Bu iş gadromuz yederliye doğru gidiyor. Berat da gelmese, bunlar transfer yasağı falan uydururlardı yine.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakasetas, Livaja tarzı bir oyuncu var Vojvodina'da. Petar Bojic...
Aynı takımın sağ beki Stojkovic var. Fizik gücü ve oyun dengesi gayet iyi.
Hem sağ bek hem de oyun kurucu arıyoruz. Menajer kazığı olmadan, Antalya'da kamptan alıp getirilebilir.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Enzo gelse bile sadece onunla olacak iş değil. Kreatif bir merkez oyuncusu, en azından alternatif oluşturacak bir kanat oyuncusu ve en önemlisi net bir forvet lazım. Djaniny büyük takım forveti değil kim ne derse desin.
İç saha maçlarında çift forvette kullanırsın ama adamın şut özelliği kapalı. Bir maç atar vay anasını dedirtir üç maç dağa taşa nişan alır. N’Doyegillerden çıktı bu arkadaş.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Berat 6 numara,
Baker şuan 6 oynuyor,
Flavio ile Parmak da kırık 6 oynayabiliyor... Ömür 'den sonra bizim artık 10 numara kreatif oyuncuya ihtiyacımız var, Perez' İn olmaması bence hayırlı olmuş... Direkt oyun kurucu ve Forvet bakmak lazım... Waka ve Ekuban dışında kreatif adam yok bu sayıyı 10 numara ve Forvet ile 4'e çıkarmalıyız aksi halde tüm büyük maçlarda işkence izlemeye devam ederiz...
Yorum
-
bunlar kadromuz yeterli diyen cins değil bunlar ekonomi hikayesine yatacaklar(dı)
ta ki berat alınana kadar. berat alındıktan sonra da tüm parayı ona gömdük oyuncu satmadan alamayız muhabbetine getirirler.
abduş ve uğurcanın satışı olmalı abduş iptal oldu elde sadece uğurcan kaldı onu satamazsa transfer yapamaz..
ama yine de son dk menejer çöpü bekliyorum ağzımıza bal çalmak için
İlk olarak batu94 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu iş gadromuz yederliye doğru gidiyor. Berat da gelmese, bunlar transfer yasağı falan uydururlardı yine.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
Sorloth ölmüs aglayani yok.
Suan ki formunu görmek icimi yakti. Firtina gibiydi suan bildigin Traktör[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
Su gibi elzem ihtiyaçların olduğu devre arası transfer döneminde bütün bütçeyi sırf yerli ve genç diye hiçbir yaramıza merhem olmayacak Berat'a gömdüler
Bu takımın hem süpürücü ,hem oyun aklı,hem skorer orta sahalara ihtiyacı vardı
Berat hiçbiri değil
Sağ beke de
Forvete de
Kanata da ihtiyaç var
Şaka gibi
6 oyuncuya ihtiyacımız vardı ve en ihtiyacımız olmayan tarzda olan oyuncuyu aldık sadeceİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
6 ya da 8 yerine 10 numara alalım fikrine ben de katılıyorum.
Forvetle pas alışverişi yapabilecek tarzda bir 10 numara olmalı. Sarkık 8 numara gibi değil yani.
Bir kanat ve forvet de lazım. Afobe yollansın. Zehir gibi forvet istiyorum. Djaniny kafasındaki fantezileri oyun konsolunda yapsın. Afobe de 442 oynayan bir takıma gidip boş zamanlarında rafine hobileriyle ilgilensin.
Yorum
-
Kençler, bu adamların vizyonu yerlerde sürünüyor. Hiç bir b.ktan haberleri yok. Avcı olmasa menejerlerin ellerinde oyuncağa dönmüşlerdi şimdi. Tamamiyle spontane ilerlemeye çalışıyorlar. O yüzden beklentilerinizi yüksek tutmayın. Hatta benden size tavsiye. Bu futbol işini biraz salın. Yoksa size yazık. Bir haltlar yiyebilirlerse sevinin. Gerisine kafayı takmamaya çalışın. Çalışın ki fazla üzmeyin kendinizi.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum