Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adsız.jpg

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      FM profili paylaşılmadı mı hala
      Paylaştık abi 1 sayfa geride.

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        trabzona gittiğinde Pekünlü Merkez Pide ye git hocam en güzel pideyi onlar yapıyor.
        Insallah kardesim sagolasin

Yorum

• Djaniny gelmez imkansız transfer.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bir tane stoper almadılar arkadaş inat ettiler galiba.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Pasın çok kötü olduğunu düşünüyorum hocam. Karambole atılmış bir top gibiydi. Bu pasın çok güzel bir pas olduğunu kimse düşünmüyordur sanırım. Fakat benim amacım Serkan'ı gömmek değil övmek. Yani pas özelinde demedim, şansı yaver gitti. Atılan topta birisi araya girebilirdi.
              Atılan her topta araya birisi girebilir. O pas harika bir pastı. Muhteşem incelikte bir pastı. Maçın genelinde eleştirilecek çok hareketi oldu ama o pas son eleştirilecek şey bile değil.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Djaniny çok yönlü hücum oyuncusu tarifine uyuyor oyuncu kanatlarda ve forvet arkası da oynayabiliyor iş görür bu adam.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Djaniny gelmez imkansız transfer.
                  bonservissiz gelecek.
                  yıllık 1.5 - 2 arası verdiyseler olabilir.
                  sporting lisbon vermez o kadar
                  adam paragöz olmasa araplara gitmezdi zaten

Yorum

• İlk olarak sinex52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Euro kuru sana bir şey ifade ediyor mu?
                    Normalde eder ama Başkan ne demişti zamanında Kur mur bunlar kelime oyunları.... benim gelirlerimin çoğu TL ben toplam borca bakarım vs...

Ben de sayın başkanımın dediği gibi toplam borca bakıyorum. Ayrıca transfer taksitleri ve futbolcu maaş ödemeleri dışında tüm borçlar TL'ye çevrilmemiş miydi?

Yanlış anlaşılacak diye açıklama da yapayım: başkan kendi kurduğu cümleler ile çelişiyor, ekonomik olarak uçtuk gittik borç euro olarak yarıya düştü gibi söylemler gün gelir bizi batırır. Şeffaf olmakta fayda var...

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Paylaştık abi 1 sayfa geride.
                      Kaçırmışım gördüm şimdi profili baya iyi duruyor bu arkadaşın komple bir oyuncu.

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bonservissiz gelecek.
                        yıllık 1.5 - 2 arası verdiyseler olabilir.
                        sporting lisbon vermez o kadar
                        adam paragöz olmasa araplara gitmezdi zaten
                        Djaniny ➤ 1 Tem 2025'den beri kulüpsüz ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 2.00 mil. € ➤ * 21 Mar 1991, Santa Cruz, Yeşil Burun Adaları

güncel değeri 5 milyon euro.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Forvetin her yerini yedekleyecek bir isim alınmalıydı diyorduk zaten. Yönetim çok doğru hamleler yapıyor. Son derece mantıklı. Geriye çift orta saha kaldı.
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dimata olmazsa Djaniny davet edilecekmiş.

Djaniny ile anlaştıysan Dimata ile hiç uğraşma zaten.

Djaniny çok daha komple oyuncu gibi duruyor.
                            Dimata 30 tane sallarsa Belçika milli takım oyuncusu apoleti ile deli paraya satardık. Djaniny tak çalıştır gibi ama Dimata daha heyecan verici.

Son tahlilde ikisine de fitim.

Yorum

• böyle birşey

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tek taraflı fesh edecek sözleşmesini josef de souza nın takımından gelecek o takımda belli ki paralar falan ödenmemiş josef ve Max Kruse gibi kaçacak yani mevcut takımından.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X