Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Enzo en son kulüp binasını yıkıp geliyordu aileler araya girdi demek ki
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• 73632737. defa yazıyoruz ama Ömür'ün sakatlığından sonra tam zamanı. Çok az süre alıyor transferi zor olmaz.

https://www.transfermarkt.com.tr/ale...spieler/534033 Opsiyonlu kiralayın gelin, Sörloth gibi para kazandırır.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Denk gelirse çalıştığımiz menajeri topcusu iyi çıkacak 40 yılda bir sorloth gibi. Bu menajer de piyasada tutunamamis ne kadar adam varsa getiriyor avdijaj ve en kötüsü plaza.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Şu an yeni oluşturulmuş kadroyla çıkmıyorsak maçlara bu net bir yönetim başarısızlığıdır. Eğer Abdullah Hoca toparlamasaydı şimdiye muhtemelen 7-8 farklı oyuncuyla oynuyorduk.

Hadi bir tanesi aksar, uğraştırır tamam anlaşılır bir durum ama sen kalkıp tüm transferleri bu şekilde çevirirsen başarısızlıkta alırlar kelleni.

Her şey bir kenara ne olacağını da bilmiyoruz. Eskiden az çok nereye adam alınacağı konuşulurdu bilirdik. Şimdi ağzını açan yok koca kulüpte.
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Enzo yerine Hakan Arslan'ı alırlarsa şaşırmam
            Parmakla takaslasak çok iyi olur. Baker eldeyken yabancı osahayı sezon sonuna bırakmak mantıklı olur.

Şu Gradel'i sezon başı alsaydık şahane olacaktı. 1,5 milyon euro verdiğimiz oyuncudan tek kuruşluk katkı alamadık.

Yorum

• Enzo bekledik olmadı diyelim. Be kardeşim hocanın dediği 2-3 hücum oyuncusu nerede? Kaplumbağa hızında transfer mi yapılır? Avcı geldiğinde zaten eksikleri söylemedi mi size? Transfer yapmak için illa yenilmesi mi lazım bu takımın?

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yetersiz maalesef eski hocamız öyle çeşitli takımlarda hocalık yapar geçirir kariyerini sağlık olsun.

avcı'da harbi iş varmış ama kendisinden özür diliyorum ben mualiftim gelmesine. minimum 2 kaliteli takviye gelse yukarılara oynatır gibi.
                +1461

Yorum

• İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Enzo yerine Hakan Arslan'ı alırlarsa şaşırmam
                  Olursa yatıp kalkıp şükredelim. Gidip saçma sapan Diabate, Afobe gibi patatesler getirecekler diye çok korkuyorum. En azından ne vereceği belli, tecrübeli ve yerli biri durur kenarda.
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    73632737. defa yazıyoruz ama Ömür'ün sakatlığından sonra tam zamanı. Çok az süre alıyor transferi zor olmaz.

https://www.transfermarkt.com.tr/ale...spieler/534033 Opsiyonlu kiralayın gelin, Sörloth gibi para kazandırır.
                    Devamlı neden kiralanıyor abi adam eşiği aşamadığından mı
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Di Marzio haberine göre Lecce kulübü İtalyan 10 numara Flippo Falco için 1,5 m € bonservis bedeli belirlemiş, ben olsam gider alır gelirim. Bizim ligin üstünde bir topçu https://www.transfermarkt.com.tr/fil.../spieler/70689

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      trabzonspor

Yorum

• Adam alacağız kesinlikle ama son günlere doğru alırız. Kesinlikle bir 8-10 oynayabilen bir oyuncu şart. Kanatları da yedekleyecek bir forvet de ihtiyaç. Diğer mevkiler o kadar acil değil.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Abi gidip akşam pazarından saçma sapan Plaza Mlaza alacaklarsa kimseyi almasınlar. Eğer öyle düşünüyolarsa gidene kadar transfer yapmasınlar mümkünse. Allahtan takımın başında Abdullah hocam var da menajer çakması topçuları onaylamaz.

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Di Marzio haberine göre Lecce kulübü İtalyan 10 numara Flippo Falco için 1,5 m € bonservis bedeli belirlemiş, ben olsam gider alır gelirim. Bizim ligin üstünde bir topçu https://www.transfermarkt.com.tr/fil.../spieler/70689

severek takip ettiğim biri de süper ligi parçalar dedi. muhakkak düşmüştür bizimkilerin önüne bu isim.

Yorum

• Takım 2 senedir 10 numara diye bağırıyor yemişim Enzo'sunu.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Perez tipi oyuncudan çok bize en acilinden skorer forvet arkası 10 numara ve çivi gibi forvet gerek.
                                2 hamle yeterlidir. Bu sene 3 kız kardeşler yarıştayken şamp olamayız. Boşa transfer beklemeyin
                                Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X