Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sturridge'nin devre arası satılması için çalışmalara başlandı Ali çil
    Daniele suan kimse bonservis vermez...bizden alsigi parayida kimseden alamaz...ikinci yari coşmasini bekleyecegiz...

Kanga, Emre Kilinc ve Stoper mutlaka yoklanmali
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İbrahimoviç amerikaya veda etmiş.. 2. Yarı için 17 maçlık bir sözleşme önerilebilir.. Hem dünya kamuoyunun dikkatini çekeriz reklamımız olur. Hem de takımda şampiyonluk sinerjisi üst seviyede hissedilir.. İlk bakışta çok gereksiz ve mantıksız gözükse de 2-3 maç bile kazandırsa şampiyonluğa yeter.. Bu cefakar taraftar bunu hakediyor.. İbrahimoviç fizik gücü üst seviye bir oyuncu bizim ligde iş yapar.
      Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İbrahimoviç amerikaya veda etmiş.. 2. Yarı için 17 maçlık bir sözleşme önerilebilir.. Hem dünya kamuoyunun dikkatini çekeriz reklamımız olur. Hem de takımda şampiyonluk sinerjisi üst seviyede hissedilir.. İlk bakışta çok gereksiz ve mantıksız gözükse de 2-3 maç bile kazandırsa şampiyonluğa yeter.. Bu cefakar taraftar bunu hakediyor.. İbrahimoviç fizik gücü üst seviye bir oyuncu bizim ligde iş yapar.
        O para Sturridge'e verildi o is bitti artik
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O para Sturridge'e verildi o is bitti artik
          Sturridge, Falcao, Burak bu oyuncular müzmin sakat İbrahimoviç başka bir boyut.. Benim mali disiplin falan umrumda değil, senelerdir mali disiplin. maddiyat diye diye ligi bitirdiğimiz sıralamalar belli.. Diğer takımlar çatır çatır parayı yığdılar bizde bunlar batacak diye bekleyip durduk adamlar şampiyonluklarına şampiyonluk kattılar.. Ne batan var ne çıkan..

Ben şampiyonluk görmek istiyorum.. Sokaklarda şampiyonluk kutlamak istiyorum..
          Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

Sturridge, Falcao, Burak bu oyuncular müzmin sakat İbrahimoviç başka bir boyut.. Benim mali disiplin falan umrumda değil, senelerdir mali disiplin. maddiyat diye diye ligi bitirdiğimiz sıralamalar belli.. Diğer takımlar çatır çatır parayı yığdılar bizde bunlar batacak diye bekleyip durduk adamlar şampiyonluklarına şampiyonluk kattılar.. Ne batan var ne çıkan..

Ben şampiyonluk görmek istiyorum.. Sokaklarda şampiyonluk kutlamak istiyorum..
            Elde harcayacak bir para da yok artık onlar kadar harcaman için onlar kadar büyük olman lazım. Ekolig programı yayınlandı daha bir kaç gün önce bunun mümkün olmadığını orayı izleyince anlarsın
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Kadromuzun 3 önemli eksiği var;

1-Fizik güç/sertlik (Stoperler bile yumuşak, ortasaha top çalamıyor)
              2-Hız/atletizm (Ne hızlı çıkabiliyoruz ne tempo yapabiliyoruz)
              3-Skorerlik (Zaten pozisyona girmekte zorlanıyoruz, bulduğunu da atamazsan kazanamıyorsun)

Devre arası alınacak oyuncularda öncelikle bu özellikler aranmalı.

Mevki bazında;

1-Stoper
              2-Ortasaha
              3-Kanat
              4-Santrafor

Forvetlerin hepsi 2. adam, bunları tamamlayacak 1. adama ihtiyacımız var. Top tutacak, hava topu alacak, hem servis hem skor yapacak.
              Kanada hızlı ve skorer bir isim gerek.
              Ortasaha sert ve hareketli olmalı.
              Stoper hem fizik olarak üstün hem de topla arası iyi olmalı.

Yorum

• Danimarka ve Norveç gibi ülkelerin scoutları Afrika’dan iyi oyuncular buluyorlar. Bu liglere bakmamız lazım. Ben devre arasında çok tanınmadık sürpriz adamlar alacağımızı düşünüyorum. Ek olarak Sivasspor’dan Emre kılınçın sözleşmesi bitiyormuş kesinlikle tıklanmalı oyuncu bizi isterse Sivas’ın yapabileceği pek bir şey yok. Son dönemdeki imajımızla bize gelmek isteyeceğini düşünüyorum. En kötü seneye için bağlamalıyız.
                Biz dar sokaklarında
                Dinmeyen yağmurunda

Yorum

İbrahimoviç amerikaya veda etmiş.. 2. Yarı için 17 maçlık bir sözleşme önerilebilir.. Hem dünya kamuoyunun dikkatini çekeriz reklamımız olur. Hem de takımda şampiyonluk sinerjisi üst seviyede hissedilir.. İlk bakışta çok gereksiz ve mantıksız gözükse de 2-3 maç bile kazandırsa şampiyonluğa yeter.. Bu cefakar taraftar bunu hakediyor.. İbrahimoviç fizik gücü üst seviye bir oyuncu bizim ligde iş yapar.
                  Ispanyaya dönüyor. Ayrıca gelsin istemem. Ayrılırken yaptığı paylaşımı burada yapsa ülkeden çıkmadan saldırıya uğrar.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Emre de mert de zor transferler. Sivasta oynuyor olmalarından ziyade Sivas da kadro olarak dar bir kadroya sahip. Şu anda da liderler. Rıza hocaya kalırsa iş hayatta bırakmaz o oyuncuları.
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Emre de mert de zor transferler. Sivasta oynuyor olmalarından ziyade Sivas da kadro olarak dar bir kadroya sahip. Şu anda da liderler. Rıza hocaya kalırsa iş hayatta bırakmaz o oyuncuları.
                      Ikisininde sözleşmesi bitiyor. Bizim için zor ama ayartan ayartmıştır çoktan.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ikisininde sözleşmesi bitiyor. Bizim için zor ama ayartan ayartmıştır çoktan.
                        İlla ki birilerine verilecekse o biz olmayız. Sivas Rize fenere yakın takımlar öncelik onlara verilir. Değerli iki oyuncusunu öylece bırakmazlar. Tabii sözleşme bitiyor oyuncu istediğini yapma hakkına sahip orası ayrı ama kolay olur mu o kadar emin olamıyorum
                        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlla ki birilerine verilecekse o biz olmayız. Sivas Rize fenere yakın takımlar öncelik onlara verilir. Değerli iki oyuncusunu öylece bırakmazlar. Tabii sözleşme bitiyor oyuncu istediğini yapma hakkına sahip orası ayrı ama kolay olur mu o kadar emin olamıyorum
                          Aslında o hakka sahip değil. Yurt içinde bir takımla görüşmesi yasak ama menajeri falan bir şeyler ayarlamıştır.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok fm oynadığından hakim mezzala rolüne fmciler çok sever, bizim Abdusde iyi oynar oyunda. Ben çift forvet sevdiğim için mezzalaya karşıyım [emoji14]
                            Maç içinde çift forvete geçişi kolaylastirdigi için seviyorum ben de. Öne gecince mecbur tek forvete donuyor hocalar merkezi uclemek istiyorlar o yuzden işe yariyor.

En iyisi felix tarzı yetenekli forvet arkasiyla çift forvet oynamak. Bu sistemde de kanatların merkezi kapatmayi bilmesi, kaymalari yapmasi lazım.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maç içinde çift forvete geçişi kolaylastirdigi için seviyorum ben de. Öne gecince mecbur tek forvete donuyor hocalar merkezi uclemek istiyorlar o yuzden işe yariyor.

En iyisi felix tarzı yetenekli forvet arkasiyla çift forvet oynamak. Bu sistemde de kanatların merkezi kapatmayi bilmesi, kaymalari yapmasi lazım.
                              Aslında Ekuban gibi çalışkan oyuncu ile de kapatılır o açık ama takım halinde önde basmak gerek. Gönlümdeki ideal Trabzonspor.. Kanatlar içe kat ediyor zaten, önde çalışkan iki forvet. Savunmaya öndeki 4 oyuncu ile başla, bizim sahaya geçene kadar yorulur takatlari kalmaz zaten. Öyle pas yapan takımda yok ligde. Ama takım halinde geriye kaçıp öndeki adamları da yoruyoruz. Eksikler tamamlanınca bu tarz bi anlayış bekliyorum.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Sinan Bolat
                                Emre kilinc
                                gibi yerlilerin sözlesmeleri bittior...
                                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

Yükleniyor...
                                X