oynarsa 100 bin euro vermek üzere anlaştı oyuncu ile.

Trabzonsporda en yüksek maaşı 1.5 milyon euro ile Nwakeame alıyor.Sorloth da geçen sene 1.5 milyon euro alıyordu.Böyle bir ortamda dümdüz bir sol bek oyuncusuna sırf gol atıyor diye 1.25 milyon euro garanti ücret+500 bin euro imza parası ödersen ertesi gün takımın yarısı yeni sözleşme ister.

Gerçekten çok kaliteli bir sol bek alırsın kimse birşey demez ama yetersiz adama fazla para verirsen bu işin önünü alamazsın.Marlona 480 bin euro maaş veriyoruz idare ediyor işte.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bize lazım oyuncu tiplemesi Atiba
                      Leroy Fer

Yorum

Ben şahsen bu yönetime en tepkili insanlardan birisiyim ama Novak konusunda bir tepkim yok.Bakınız Beşiktaş Rıdvanla oynuyor,çocuk üç kuruşa takır takır top oynuyor.

Biz Novaka 860 bin Euro yıllık ücret veriyorduk.Fenerbahçe 1.25 milyon euro yıllık maaş,500 bin euro imza parası,üstüne 25 maç oynarsa 100 bin euro vermek üzere anlaştı oyuncu ile.

Trabzonsporda en yüksek maaşı 1.5 milyon euro ile Nwakeame alıyor.Sorloth da geçen sene 1.5 milyon euro alıyordu.Böyle bir ortamda dümdüz bir sol bek oyuncusuna sırf gol atıyor diye 1.25 milyon euro garanti ücret+500 bin euro imza parası ödersen ertesi gün takımın yarısı yeni sözleşme ister.

Gerçekten çok kaliteli bir sol bek alırsın kimse birşey demez ama yetersiz adama fazla para verirsen bu işin önünü alamazsın.Marlona 480 bin euro maaş veriyoruz idare ediyor işte.
                        son ana kadar iyi gidiyordun aslında
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• fer'le ramirez'le adımız anılır, vainqueur'le bitiririz önlibero transferini.

benim asıl merak ettiğim transferde hocanın istediklerine mi yönelinecek, izleme komitesi ya da scout ekibi adı her neyse; o oluşumun önerileriyle mi isimlerle anlaşma zemini aranacak. ekip yaz transfer dönemi transferlerinin fikir babasıysa çok güven vermiyor.
                          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bize lazım oyuncu tiplemesi Atiba
                            Uzun zamandır takımda şöyle bi adam görmeyi bekliyorum. Yeminle takım 2-3 seviye atlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              son ana kadar iyi gidiyordun aslında
                              Ne dememi bekliyordun abi

Marlon geldiğinden beri öyle çok fazla birşey yapmadı ama ne yapalım yani zaten bir sürü eksik var bir de sol bekle mi uğraşalım.Djaniniye güzel orta açtı işte yeter o kadar
                              En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 20.12.2020, 19:32.

Yorum

• İlk olarak Alp29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bakesatasın son senesi basıp parayı alsınlar macera denemeye gerek yok zira çok denediler bu sene
                                Vatandaşı Mantalosda tam bizlik adam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X