İlk olarak brusveyn tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yardımcı antrenör yarın imzalaycakmış.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]18454[/ATTACH]Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]18454[/ATTACH]
Açalım mı bayraklarıS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeldi mi reis tamam mıdır ???
Açalım mı bayraklarıTwitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bir şey demedim
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene Lille maçlarını fazlasıyla takip ettiğim için izlerken dikkatimi en çok çeken oyuncu ön libero Soumare idi. Keşke alabilsek diyordum da değeri 22 milyon euro imiş. Adama Soumaro ile isimleri çok benzediği için ilk duyduğumda o sanmıştım.Keşke alabilsek ama bizden pahalı
Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
Yusuf Yazıcıdan dolayı Lille ın maçlarını seyrettim stoperde eski bir topçuları oynuyor Fonte 36 yaşında diğer stoperleri onun yanında pişiriyorlar yani bizimde bir Fonteye ihtiyacımız var Hüseyinleri pişirmek için ama biz defansı toplasın diye gençlere yöneliyoruz
Aha buraya yazıyorum gelir ve belki mecburiyetten oynatılır ama Hüseyinlerden çok iyi değil@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf Yazıcıdan dolayı Lille ın maçlarını seyrettim stoperde eski bir topçuları oynuyor Fonte 36 yaşında diğer stoperleri onun yanında pişiriyorlar yani bizimde bir Fonteye ihtiyacımız var Hüseyinleri pişirmek için ama biz defansı toplasın diye gençlere yöneliyoruz
Aha buraya yazıyorum gelir ve belki mecburiyetten oynatılır ama Hüseyinlerden çok iyi değilDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Taraftarın oyuncuları beğenip beğenmeme gibi bir lüksü var ama kulüp hangisi fayda sağlayacaksa, hangisi bize uygun ise onu almak zorunda. Bunu da transfer yapılırsa biz ancak iyiymiş kötüymüş diye değerlendiririz. Şuan ihtimaller üzerinden yorum yapıyoruz.Trabzonspor deyince durur akan sular.
Yorum
Yorum