Yunus'a umarım performans bazlı sözleşme yapılır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaha sonuçları her zaman en belirleyici unsurdur. Eğer kupa kaybedilseydi bu açıklanan iki isim bile tepki çekerdi.
Yarın kazanırsak geri dönüşü olmayan yola girmiş olacağız. Allah yardımcımız olsun.
İnşallah kazanırız ve ligin geri kalanını büyük bir heyecanla takip ederiz.Kazanırsak çok farklı olur ligin devamı.Kaybedersek sezon bizim için biter.
Yorum
-
İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakasetas'ın kap bildiriminde transfer şekli satın alma diye belirtilmisken, Yunus Mallı kap bildiriminde transfer şekli diğer olarak belirtilmiş. Farkı nedir acaba?S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakasetas'ın kap bildiriminde transfer şekli satın alma diye belirtilmisken, Yunus Mallı kap bildiriminde transfer şekli diğer olarak belirtilmiş. Farkı nedir acaba?
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNwakaemenin formsuzluğunda Marlonun etkisi de var diye düşünüyorum. Dikkat ederseniz sürekli Nwakaeme topu ayağına aldığında eliyle gösterip birinin çizgiye inmesini istiyor ki kendisine alan açılsın, markajdan kurtulsun. Marlon ısrarla Nwakaemenin arkasına geçip bekliyor.
nwakaeme-yusuf- abdüş üçlüsünde bir sağdan bir ortadan geliyorduk ve bu sayede nwakaeme de dinleniyordu ve bu da markajdan kurtulmasını sağlıyodu. On numara transferi bu yüzden de bana göre çok önemliydi. Danny Rose ve bir adet sağ bek transferi çok önemli. Eksik mevki bırakmayız umarım..Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğerleri ile ilgili bir bilgi gelmedi demi ve maaşları Basetekas ve Yunus klüplerinde ne kadar ücret alıyordu acaba...
Yorum
-
İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakasetas'ın kap bildiriminde transfer şekli satın alma diye belirtilmisken, Yunus Mallı kap bildiriminde transfer şekli diğer olarak belirtilmiş. Farkı nedir acaba?2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakasetas 500 alıyormuş, Yunus'unkini bilmiyorum fakat çok bir önemi yok bence bizden iyi veren olmamıştır. Top oynamaya devam etmek istiyorsa imzayı atacaktır.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİmzayı atarlar sıkıntı yok zaten ama çok fazla maaş vermeyiz inşallah..
Yorum
-
Afobe gönderilmedikçe forvet alınacağını sanmıyorum.
biz bir tek rose ve efecanı alabilirsek alır yarı dönemi kapatırız.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum