Gignac mı oha
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOla taivonen
Tim matavz
Gignac
Adi bizimle gecen isimler
Bunlar , tamamiyle yönetimin sttratejisi dışında menajerler aracılığı ile gazlanan futbolcu eskileri. Biz İstanbul kulüplerine özenmeden , kendi yolumuzda devam etmeliyiz. Doğru yoldan giden biziz , onlar değil.
Yorum
-
İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni takım gelecek 5-10 yılın takımı olmasını istiyorsak bir kaç yıl sabretmemiz gerektiğini hepimiz kabul etmiş bulunuyoruz. Bundan dolayı emekliliği gelmiş, geçmişi büyük topçuların sürekli isimleri yazılmasını mantıklı bulmuyorum. Belki klübün belirlediği üst limit fiyata kimi alacağız denebilir ama almasınlar sosa yeter yaşlı olarak abi olarak kaptan olarak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyasetini hiçbirimiz sevmiyoruz hatta benim siyasi görüşüm bile yok iyidir kötüdür ben bilmem ama Berat Albayrak bir başkan gibi çalışıyor. Siyaseti bulaştırmayın diyen varsa buyursun borçları ödeyip futbolcu transferi yapsın.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO bu değilde abiler gignac hala atıyorkaç sene önce çıktıydı.Ama çok para bizim paramız yetmez ona en baba 1.7 bonuslarla 2m e çıkarlar ki bu gignac ı tavlamaz bence.Gelmiş 33 üne 2 sene en fazla oynar.
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGignac'a geçen sene Çin kulübünden yıllık 6 Mio teklif gelmişti. Gignac'ı geçen sene değil ondan önceki sene istemiş olabiliriz ama bence tamamen dedikodu. Adam yanlış biliyor olabilirim ama kulübünden bonuslarla birlikte 3'e yakın para alıyor.Bordo-Mavi
Yorum
-
İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDediğim gibi abi tavlayamayızDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaçma gelebilir ama aklıma Gomez geliyor. Bence bu forvet Gomez olabilir.Bordo-Mavi
Yorum
-
Kendi kendinize gelin güvey olup neden gignaci alamadık neden lewandovskiyi alamadık diye üzülmeyin .
Onları hiç alma ihtimalimiz yoktu ki zaten .
Kapatın bu konuyu .
Başka isimlerden bahsedin.
Çünkü birazdan burda öyle bir hava oluşacak ki sanki gignaci alabiliyordukta yönetim son parasını doğan Erdoğan a verdi diye alamadık diyecekler
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi61
Yorum
Yorum