Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok özür dilerim ama o çocuğa gereksiz bir güven atfediliyor sanki, çok gamsız duruyor sahada

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Çocuktaki potansiyeli görmeyip,gereken önemi vermezsen 18 yaşındaki toy insandan ne bekleyebilirsin,sıradan bir futbolcu gibi davranıyorlar,o da öyle olduğunu sanıyor.
    Abdülkadir ve Yusuf'a verilen önem ve özen gösterilsin,asıl yerinde as takımla bir maça çıkarılsın ondan sonra daha net yorumlayabiliriz.
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Benim icin şampiyonluk önemli degil.
      Önemli olan kimseye muhtaç olmadan kendi imkanlarınla bise elde etmek.
      Muhtaç olduğun an ayvayı yedin.
      „Choose a lazy person to do a hard job.
      Because a lazy person will find an easy way to do it.“
      BILL GATES

Yorum

• Enseyi karartmaya gerek yok. Bu seneki sampiyonluk kivilcimini kimse sonduremez. Ne cas ne uefa ne tff . O sene bu sene insallah. Iyi bi forvet ve stoperle o is bizde. Gecen seneden daha gucluyuz hem. O halimizle bile istanbul takimlarina kok sokturdugumuzu unutmayalim. fb bjk kendi sahasinda gotunu so saniyede kurtardi gs desen nasil yendikleri ve sampiyon olduklari ortada. Kimse komple teorisi uretmesin. Bu takim zamaninda yiktiysa duzeni bu zamanda da yikacaktir.
        Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Rize Origi’yi kiralar da biz Adebayor’u alırsak yazıklar olsun.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kerem diyin Behlul diyin ama Cafer demeyin. Bu çocuk olmadı ve olmayacak ne yazık ki
            Kerem,Behlül=Xavi,Iniesta

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kerem diyin Behlul diyin ama Cafer demeyin. Bu çocuk olmadı ve olmayacak ne yazık ki
              ben murat cem ve behlülden hiçbir şey anlamadım. dümdüz topçular ne bir ışık ne bir kumaş.

kerem baykuşun potansiyeli var ama.

Yorum

• İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar
                Dünyada Müslüman,
                Müslümanlar arasında Türk,
                Türkler arasında Trabzonlu,
                Futbolun içinde de Trabzonsporlu,
                Olmanın ne kadar zor ve zahmetli bişey olduğunu unutuyormuş gibi yapıyorsunuz bazen.
                İyi de siz Trabzonsporu bu yüzden tutmadınızmı?
                Ağızda takım tutmak mı?
                Gönülde takım tutmak mı?
                Ne bekliyorduk?
                Bu sonuç hiçbirşey almaz benim Trabzonsporluluğumdan.
                Aksine hala hayal kurmaya devam edeceğim.
                Aksine hala hayıflanmaya devam edeceğim "Keşke büyük bi futbolcu olsaydım da şu FB ye atabildiğim kadar gol atsaydım" diye.
                Kim ne düşünürse düşünsün.
                Hislerimize tercüman olmuşsunuz teşekkürler.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eee Rizelilerin lobisi iptal ettirdi iste.
                  Usta az aglamadi Bursaspor macindan sonra [emoji5]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Dün Vestel sponsorluğu bugün CAS red kararı,tasadüfün böylesi.
                  FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim icin şampiyonluk önemli degil.
                    Önemli olan kimseye muhtaç olmadan kendi imkanlarınla bise elde etmek.
                    Muhtaç olduğun an ayvayı yedin.
                    Öyle. Bizi zaten muhtaç duruma düşürenlerin amacı da kendi imkanlarımızla bir şey elde etmemizi engellemekti. Seneler önce Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları diye bir kitap okumuştum. Bu dediklerimizin devletler düzeyinde olan versiyonlarını anlatıyordu. Ekonomik olarak seni diz çöktürdükten sonra onların istekleri dışında bir şey yapamıyorsun.

Ben de senin gibi şampiyonluğu çok önemsemiyorum. Oyundan zevk almayı hedefliyorum. Onu da adil bir şekilde yaparsak tabii ki.

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nerde vermiş instads filan mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      İnstagram'da cevap vermiş iki kişiye DM'de

Bir tanesi bu
                      En son Tayfun tarafından düzenlendi; 30.07.2019, 17:24.
                      .

Yorum

• İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        39 yaşındayım, şampiyonluk hasretim 25 yaşındakinden daha az.

Sistem kirli. Çok açık. Bunun böyle olduğu gerçeğini 'kabul' edeceksin.
                        Ve mutlulukları hedeflerde aramayacaksın. Sürecin tadına varacaksın.
                        GS geçen yıl şampiyon oldu. Ama sezonun genelinde kümülatif mutluluğumuz daha çoktu.

Alternatifin ne? Sistemle, medyasıyla, kurumlarıyla savaş hali.
                        Yorucu, yıpratıcı. Arkadaşlarınla ilişkilerini dahi etkileyebiliyor. Başıma geldi

Takımın bir nehir gibi aktığı hücum setleri, Abdüş'ümün topa her dokunuşu, Sosa'nın bir sanat icra eder gibi 10 kişiyi yönetmesi, iyi oyunla kazanılmış bir derbinin maç sonu taraftarla birlikte kutlanması, kazanmak için tek yürek olmuş bir ekibin birlikte sevinip birlikte üzülmesi. Trabzonspor'umdan beklentim bunlar. Ha bir de Avrupa. Avrupa'da olmak güzel şey be..
                        çok güzel anlatılmış. benim de beklentim onurlu ve temiz bir mücadele.

Yorum

• Günler birer birer geçmeye devam ediyordu ve beklenen forvet transferinden ses seda yoktu

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kerem,Behlül=Xavi,Iniesta
                            Bayağı yetenekliler. Bu çocukları kiraya vermeden takımda az az süreler verip antremanlara çıkarıp seneye hazirlamamiz lazim

Yorum

• Trabzonspor benim elimde olsa, param da yoksa gençlere şans veririm. Bal ligine de düşsem.
                              Kimseden de 1 kuruş istemem.
                              Muhtaç olduğun an 2011 travmasini her sene yasatirlar sana.

Neyse yap 1 störic te, bazı arkadaşların keyifler yerine gelsin.
                              „Choose a lazy person to do a hard job.
                              Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                              BILL GATES

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zaten futbol siyasetin kucaginda, ama buraya sadece transfer yazilsinmis.
                                Ozaman transfer de siyaset. Obi mikel i nasil aldık. Kim yardımcı oldu bu transferde.
                                kapatin forumu bizahmet.
                                şurada yazabilirsiniz:

https://forum.bordomavi.net/showthre...0FM-Onad%C4%B1!

konu ayrımları bunun için var
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X