İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtılan her topta araya birisi girebilir. O pas harika bir pastı. Muhteşem incelikte bir pastı. Maçın genelinde eleştirilecek çok hareketi oldu ama o pas son eleştirilecek şey bile değil.
en azından sağ bek sıkıntısı olma bu yılçünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePasın çok kötü olduğunu düşünüyorum hocam. Karambole atılmış bir top gibiydi. Bu pasın çok güzel bir pas olduğunu kimse düşünmüyordur sanırım. Fakat benim amacım Serkan'ı gömmek değil övmek. Yani pas özelinde demedim, şansı yaver gitti. Atılan topta birisi araya girebilirdi.
Adamın önünden yüksekliğini ve şiddetini gayet güzel şekilde ayarlayıp attı çocuk.
Güzel olması için hangi şekilde atmalıydı o topu.
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan yarın oynamayacakmış.
2- rennes transferi hayırlı olsun.
3- başka seçenek yok
Yorum
-
Adam Lisabonla anlasmis biz nasil anlastik yalan haberdir
Yorum
-
İlk olarak muharrem87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamlar ısrarla orta saha ve stoper almıyorlar. billur geçiyorlar bizimle resmen !
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon günlerde aklıma devamlı Serkan Asan takılıyor.
Olağanüstü top kontrolü yaptı maçta. Bu kadar tepkiye bu kadar baskıya rağmen doğru bildiğinden vazgeçmedi. Basit oynayıp topu sağa sola atsa hiçbir taraftar tarafından eleştirilmeyecek adam inanılmaz zorladı sağ kanadı. Çok seri çok tempolu. Şansı yanında gitti verdiği kötü pas asist pası oldu.
Fakat gerçekten üst düzey bir top kontrolü var çocuğun. İnanılmaz bir temposu var. Alt yapıdan gelipte kısa sürede fizik olarak üst yapıya bu kadar kısa sürede adapte olması takdir edilesi. Kerem, Behlül vs gibi çok daha potansiyel vaadeden oyuncular maalesef fizik olarak süper lig seviyesine bir türlü çıkamazken Serkan gayet oynadı.
Yusuf Yazıcı Uğurcan Çakır Ömür ve Parmak'ın ilk dönemlerini düşündüğümde hemen hemen hepsinden daha fizikli bir görüntü çizdi.
Ben yeterli olduğunu düşünmüyorum fakat gelişebilir. İnanılmaz bir gelişim yapabilir. Birkaç maç daha görmek gerekiyor. Hatta Pereira formaya veda bile edebilir. Şuanki hali yeterli değil fakat gelişim inanılmaz sevindirici.
Ben Serkan'a epeyi laf atmış birisi olarak o üst seviye top kontrolleri ve rakibi devamlı zorlayıp çalımlamaya çalışan ve çoğundan başarı ile çıkan Serkan'ı takdir ettim. Olur olmaz farklı bir konu. Çocuk korkup sinmedi. İnanılmaz oyunun içine girdi son maç
Kanat oyuncularının tam aradığı sağ bek, bas çalımı geç.
Ayrıca o taç atışlarını yapan birisinde bence ciddi mental eksiklik vardır yani 5 senede bir görebileceğin bir şeyi Serkan 3 maçta iki kez yaptı.
Ancak Baker'a attığı pasa da tesadüf demek haksızlık olur bence.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak sinan.k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/kucosergio6152/s...58389621379074
adam lisabonla anlasmis biz nasil anlastik yalan haberdir
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/kucosergio6152/s...58389621379074
Adam Lisabonla anlasmis biz nasil anlastik yalan haberdir
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum