Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFM profili paylaşılmadı mı hala
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzona gittiğinde Pekünlü Merkez Pide ye git hocam en güzel pideyi onlar yapıyor.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePasın çok kötü olduğunu düşünüyorum hocam. Karambole atılmış bir top gibiydi. Bu pasın çok güzel bir pas olduğunu kimse düşünmüyordur sanırım. Fakat benim amacım Serkan'ı gömmek değil övmek. Yani pas özelinde demedim, şansı yaver gitti. Atılan topta birisi araya girebilirdi.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDjaniny gelmez imkansız transfer.
yıllık 1.5 - 2 arası verdiyseler olabilir.
sporting lisbon vermez o kadar
adam paragöz olmasa araplara gitmezdi zaten
Yorum
-
İlk olarak sinex52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEuro kuru sana bir şey ifade ediyor mu?
Ben de sayın başkanımın dediği gibi toplam borca bakıyorum. Ayrıca transfer taksitleri ve futbolcu maaş ödemeleri dışında tüm borçlar TL'ye çevrilmemiş miydi?
Yanlış anlaşılacak diye açıklama da yapayım: başkan kendi kurduğu cümleler ile çelişiyor, ekonomik olarak uçtuk gittik borç euro olarak yarıya düştü gibi söylemler gün gelir bizi batırır. Şeffaf olmakta fayda var...
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaylaştık abi 1 sayfa geride.
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebonservissiz gelecek.
yıllık 1.5 - 2 arası verdiyseler olabilir.
sporting lisbon vermez o kadar
adam paragöz olmasa araplara gitmezdi zatenDjaniny ➤ 1 Tem 2025'den beri kulüpsüz ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 2.00 mil. € ➤ * 21 Mar 1991, Santa Cruz, Yeşil Burun Adaları
güncel değeri 5 milyon euro.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDimata olmazsa Djaniny davet edilecekmiş.
Djaniny ile anlaştıysan Dimata ile hiç uğraşma zaten.
Djaniny çok daha komple oyuncu gibi duruyor.
Son tahlilde ikisine de fitim.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum