Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 taneyi becerip 3 ayda anca alıyoruz siz hem Afobe hem Odgaard`ı alacağız diyorsunuz enteresan doğrusu

Yorum

• İlk olarak muharrem87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu videoya bakılırsa Afobe resmen atanamamış ronaldo (şişko). müthiş bitiriciliği var. sağ ayak sola ayak kafa penaltı affetmiyor. son vuruşları sörlothdan daha net orası kesin.görerek bilerek istediği yere bırakıyor.inşallah sakatlık falan yaşamazsa kendini verirse aranan kan bulunmuştur. yalnız müthiş aralara kaçıyor.bu pasları atacak orta saha şart oğlu şart bize ! ekuban geriden müthiş paslar atabilir afobe'ye ama yetmez aralara ince ince zehir salan orta saha lazım
      umarım sakatlık falan yaşanmaz alınmış artık

garibanın da işi bir düz gitsin diyorum sakatlanmaz ise sene sonunda çok başka şyler konuşuyor oluruz
      çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
      RİLKE

Yorum

• Hosseini - Campi ve Guilherme çöpleri bakalım ne zaman gidecek

Yorum

• serkanholep
          Sörloth cephesinde herhangi bir gelişme varmı

İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İçimden bir ses onun bu sene rezil olacağını söylüyor.

Hayır, biz de zarar göreceğiz ama gelip oynayacak burada. Hiçbir yere gidemeyecek. Leipzig masadan çekildi.

Çok merak ediyorum hangi yüzle.
          bırak bu işleri kardeşim..
          şu karapropagandaya kapılmayın..
          mantığınızı duygularınızın önüne koyun..

ve gelsin fenerin kocası olmaya devam etsin..
          ligin anasını ağlatmaya devam etsin..

KRAL..KRALL..KRALLL..

.......
          sen ki akıllı görünüyorsun..
          sen bile tuzaklara düşüyorsun..

bi tarafta..... hata- yanlış - sevgisizlik-kibir - değer vermeme - yanlış tutum varsa..
          o bir taraf bizim başkan+yöneticiler ise..
          kesinlikle dürüst davranmayan taraf bizimkilerdir..

ispatı..yüzlerce kere yapılan tutumlar..

hadi Şörlot gel bonservisini alacaz..yeni bir sözleşmeyle devam..(ben genelde böyle yazınca 1-2 saatede kötü haber gelir maalesef)
          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Yaşlı futbolcuya karşıydım ama genç yaratıcı orta saha alamayacağımızı düşündüğüm için Manuel Fernandes`e sıcağım. Kaç para ister acaba

Yorum

• Sörloth’u şimdi 10 milyona satacağıma seneye 9a satarim(maddeden dolayi), seve seve de oynatirim bu sezon, oynamazsa yallah rezerv takimla antrenmana.
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yaşlı futbolcuya karşıydım ama genç yaratıcı orta saha alamayacağımızı düşündüğüm için Manuel Fernandes`e sıcağım. Kaç para ister acaba
                ekleme yapmak gerekirse yaşı ve fiziksel durumu itibariyle zaten arkasına da genç yaratıcı bir orta saha gerekecek. Her türlü problem

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ødegaard'ı alıyoruz demek... Ne diyeyim, helâl olsun yönetime.
                  Bise attin ortaya millet birbirine girdi realdeki cocugu mu dioyrsun harbiden ?

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sörloth’u şimdi 10 milyona satacağıma seneye 9a satarim(maddeden dolayi), seve seve de oynatirim bu sezon, oynamazsa yallah rezerv takimla antrenmana.
                    6 milyon bonservis palacenin alacağı 10 milyonun içinde.

6ya alıp 16ya sattık diye düşün.
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• benik afobeyi canlı izleyip yorumlayacak arkadaşlar varmı

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O zaman aynı mantıkla, yine forumun istediği adamları alan fakat başarısız olan bu yönetimi niye eleştiriyorsun? Fikrin olmasın demiyor kimse, kendinle çelişip milleti yorma yeterli.
                        alıntılamadan yazarsanız bu arkadaşlara çok sevinirim iyi forumlar
                        RİLKE

Yorum

• Wolverde fenaymış adam;

Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Solak bir 10 no alacağız galiba.

Acaba kim için uğraşıyorlar.
                            Rochina mı acaba İspanyol Yazıcı.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İçimden bir ses onun bu sene rezil olacağını söylüyor.

Hayır, biz de zarar göreceğiz ama gelip oynayacak burada. Hiçbir yere gidemeyecek. Leipzig masadan çekildi.

Çok merak ediyorum hangi yüzle.
                              ilginç ama burada kalsa idi aynı şey olacaktı gittiği yerde bilmem ama aynı hissi taşıyoruz

leipzig çekildi ise bile biz transfere başladığımıza göre gitti

bence dönmemeli

ki bu cidden gitti falan diye değil gitsin istedim cidden
                              RİLKE

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sörloth’u şimdi 10 milyona satacağıma seneye 9a satarim(maddeden dolayi), seve seve de oynatirim bu sezon, oynamazsa yallah rezerv takimla antrenmana.
                                yalnız muhtemelen 10+ 6 da palace parası var + 375 kira yani = 16,375 milyon yuro yapıyor bize kalan.Sene sonu olursa 9-6-0,375=2,625 olacak yani arada 13.750 milyon gibi bir fark var yani 10 ise her türlü iyidir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X