Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eğer Sturridge gelirse ilk yıl 7-8 gol, 7 asist yapsın seneye ingiltere ligine yükselen ilk takıma satmaktır amaç 1 sezondan fazla kalmaz bizde imkansız

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      her yazımda bahsetmeye çalışıyorum yine bahsedeceğim.
      ligde şampiyonluğu geçin avrupaya odaklanalım. çeyrek yarı görmeye bakalım ligde hersene ilk 3 yeterlidir.
      Her sene Avrupa'da belli bir seviyeyi alışkanlık haline getirirsek bunun getirisi çok olur, en basitinden sturridge gibi adamlar parada anlaştıktan sonra önden annesini göndermeyip direkt imzaya gelirler.
      #

Yorum

• sturridge mı? vikingli mi derseniz şu anda herkes viking der gelmesin kendi bilir

alexendarımız büyük iskender gibi norveçli fizik ve güç olarak teknik olarak da şu anda kendisinden kat kat iyi sturridge hikaye şu anda norveçlinin yanında geçsinler bu işi

şlap diye dün kafa golünü göstere göstere attı slow motion da atar gibi

kafa tekniği çok iyi ,finishing var güç var

ama sturidgeda ince bilek var flair var hafif de o da eski formunu bulacak da ohowwww ölme eşeğim ölme...

ligin en iyi pivot santraforu bizde en güçlü en teknik forveti de bizde daha ne istiyorsunuz ?

şu anda fb gs bjkdaki yöneticiler kahretsin biz niye almadık bu norveçliyi diyordur emin olun buna harika bir iş yaptık
        En son erenslash tarafından düzenlendi; 16.08.2019, 21:43.
        "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          riskli bir transfer bence de zıt bir transfer ancak faydalı olacaksa ki bana göre olma şansı var maddi şartları sarsmayacaksa alınsın.daha iyi alternatifler varsa kiralansın zaten.ben videolara kanmadım ama kumaşı tabi ki iyi bu ligde iş yapar birde gözden düştü hırs yapıp parlama şansı var burada.olmassa çok ağlamaya da gerek yok.kiralık birini bulurlar.hayırlı olacaksa olsun vikingli kingimiz var o bize yeter ancak sturridge transferi cidden riskli bir transfer.ne olur tutmassa zaman kaybedersin bir senen gider
          Tutmazsa 10 milyon euron gider. Bence bu adam performansa dayalı sözleşmeye imza atmaz, garanti ücret ister. Tarihimizde kaç pahalı transferden verim aldık ki. Ucuza aldığımız, bizi benimseyen, Trabzon’da mutlu olan oyuncu başarılı olur, oldu. Usta döneminde bu sarhoşluğu yaşadık ama gördük ki isimler top oynamıyor.

Yorum

• yusufun yerini doldurmamız lazım, şutları iyi bir adam lazım bize.
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tutmazsa 10 milyon euron gider. Bence bu adam performansa dayalı sözleşmeye imza atmaz, garanti ücret ister. Tarihimizde kaç pahalı transferden verim aldık ki. Ucuza aldığımız, bizi benimseyen, Trabzon’da mutlu olan oyuncu başarılı olur, oldu. Usta döneminde bu sarhoşluğu yaşadık ama gördük ki isimler top oynamıyor.
              tutmazsa en kötü haliyle 6-7 milyon euroya satarsın araplara 10 üstü satabilirsin hatta
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dönemin en iyi duyumcusu sensin.
                Verdigon bilgiler yoneticilerden daha garanti .
                Ahahah. Yok hocam duyumcu falan değilim. Hep birlikte uygun uçuşları bulduk ve yetkim olduğu için ben bakabildim. Forumdaki herkesin araştırma konusunda maşallahı var. [emoji3]

Yorum

• söylediklerine harfiyen katılıyorum. + ben yıldız topçu alınmasına maliyetine karşı değilim ama şu şekilde değilim :ismi var diye alınmasın ve gözden düşmüş yani. ileride görürüz umarım o yılları klup toparlasın 20 mliyon eurouluk kahraman defanslar alalım klup büyüdükçe olur bu bakma ben de gaza gelirdim bazen alınsın diye de bazı topçular ahmet başkanın mali tabloyu anlattığında takımın geleceği daha önemli dedim.dengeli olmalı bazı şeyler. pahalı transfere karşı değilim ancak değmeli hele ki şu aşamada gereksiz.hedeflerimiz var. hani campi alacağına düzgün pahalı defans al buna okeyim.aklın yolu birdir .ihtiyacın da varsa alırsın.direkt adam lazımdır o bölgeye.alacaksak campell kalitesinde adam alırsın ücretine de değer.premier topçu geçen sene sadece kupa kaldırmış elinde bir bok yapmamış sturridge.vikingli in sturridge out diyorum bro.sturridge bize çektirir şımarık ergen bir kereta.Bize novağın kafa yapısında topçu lazım gelecekse yıldız dahi olsa ki parasına değsin.
                  İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  En son erenslash tarafından düzenlendi; 16.08.2019, 21:51.
                  "Annuit cœptis"

Yorum

• zeki ne ortalar açıyor helal olsun bizde şöyle duran top kullanacak oyuncu yok
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• bazıları kanga demiş ama kanga bizde hayvan gibi oynar buna eminim

ancak

sturridge performans vermesi şüpheli
                      "Annuit cœptis"

Yorum

• emre mor bakalim abdudan iyimi....
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• denizli gayet güzel oynuyor. orta sahalari hosuma gitti. bizde olmayan, birbirinin özelliklerini dengeleyen oyunculardan olusuyor..

Yorum

• Ben anladım
                            bize komşununki hep kaz

Yorum

• Bu barrow kesinlikle çiğ et yiyor
                              You Will Never Walk Alone
                              Liverpool F.C

Yorum

• bu barrow ne hizli arkadas....söyle kanat oyuncusu lazim bize...kontra oynadigimiz zaman...abdu ve tony depar atamior
                                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

Yükleniyor...
                                X