Bu hakemler mal valla gözünün önünde saçma sapan bir şekilde oyuncu kendini yere bıraktı, pozisyon geçti bunun için var dinliyor kulaklıktan ya bunlarla bu lig bitmez valla.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Barış Yurduseven`e göre bu gece Sturridge transferinin sonuçlanması bekleniyormuş. https://twitter.com/trtspor/status/1163151168383492096
Yorum
-
De Marke Sports [MENTION=46893]Dema[/MENTION]rkesports
·
1 Min.
Trabzonspor, Daniel Sturridge transferini bu gece olumlu ya da olumsuz şekilde sonuçlandıracak. Yönetim, her şeyin olumlu olduğunu belirtiyor ancak İngiliz golcünün son sözü bekleniyor. (TRT Spor)
Yorum
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha iki gün önce 3 yil imzaladi diyordu yemin ediyorum haber olsun diye salliyor hepsi ya.
bunlarin hicbirine inanmiyorum.
Gelmişken Sturridge ile ilgili de bir şeyler söyleyeyim havasında konuşmuş.
Seninle aynı fikirdeyim.
Yorum
-
bir şey diyeyim mi bu sturidge annesiyle birlikte gelir yemek sıkıntı olur diye düşünür annesi bu sturidge adadan ilk kez ayrılacak adam için askere gitmek gibi bir şey . annesinin geleceğini düşünüyorum.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Obi Mikel yerine Cafer tosun oynasa daha iyi. En azından adamın geleceği var. Biz Yıldız transfer yapmayalım
Sent from my MI 8 Lite using TapatalkDünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
İleride bu kadar beceriksizken dönis in girmesi gereken yerde ön libero olan doğan giriyor ve 1-1 e yatıyor hoca. Geçen seneki saçmalıklara devam ediyor. Sonra oyuncu neden küsüyor oluyor. Böyle yaparak ne büyük hoca olunur nede şampiyon olunabilir. Kimse kusura bakmasın. Yusuf’un eksikliği de çok hissediliyor.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Sorun ortasahada . Hem savunmanın orta alan bağlantısında hem de forvet hattının orta alan bağlantısında problem var.
Orta alanda yerleşim problemimiz de devam ediyor. Dikine toplarla orta sahamız geçiliyor...
Transfer şart .
Campi ve Fernandes çok iyi top oynadı. Stoper sorununu geride bırakmış olmamız bu puan kaybının tesellisi.
Bizim Campi , gs'nin Marcao'sundan beş kat iyi stoper.
Fernandes için ise söyleyecek bir şey yok ; 3 , 4 neyse verin bonservisini alın.
Yorum
Yorum