Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugün yarin transferler yapilir ve birde bakmissin ilk 2 icin mücadele edecek bir takim olmusuz Türkiye de fark yaratan bir oyuncu bile siralamayi 3-4 basamak yukari cekebiliyor. Umutsuz olacak bir durum yok öyleyse. Tabiki transferlerin kesinlikle yapilacagindan yola cikarak böyle konusuyorum..Az kaldi zaten..
    Çok güzel bir temenni. Ayhan hocam transfer kapını ilk sen bildirirsin inşallah.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    En son Bedri Sertkaya tarafından düzenlendi; 01.10.2020, 12:37.
    Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
    Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
    Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Son günlerde aklıma devamlı Serkan Asan takılıyor.

Olağanüstü top kontrolü yaptı maçta. Bu kadar tepkiye bu kadar baskıya rağmen doğru bildiğinden vazgeçmedi. Basit oynayıp topu sağa sola atsa hiçbir taraftar tarafından eleştirilmeyecek adam inanılmaz zorladı sağ kanadı. Çok seri çok tempolu. Şansı yanında gitti verdiği kötü pas asist pası oldu.

Fakat gerçekten üst düzey bir top kontrolü var çocuğun. İnanılmaz bir temposu var. Alt yapıdan gelipte kısa sürede fizik olarak üst yapıya bu kadar kısa sürede adapte olması takdir edilesi. Kerem, Behlül vs gibi çok daha potansiyel vaadeden oyuncular maalesef fizik olarak süper lig seviyesine bir türlü çıkamazken Serkan gayet oynadı.

Yusuf Yazıcı Uğurcan Çakır Ömür ve Parmak'ın ilk dönemlerini düşündüğümde hemen hemen hepsinden daha fizikli bir görüntü çizdi.

Ben yeterli olduğunu düşünmüyorum fakat gelişebilir. İnanılmaz bir gelişim yapabilir. Birkaç maç daha görmek gerekiyor. Hatta Pereira formaya veda bile edebilir. Şuanki hali yeterli değil fakat gelişim inanılmaz sevindirici.

Ben Serkan'a epeyi laf atmış birisi olarak o üst seviye top kontrolleri ve rakibi devamlı zorlayıp çalımlamaya çalışan ve çoğundan başarı ile çıkan Serkan'ı takdir ettim. Olur olmaz farklı bir konu. Çocuk korkup sinmedi. İnanılmaz oyunun içine girdi son maç
      Kesinlikle katılıyorum, Uğurcan kaç tane top attı sayamadım belli ki çalışılmış. Serkan her aut atışımızda sağ forvet gibi pozisyon aldı çoğu topu da kontrol edip atak başlatabildi. Newton hocanın da Serkan'dan çok memnun kaldığını düşünüyorum bu sene ciddi süre alacaktır yalnız defansif olarak kendini biraz daha geliştirmesi gerekiyor.

Yorum

• Ne oldu 3 kilo şeftaliyi 1 kilo fiyatına alamadık mı yoksa?

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne oldu 3 kilo şeftaliyi 1 kilo fiyatına alamadık mı yoksa?
          Bu hafta pazar kurulmamış
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• En başından beri stoper transferini orta saha transferi kadar önemsemediğimi dile getirdim. Bugün Beşiktaş'ın elinde bir üst klas bir lig seviyesinde olmak üzere 2 adet defans var. Fakat rezil oyun yapısı var. Her ne kadar ellerinde patladığını düşünseler de Mensah bize gelsin isterdim. Hücum futbolunu beceremeyen Beşiktaş'ta adam yerinde sayar. Bizim sağlam orta sahalara ve hücumu alternatiflendiren isimlere daha çok ihtiyacımız var. Bizim artık bir Sörloth'umuz yok.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu hafta pazar kurulmamış
              Manav market vs. de pahalıdır şimdi. Desene şeftalisiz kaldık.

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hani borç azalıyordu, yine artmış?
                Euro kuru sana bir şey ifade ediyor mu?

Yorum

• Trondsen'in sakatlığı ekonomik olarak planları bozmuş olabilir. Ki bozmuştur.

O sakatlık olmasaydı bu kadar net ihtiyaç olmayabilirdi ama şuan var. Baker ve Flavio şuan alternatifsiz durumda.

