Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Perez reddetti diyor. Dön başa şimdi kimi bulup getirecekler ki...
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Football manager kokuyorlar
      tslscouting diye bi sayfa var. baktım paylaşmış bunları çok iyi isimler ama. genelde çok boş adamları paylaşıyor ama özellikle forvet ve şu norveçteki orta saha fena adam
      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Enzo'nun durumu sessizlikten belliydi zaten. Transfer yapmaya niyeti olan adam hemen alternatif oyuncuya gel der.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Perez reddetti diyor. Dön başa şimdi kimi bulup getirecekler ki...
          https://twitter.com/GermanBalcarce/s...58064371544066
          Hani Perez okeydi kulübü salmıyordu? Hiçbir şey anlamadım bu işten

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tslscouting diye bi sayfa var. baktım paylaşmış bunları çok iyi isimler ama. genelde çok boş adamları paylaşıyor ama özellikle forvet ve şu norveçteki orta saha fena adam
            Onurhan Babuscu dışındakileri potansiyeli baya iyi duruyor oyunda da özellikle Brenner'in

Yorum

• Beratı almışız Flavio var niye hala ön libero ararlar bilmem takımın on numaraya ihtiyacı var ve sağ kanata olursa birde santrafor
              @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beratı almışız Flavio var niye hala ön libero ararlar bilmem takımın on numaraya ihtiyacı var ve sağ kanata olursa birde santrafor
                bunların hiçbiri ön libero olmadığı için

Yorum

• Private cart curt da patladı bu sefer.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Private cart curt da patladı bu sefer.
                    başkan bile bilmiyor kimi alacağını, çok normal bence.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Private cart curt da patladı bu sefer.
                      Priviate'nin patlamasına bende çok şaşırdım bu yönetim yalancıdır abi bunu bile kandırmışlar işte...
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ünal Karamanin ayrilisindan sonra

Bosta olan avci ile anlasilsa
                        Bonservisi elimizde olan Edgar geri cagrilsa
                        Hüseyin yerine stoperde Hosseini ile oynasa..

Sampiyon olurmuyduk sizce ?
                        Avcı zekiii adam..doğru oyuncuları oynatırdı..
                        Çimşir maalesef hem akılsız hemde torpilci..
                        aslında hiç sevmesem de M.Denizli bile hem kamuoyu desteği sağlardı..hemde hakem doğramalarının önünü keserdi..

..................

aslında burada hiç bahsedilmeyen birşeyi söyliyim..
                        Sosa pandemiden sonra hiç oynamadı deniyor ya..
                        Sosa alanya ya gitti mi..gitti..kadrodamıydı..değil..niye ????
                        (adam takımı öyle sahiplenmişki kadroda olmadığı maça gidiyor)
                        yok sakatlık dönüşü ..yok dinlen falan..SALAK Çimşir ve teknikheyeti muzaffer falan..

Sosa yı al 18 orda dinlensin..takım baskı yerse atarsın sahaya..
                        keza son 10 dakika tam SOSAlık maç..
                        baskı yedikçe yedik..
                        topa basacak adam lazım..
                        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• mazlumu bekler gibi bekliyorduk enzoyu şimdi şaban gelecek sanırım bu daha iyi karşılık da veriyor diyeceğiz herhalde bırakın şaban gelsin
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            başkan bile bilmiyor kimi alacağını, çok normal bence.
                            Başkan biliyor da işine gelmiyor. İyi futbolcuya gelince cebinde akrep var, çöpleri topla gel dediğinde bayılıyor, hemen açıyor kesenin ağzını.

Yorum

• Enzo yerine Hakan Arslan'ı alırlarsa şaşırmam
                              ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• Enzo olmamış galiba kaç gün oyalanmis olduk şimdi ya o değil de takımın eksikleri sene başından belli ne zmaan hazırlıklı olacağız bilmiyorum

Ömür e de çok üzüldük iyice darlandık neden basiretli yönetici gelmez bize çok mu zor şunları ayarlamak aklım almıyor . Yönetimin en önemli işi transfer diğer işleri zaten profesyonel ekip yürütüyor...
                                bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X