Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak brusveyn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Önemli olan takım olabilmek. O ruh, o heyecanı ardımıza alabilirsek sırtımızı zor yere getirirler.
    Aynen öyle Hüseyin hoca da bunu yapacaktır diye düşünüyorum... Malatya ve Sikebahce maçlarını kazanırsak önümüzde kimse duramaz haydi uşaklar...
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• 5e298f0f99c4e.jpg
      Twitter : @EY61_
      Youtube : EY61

Yorum

• Yardımcı antrenör yarın imzalaycakmış
        .

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH]18454[/ATTACH]
          hobaaaaaaaa
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

[ATTACH]18454[/ATTACH]
            Geldi mi reis tamam mıdır ???

Açalım mı bayrakları
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Adama hayırlı olsun diyelim mi???

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geldi mi reis tamam mıdır ???

Açalım mı bayrakları
                Ben bir şey demedim

Yorum

Ben bir şey demedim
                  Haydaaa tamam o zaman

S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Bu sene Lille maçlarını fazlasıyla takip ettiğim için izlerken dikkatimi en çok çeken oyuncu ön libero Soumare idi. Keşke alabilsek diyordum da değeri 22 milyon euro imiş. Adama Soumaro ile isimleri çok benzediği için ilk duyduğumda o sanmıştım.

Yorum

• Çok güçlü, dengeli bi stopere benziyor fiziği muazzam fakat hızlı değil. Umarım pozisyon bilgisi ve konsantrasyonu iyidir de hız eksiğini biraz olsun kapatır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu sene Lille maçlarını fazlasıyla takip ettiğim için izlerken dikkatimi en çok çeken oyuncu ön libero Soumare idi. Keşke alabilsek diyordum da değeri 22 milyon euro imiş. Adama Soumaro ile isimleri çok benzediği için ilk duyduğumda o sanmıştım.
                        Haha Keşke alabilsek ama bizden pahalı

Yorum

• Yusuf Yazıcıdan dolayı Lille ın maçlarını seyrettim stoperde eski bir topçuları oynuyor Fonte 36 yaşında diğer stoperleri onun yanında pişiriyorlar yani bizimde bir Fonteye ihtiyacımız var Hüseyinleri pişirmek için ama biz defansı toplasın diye gençlere yöneliyoruz
                          Aha buraya yazıyorum gelir ve belki mecburiyetten oynatılır ama Hüseyinlerden çok iyi değil
                          @ okşoholu

Yorum

• Ben Soumaro'yu çok beğenmiyorum. Olmasa sevinirim. Bence adı geçen Brezilyalılar çok daha iyi özellikle Dede..
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yusuf Yazıcıdan dolayı Lille ın maçlarını seyrettim stoperde eski bir topçuları oynuyor Fonte 36 yaşında diğer stoperleri onun yanında pişiriyorlar yani bizimde bir Fonteye ihtiyacımız var Hüseyinleri pişirmek için ama biz defansı toplasın diye gençlere yöneliyoruz
                              Aha buraya yazıyorum gelir ve belki mecburiyetten oynatılır ama Hüseyinlerden çok iyi değil
                              Marko Basa rolünü Fonte üstlenmiş durumda. Fonte bıraktığı zaman yine tecrübeli bir oyuncu alacaklardır o bölgeye.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Taraftarın oyuncuları beğenip beğenmeme gibi bir lüksü var ama kulüp hangisi fayda sağlayacaksa, hangisi bize uygun ise onu almak zorunda. Bunu da transfer yapılırsa biz ancak iyiymiş kötüymüş diye değerlendiririz. Şuan ihtimaller üzerinden yorum yapıyoruz.
                                Trabzonspor deyince durur akan sular.

Yorum

Yükleniyor...
                                X