Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerbahce'nin sene sonu icin bedelsiz anlastigi Bright Osayi Samuel burada pek fazla konusulmadi. 23 yasinda, Ingiltere Championship liginde oynuyor. Bizim o tarz transferler yapmamiz lazim; dusuk maliyetli, yuksek potansiyelli, bonservisinden para kazanabilecegimiz oyunculari bulmamiz gerekiyor.

Hep "yeni Ekuban'lar bulmamiz lazim" diyoruz ya, iste adamlar buldular bir tane. Hem de bedelsiz.
    Yahsi Bati 51:28

Yorum

• jankto olmaz da ekdal de bu sene oynuyor sampdoria'da, o nasıl olacak?

norveçli thorsby en mantıklı isim eğer o twitter hesabının söyledikleri doğruysa.
      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İyi profil. Yavaş olması dışında problem yok boyu da uzun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Private geç kaldı iki gün önce çocuklarının istemediğini Arjantin sitelerinden okumuştum.

Yorum

• Private 61 sağlam kaynak ama Perez transferinin 10 yaşındaki bir çocuğun tribiyle bozulduğuna inanamayacağım

Belliki yönetime yakın beceriksizliği örtmek istemiş.

Yeni bahsettiği iki isim gelirse biraz nefes alabiliriz, hayırlısı olsun.

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fenerbahce'nin sene sonu icin bedelsiz anlastigi Bright Osayi Samuel burada pek fazla konusulmadi. 23 yasinda, Ingiltere Championship liginde oynuyor. Bizim o tarz transferler yapmamiz lazim; dusuk maliyetli, yuksek potansiyelli, bonservisinden para kazanabilecegimiz oyunculari bulmamiz gerekiyor.

Hep "yeni Ekuban'lar bulmamiz lazim" diyoruz ya, iste adamlar buldular bir tane. Hem de bedelsiz.
              Aynen. Bizim yapmamız gereken hareketler bunlar.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bu yönetim transfer konusunda mevcut hızıyla giderse ancak Chiquinho'yu alır!

Transferde gidişatımızı özetleyen bir isim olduğunu düşünüyorum. Cuk diye oturdu!

Yorum

• Ekdal daha yeni sözleşme imzalamış diyolar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Sampdoria'daki isim Adrien Silva

Berat Silva Chiqinho
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak charizma61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abi içerden bilgimi aldın eğer öyleyse sıkıntı büyük
                      Yok be güzel kardeşim içi dışı mı kalmış bunların görmüyor musun(uz) adamları 3 yıldır. İlk fireyi Onzaiyle vermiştik daha Onazinin yerini dolduramayan adamlardan bilinçli hareket etmelerii bekliyorsanız fazla beklemeyin diyorum işte. Olursa bir şeyler şansa felan olacak.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Belki 10 numara Sampdoria'dandır. Gaston Ramirez.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Defansif orta saha diyor, umarım adrien silva'dır çünkü dos oynamış baya iyi topçudur.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ekdal 2022ye uzatmış sözleşmeyi. Ayrıca eşi hamile herhal hikaye paylaşmış
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Ekdal Berat

Kucka okay ortasahasindan daha beter olur...

Oraya iki yönlü biri gerek.. Perez doğru profil... Topu alıp gidebilior..en azından gençken yapıyordu...
                              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Bu isimleri kim ortaya atıyorsa dalga geçiyor milletle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X