Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Halil transferi olmazsa yönetime zerre kızmam adamlar önerilerini yaptılar asamlarvdaha fazla istedi olmadı
    Halil ve babasi dendiği gibi adamlarsa bu fark olduğunda çıkarlardı. Biz trabzona gideceğiz ya şimdi ya sözleşme bitince başka takıma gitmeyiz. Ya şimdi 1 milyona yollarsınız yada sözleşmemiz biter öyle gideriz deseler bubtransfer biterdi. Bu bukadar net . Çocugun babası iyi gazladı traftari okadar. Yoksa ben trabzona bile gelmek istediklerini sanmıyorum. Adam sayemizde turkiyede piyasa yaptı bu kadar açık.

Haa daha önce dediğim gibi 3 kız kardeşte bu çocuğa 1,5 2 vermez ama bu çocuk bunlardan birine transfer olursada işte ozaman yukarda dediğim gibi bir konu olmuştur yada başka birşey vardır.
    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Oooo Jinyak da eski göz agrilarimdandir,, dörtlü yazmisimdir ona da kesin...

Bunu kesin yazmisimdir :

Trabzonsporumuz'un golüüü
      9 numarali formasiylaaaaaa

Andre Piyeeeerr ???
      Jinyaaaakkk

Ama bu transfer olur mu ? imkansiz desem yeridir
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Halil transferi olmazsa yönetime zerre kızmam adamlar önerilerini yaptılar asamlarvdaha fazla istedi olmadı
        Halil ve babasi dendiği gibi adamlarsa bu fark olduğunda çıkarlardı. Biz trabzona gideceğiz ya şimdi ya sözleşme bitince başka takıma gitmeyiz. Ya şimdi 1 milyona yollarsınız yada sözleşmemiz biter öyle gideriz deseler bubtransfer biterdi. Bu bukadar net . Çocugun babası iyi gazladı traftari okadar. Yoksa ben trabzona bile gelmek istediklerini sanmıyorum. Adam sayemizde turkiyede piyasa yaptı bu kadar açık.

Haa daha önce dediğim gibi 3 kız kardeşte bu çocuğa 1,5 2 vermez ama bu çocuk bunlardan birine transfer olursada işte ozaman yukarda dediğim gibi bir konu olmuştur yada başka birşey vardır.
        Öyle bir sey olursa zâten evet ben de kizarim zâten.... arada kantarin topuzunu kaçiriyoruz ama olsun

Yorum

• gignacsız transfer sezonu olmazdı zaten
          ( ゚д゚)

Yorum

• Tam alisiyoruz scout transferi olayina.
            Ucuz, genc adam alalim muhabbetine.
            Piyasaya dusurdukleri adam Gignac..

Oldu mu simdi ?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Golcüde seviye bayağı düşmüştü, her ne kadar sallamasyon olsa da Gignac ismi ilaç gibi geldi.

Yorum

• Jinyak'in adi geçecek ve ben noktali çizgili kadro yazmayacagim buraya he mi ?? Olacak is degil... birazdan geliyor

Yorum

• Adamın fiziği daha fit olmuş. Lakabı Mr Bigmac idi galiba. Mexicaya gitmeden önce göbeğinde şamrel vardı, şimdi yok. İlk duyunca gereksiz olur, gitsin emekliliğini yaşasın, EYT platformu aktivisti falandır diye düşündüm ama herifçioğlu hala iyi, hala atıyor ve daha da sağlıklı olmuş sanki.

Yorum

• Tigres ve México da mutlu değilse, Avrupaya dönmek istediyse, maaşından feragat edecekse olabilecek bir transfer. Roda ya, Berg e 1-1,5 verileceğine bu fakire 2-2,5 verilir.

Yorum

• Gignac, golün oğlu... İmkansız

Yorum

• _____________________________Ugurcan

Pereira_________________Hüseyin_______Hosseini____ ____________Novak

_________________________Parmak____Sosa

AbdülÖmür_____________________YusufY______________ _____Envagaaame

_________________________Andre Piyer Jinyak9

Yorum

• -Gignac'a yıllık 1 milyon euro öneririz
                          -Gignac yıllık 4 milyon euro ister
                          -Pazarlıklar başlar
                          -1.4 milyon euro seviyesine çıkarız(en son)
                          -Gignac gülümser, transfer yatar

Kovalasınlar böyle isimler belki biri gelir diye sıkıntı yok ama Matavz, Jonathas falan bunlar olmaz, bu adamlar öleli yıllar oldu.
                          [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION] sen de kadro yapıyorsun düzgün yap bir tane stoper niye eklemedin Gignac gelirse artık o yıl bu yıl denir Epureanu alınır. Olacağından değil de işte göze hoş gelsin.
                          En son battle symphony tarafından düzenlendi; 30.06.2019, 01:57.

Yorum

• İlk olarak karaozgur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adamın fiziği daha fit olmuş. Lakabı Mr Bigmac idi galiba. Mexicaya gitmeden önce göbeğinde şamrel vardı, şimdi yok. İlk duyunca gereksiz olur, gitsin emekliliğini yaşasın, EYT platformu aktivisti falandır diye düşündüm ama herifçioğlu hala iyi, hala atıyor ve daha da sağlıklı olmuş sanki.
                            Bigmac olayi 1-2 seneydi yaa Marsilya'dayken, gitmeden önce bile toparlamisti siraliyordu golleri, ve sanirim sözlesmesi bitince gitti Meksika'ya..
                            Herif orada kral gibi, her yönden... hocalarini göndermedilerse hele, hiç olmaz o is bence... fizigi bigmac denecek kadar degil tabi ama bence yine de biraz sismis yaa, ya da yapisi öyle... bilemiyorum ... ama gelse ve sirf para için gelmezse, dagitir ortaligi

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              _____________________________Ugurcan

Pereira_________________Hüseyin_______Hosseini____ ____________Novak

_________________________Parmak____Sosa

AbdülÖmür_____________________YusufY______________ _____Envagaaame

_________________________Andre Piyer Jinyak9
                              Jinyak gelince sidober midober alamadık zaar. Para gitti hep.

Yorum

• Başkan aynı takım elbiseyi 1 hafta boyunca giyip, tesislere otostop çekerek gidiyor bunlar Gignac yazıyor
                                Bu yoruma çok güldüm.

Yorum

Yükleniyor...
                                X