Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ekdal'ın sözleşmesi bitiyordu ama geçen ay uzattılar. onun olacağını sanmıyorum. o janko mudur nedir imkansız zaten.
    adrien her açıdan mantıklı duruyor.

Yorum

• Papu gomez de teklif yükseltmişiz.
      Baya baya istiyorlar forvet arkasını
      onu alırlarsa yüksek ihtimal santrafor almayacaklar

Yorum

• adam penaltı atabiliyor beyler.

5,586 likes, 34 comments - adriensilva23 on July 2, 2020: "Um momento inesquecível, a marcar um golo por @portugal 🤩 e a terminarmos em terceiro na Taça das Confederações 🥉#tbt #🇵🇹 #todosportugal".

Yorum

• Chiquinho son 10 günde Bjk ve Ankaragücü’ne yazılmış. Belli yani menajeri uğraşıyor ama 25 yaşında geçen sezon Benfica ile 20 den fazla lig maçına çıkmış kötü durmuyor yani.

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sampdoria'daki isim Adrien Silva

Berat Silva Chiqinho
            2si de portekizli Edgar, Marlon, Flavio, Hugo da bizde var. Takımda 6 oyuncu portekizce konuşuyor olacak.
            En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 21.01.2021, 20:33.

Yorum

• Ana Sayfa Zaman Akışın
              Akif Gür
              @akfgr
              ·
              14sn
              Bugün mü gelmiş çocuğunun okulu aklına ? Daha iyi bir yalan bulsaydın be Enzo. Milyonlarca euro parası olan adamın 50-100 bin euro fazla para koparabilmek için kendini soktuğu hale bakın.

Yorum

• Bir bakmışız Chiquinho bizde Talisca etkisi yapıyor [emoji1]
                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir bakmışız Chiquinho bizde Talisca etkisi yapıyor [emoji1]
                  o kadar teknik mi acaba ya

Yorum

• İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Chiquinho son 10 günde Bjk ve Ankaragücü’ne yazılmış. Belli yani menajeri uğraşıyor ama 25 yaşında geçen sezon Benfica ile 20 den fazla lig maçına çıkmış kötü durmuyor yani.
                    Zamanında Emerson diye bi sol bek almıştık Benficadan o da oynuyordu baya Baktim şimdi hatta 39 maç oynamış bize gelmeden önceki sezon.
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zamanında Emerson diye bi sol bek almıştık Benficadan o da oynuyordu baya Baktim şimdi hatta 39 maç oynamış bize gelmeden önceki sezon.
                      Chiquinho benfica da yıllık 250 bin euro alıyormuş.
                      Kadroda yer bulamıyor
                      burada 500 bin versek koşa koşa gelir.
                      Pek iyi bir usak gibi durmuyor.

Yorum

• portekizli adrien silva hırslı kaptanlık da yapar 31 yaşında enzodan daha iyi profil. sosanın yerini tam olarak doldurur bu adamı alırsak bakerdan da kurtuluruz
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Forvet alınmayacaksa son bir güzellik yapıp oynama niyeti varsa Sturridgeyi alalım yedeğe. Bizdeki iki tuhaf insandan da çok gol atar.
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Transfer Dosyası - 15 -

Bu çükinyonun Ankaragücüne falan yazılması ne alaka yav

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              portekizli adrien silva hırslı kaptanlık da yapar 31 yaşında enzodan daha iyi profil. sosanın yerini tam olarak doldurur bu adamı alırsak bakerdan da kurtuluruz
                              portekiz milli takımı kaptanı.
                              önceden de sporting te kaptanmış.
                              Tam bir görev adamı ve karizmatik dediğin gibi new sosa etkisi yapar.
                              Onun kadar teknik değil belki ama çok mücadeleci ve pas kalitesi yüksek

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu çükinyonub Ankaragücüne falan yazılması ne alaka yav

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                yav bu agüçlü arkadaşlar kusura bakmasın da zinkernageli falan da yazıyorlardı kendilerine. çok da şey yapmamk lazım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X