Bu bölgeye transfer şart.
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu an pazarda herkes alacağını aldı. Takımlar kadrolarını kurdu.
                    Kısacası iyi oyuncuları kapan kaptı. Bu saatten sonra kimse iyi oyuncusu ucuza bırakmaz. Alamazsın.
                    Geriye kadroda düşünülmeyen, sorunlu veya sakat olan çürük meyveleri kaldı. Bunlar içinden seç beğen al.
                    Tamamda gecen haftada Afobe ve Baker i aldik ki Türkiye sartlarina göre iyi oyuncular. Kimse belli basli liglerde, belli ekonomik rahatlikta olan takimlarin en kaliteli oyuncularini alinmasini beklemiyor ki. Ingiltere de kadroda düsünülmeyen bir oyuncu Türkiye ligine damga vurabiliyor..Ligde her takimin taraftari transfer bekliyor. Bjk gibi Konya tarafindan sahadan silinseydik hangi ruh durumu icinde olurduk düsünemiyorum Tüm takimlarda Avrupa dan böyle oyunculari alabilir. Bize özgü bir durum degil. Önemli olan bizim Afobe, Baker gibi bizim icin en dogru tercihleri yapabilmemiz. Fb bin dogru tercihler yaptigina inanmiyorum mesela..
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trondsen'in sakatlığı ekonomik olarak planları bozmuş olabilir. Ki bozmuştur.

O sakatlık olmasaydı bu kadar net ihtiyaç olmayabilirdi ama şuan var. Baker ve Flavio şuan alternatifsiz durumda.

Bu bölgeye transfer şart.
                      Ndiaye Mikel Sosa'yı kaybettik orta sahadan. Yerlerine sadece 2 oyuncu alındı. Guilherme'de sayılırsa biz çok büyük sayısal güç kaybettik. Yani 2 isim alınmalı fakat yabancı kontenjanı maalesef defansa gölümü durumda.
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Transfer yapılmaması durumunda 8-10 sıraları için mücadele edeceğimizi söylemiştim.
                        Afobe ve Baker'dan sonra bu tahminimi biraz daha iyileştirerek 5-8 sıralaması için mücadele ederiz diyorum.
                        Fakat olası sakatlık senaryolarında 8-10 sırasılaması her daim hedef içinde olabilir. Bu kadro ile bu kadar olur.
                        Bu yorumumu absürt bulanlar olabilir fakat yedek orta sahası olmayan bir takımdan bahsediyoruz!
                        Stoper hattında kaliteli bir ismi olmayan takımdan bahsediyoruz. Edgar var, ışık veriyor ama o da tecrübesiz!
                        Şimdi siz bu takımın 50 maç götürebileceğini mi sanıyorsunuz? Ben hiç sanmıyorum.
                        hocam bu forumdakilere gelde laf anlat. yeterki maliyet olmasin kafasindalar takim kotu oynayincada ilk soven kendileri oluyor. kusura bakmayin ama sifir harcamaylada hic birsey elde edemezsin. maliyetsiz kadronuz toplamda 5 milyon euro etmeyecek kadronuz bjk macinda sahadaydi o rezil bjk bu takimi hic kendini sikmadan rahat rahat yendi. mac sonu sovenler yine suan ucuz transfer olsun kafasindakiler yada kadromuz yeterli diyenler. ayni ekip 2 hafta sonra fb den fark yiyincede damlayacak buraya is isten gececek. arkadaslar bu takim transfer yapmazsa ilk 8 e zor girer. malatya united galibiyeti costrdu sizi ilk dusecek takimlardan biri malatya. o yuzden yonetim gaziantep macini beklior adim gibi eminim galibiyet alirsak transfer yapmicaklar. bazi maglubiyetler hayirlidir sezon boyiu cile cekmemek icin agir bir antep maglubiyeti inanin daha hayirli olcaktir. o zaman yonetim anlayacak kadronun berbat oldugunu.

Yorum

• İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çok güzel bir temenni. Ayhan hocam transfer kapını ilk sen bildirirsin inşallah.

Sen bunu daha cok hakediyorsun Bedri kardesim. Umarim sana nasip olur Alalimda hele..
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Çaykur Rizespor, Bologna'dan Ganalı orta saha oyuncusu Godfred Donsah'ı kiraladı.

.

Adamlar, alıyor valla.... Biz ... !!!
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Giray Kaçar'da söyledi. Scholz de bu da Trabzonspor için yetersiz diye. Bakalım kimi alacaklar stopere.

kendinden yola çıkarak karar vermiş galiba, kendine denk gördüyse gerçekten Trabzonspor ayarında oyuncular değildir demek oluyor.

Yorum

• Anlaşilan 1 forvet 1 stoper banko gelecek

Parmak da sakat Trondsen de sakat ve elimizde orta saha yok
                                Haliyle 2 ortasaha almak zorundayiz yanlarına Berat da eklenebilir

Vakit var mı ? Yok ama bu benim sorunum değil getirmezlerse araligi göremeyebilirler . Çok sakatlik veren bir takimiz
                                Twitter : @EY61_
                                Youtube : EY61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X