Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Karol Swiderski adı geçiyor.

Maç kadrosunda da yokmuş.

Avcının isteyeceği boylu poslu bir forvet.

Gelirse katkı sağlar gibi duruyor.

Yorum

• [MENTION=24550]Manu61[/MENTION]

Yorum

• Bjk Hulk'u aldıysa oha diyorum, bizim yönetimden bi ... olmaz..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Millet sponsorlarla transfer yapıyor.Bizim kallavi iş insanlarımız nerelerdeler acaba.Yada yönetim böyle bir arayış içinde olmuşmudur?
          TRABZONSPOR
          Mustafa Kemal ATATÜRK
          NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
          ŞAMPİYON

Yorum

• başkan akşam pazarına yatmış biz hala transfer bekliyoruz

beratı dün cok çekingen gördüm skor olarak rahatken bu cekingenligi hosuma gitmedi dikine pas hiç denemedi mesela. umarım ilk maçı oldugundandır

perez olmayacaksa o bölgeye transfer daha yapilmasın

tüm enerjimizle forvet sag kanat 10 numara ve sağ beke odaklansın yonetim

avcı dün pereira konusunda ben oraya transferde yapacam dedi sag bek kesin istiyor hoca

Yorum

• [yahu şu ömer ali şahineri aklama çabalari nedir

barış yurduseven,giray kaçar birde ismini hatırlayamadığım birisi daha vardı

bende yemin edemem ama eminim kasıtlı yaptığından

bizim her maçta aynı şeyi yapıyor adi müptezel
              “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Haddimi aşıyorum,büyük bilim adamı Ünal Karaman hakkında hoca değil dedim çok özür diliyorum sizden şimdi biraz daha haddimi aşıyorum diyorum ki Ünal Karaman değil Trabzonspor, 1461 Trabzon takımında bile hocalık yapamayacak kadar bilgisiz bir antrenördür.

Bu eşsiz futbol zekasına diyecek bir söz bulamıyorum. Tamam. Sakin ol şampiyon.

Yorum

• ünal hocam göztepeye gitmiş.. defansa hüseyin türkmen diye yerli bir sergio ramos var onu alsa rahata ererler..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Ünal Hocadan olsa olsa Tarih hocası olur. Her maç sonu Malazgirt savaşından girip Viyana kuşatmasından çıkardı, Mete Han'ın 10'luk düzeni ile futbolcuları maça hazırlandığından bahsederdi. Göztepe'de başarılar hocama.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• yetersiz maalesef eski hocamız öyle çeşitli takımlarda hocalık yapar geçirir kariyerini sağlık olsun.

avcı'da harbi iş varmış ama kendisinden özür diliyorum ben mualiftim gelmesine. minimum 2 kaliteli takviye gelse yukarılara oynatır gibi.
                      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 20.01.2021, 19:30.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Başakşehir yine berbat ve biz bu fırsatı yine değerlendiremeyip kupadan olcaz yönetim sağolsun.

Yorum

• yönetime ulaşabilsek de sorsak keşke: abi siz bu kulübün finansal sorunlarına çözüm bulamayacaksanız sizin vasfınız nedir? neden iş adamı tayfasını yönetici seçiyoruz. gidelim mühendis, işletmeci vs profesyonel yönetici tayfasından yönetim oluşturalım o zaman. parasız pulsuz, çulsuz adamları seçeceksek köylü "mütayit" tayfasından daha iyisi çıkar yani. ağaoğlu da çulsuz ben de çulsuzum ama ben ağaoğlu'ndan daha akıllı adamım, o zaman ben başkan olayım mk. burada 100 kişi çıkar en az mevcut yönetimdeki çulsuz esnaf tayfadan daha aklı başında. bırakın gidin kardeşim o zaman.

Yorum

• Yönetim acilen gitmesi lazim su 3 mac okadar önemliydi ki 3 alsan havaya giricektin ger görki bi transfer yapamadilar transferi birak oyuncu satamadilar daha yaziklar olsun defolun gidin yeter artik avcinin sayesinde daha orda duruyorsunuz

Yorum

• 1.5 maaşa Enzo yerine başka adam bulamıyorlarsa bıraksınlar bu işi.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bjk Hulk'u aldıysa oha diyorum, bizim yönetimden bi ... olmaz..
                                Hulk ne ya?

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X