Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pasın çok kötü olduğunu düşünüyorum hocam. Karambole atılmış bir top gibiydi. Bu pasın çok güzel bir pas olduğunu kimse düşünmüyordur sanırım. Fakat benim amacım Serkan'ı gömmek değil övmek. Yani pas özelinde demedim, şansı yaver gitti. Atılan topta birisi araya girebilirdi.
    Hangi pas ben anlamadım Baker'e asist öncesinde verdiği De Bruyne pası mı? Kimse mi düşünmüyordur o pasın güzel olduğunu? Aynı pastan bahsediyor olamayız ya mümkün değil.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Atılan her topta araya birisi girebilir. O pas harika bir pastı. Muhteşem incelikte bir pastı. Maçın genelinde eleştirilecek çok hareketi oldu ama o pas son eleştirilecek şey bile değil.
      son yıllarda gördüğüm en güzel paslardan biri idi bilinçli idi ise mukemmel

en azından sağ bek sıkıntısı olma bu yıl
      çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
      RİLKE

Yorum

Pasın çok kötü olduğunu düşünüyorum hocam. Karambole atılmış bir top gibiydi. Bu pasın çok güzel bir pas olduğunu kimse düşünmüyordur sanırım. Fakat benim amacım Serkan'ı gömmek değil övmek. Yani pas özelinde demedim, şansı yaver gitti. Atılan topta birisi araya girebilirdi.
        Kötü değil bir de çok kötü.

Adamın önünden yüksekliğini ve şiddetini gayet güzel şekilde ayarlayıp attı çocuk.

Güzel olması için hangi şekilde atmalıydı o topu.

Yorum

• adamlar ısrarla orta saha ve stoper almıyorlar. billur geçiyorlar bizimle resmen !

Yorum

• Uğurcan sakatlığı nedeniyle yarın oynamayacakmış.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uğurcan yarın oynamayacakmış.
              1- sakatlıgı var hafif.
              2- rennes transferi hayırlı olsun.
              3- başka seçenek yok

Yorum

• Adam Lisabonla anlasmis biz nasil anlastik yalan haberdir

Yorum

• Djaniny transferi beni keyiflendirdi işte. Bu ligte atacaksın. Afobe'ye güvenerek sezona çıkılmazdı.
                  Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak muharrem87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adamlar ısrarla orta saha ve stoper almıyorlar. billur geçiyorlar bizimle resmen !

Yorum

• Hasan Tuncel'de yazdı. Al Ahli ile olan sözleşmesini karşılıklı fesih edip 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Biletleri alınmış.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

Son günlerde aklıma devamlı Serkan Asan takılıyor.

Olağanüstü top kontrolü yaptı maçta. Bu kadar tepkiye bu kadar baskıya rağmen doğru bildiğinden vazgeçmedi. Basit oynayıp topu sağa sola atsa hiçbir taraftar tarafından eleştirilmeyecek adam inanılmaz zorladı sağ kanadı. Çok seri çok tempolu. Şansı yanında gitti verdiği kötü pas asist pası oldu.

Fakat gerçekten üst düzey bir top kontrolü var çocuğun. İnanılmaz bir temposu var. Alt yapıdan gelipte kısa sürede fizik olarak üst yapıya bu kadar kısa sürede adapte olması takdir edilesi. Kerem, Behlül vs gibi çok daha potansiyel vaadeden oyuncular maalesef fizik olarak süper lig seviyesine bir türlü çıkamazken Serkan gayet oynadı.

Yusuf Yazıcı Uğurcan Çakır Ömür ve Parmak'ın ilk dönemlerini düşündüğümde hemen hemen hepsinden daha fizikli bir görüntü çizdi.

Ben yeterli olduğunu düşünmüyorum fakat gelişebilir. İnanılmaz bir gelişim yapabilir. Birkaç maç daha görmek gerekiyor. Hatta Pereira formaya veda bile edebilir. Şuanki hali yeterli değil fakat gelişim inanılmaz sevindirici.

Ben Serkan'a epeyi laf atmış birisi olarak o üst seviye top kontrolleri ve rakibi devamlı zorlayıp çalımlamaya çalışan ve çoğundan başarı ile çıkan Serkan'ı takdir ettim. Olur olmaz farklı bir konu. Çocuk korkup sinmedi. İnanılmaz oyunun içine girdi son maç
                        Serkan'ın savunma anlamında çok ciddi problemi var. Bjk maçında biri kaptırdığı topla olmak üzere iki gol yedirdi. Malatya maçında da iptal olan golde yine direkt hatası var.

Kanat oyuncularının tam aradığı sağ bek, bas çalımı geç.

Ayrıca o taç atışlarını yapan birisinde bence ciddi mental eksiklik vardır yani 5 senede bir görebileceğin bir şeyi Serkan 3 maçta iki kez yaptı.

Ancak Baker'a attığı pasa da tesadüf demek haksızlık olur bence.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak sinan.k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          https://twitter.com/kucosergio6152/s...58389621379074

adam lisabonla anlasmis biz nasil anlastik yalan haberdir
                          yillik ücret daha fazla olana gider bu adam parayi çok sever

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yoruma bakın [emoji3]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                            Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                            Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              https://twitter.com/kucosergio6152/s...58389621379074

Adam Lisabonla anlasmis biz nasil anlastik yalan haberdir
                              Görüşmüş olabilir. İmza atmadan anlaşma olmuyor sonuçta. Akşama belli olur iş.

Yorum

• sporting lizbon transferden vazgeçti o zaman.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X