Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şampiyonluk fikstürünü çektik, not edin beyler 2019-2020 şampiyonluğu gelecek.
    İkinci yarı daha zor olacak.. ilk yarıdan farkı açınca da dolap çevirmeye başlıyorlar.

Yorum

• Cok guzel fikstur icimi heyecan sardi
      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Gs maçı en kritik yer

son 11 hafta iyi seri bizi şampiyon yapar

Yorum

• Başakşehiri takip ediyoruz fikstürde avantaj mi dezavantaj mi kararsızım
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gs maçı en kritik yer

son 11 hafta iyi seri bizi şampiyon yapar
            30. hafta Gs'nin yarışta olmaması bizim için hayırlı olur. Fikstürün tek handikapı o.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Fikstür güzel, ilk 6 haftadan sağlam çıkarsak yolumuz açık.
              Şu eksik bölgeleri bir an önce tamamlasak da hazırlık maçlarına tam kadro çıkabilsek.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                30. hafta Gs'nin yarışta olmaması bizim için hayırlı olur. Fikstürün tek handikapı o.
                Gâlibiyet serisi ile ağırlarız Gassaray'ı, Alanyaspor'u yenebilirsek tabii...

Yorum

• Mikel yedekte bile gözükmüyor. Noldu bu adama bacağı falan mı koptu bize gelir gelmez

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gâlibiyet serisi ile ağırlarız Gassaray'ı, Alanyaspor'u yenebilirsek tabii...
                    deplasman 30. hafta
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Aahahah bjk yöneticisi ahmet kavalci rizeli mi yaa konusmasi abdürralbayrak 2 neredeyse

neyse onu geçelim, târihler belli mi ?
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Üçüncü hafta feneri yenersen şampiyon olursun

Yorum

• Gaza gelmede bizim taraftarin ustune yok biraz yavas ayaginiz yere bassin..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Doğan Erdoğan'ı kim merak ediyorsa izlesin. Öyle kesit falan da değil 90 dklık maç.

Bu adamı nasıl aldık? kim beğendi? Ben Batuhan'dan bir farkını göremedim?

https://www.youtube.com/watch?v=1iiZFCmgZ0s
                            Niye herkes bu arkadaşı gömüyor anlamadım. 49. saniyede 3 kişi arasından sıyrılıp ne güzel dikine pasını veriyor işte. Adam kaç kişiyi oyundan düşürüyo forvet akıllı olsa yanındaki adamla verkaça girip kaleye inerdi 3 saniyede. Sardırarak bakıyorum şimdi videoya gerçekten rezalet mi anlarız.

Hahahah maçın yarım saatini izledim harbiden kötü topçu. Çok tembel pozisyonları izliyor sadece ve takım arkadaşlarının pas açısına girmiyor. Umursamaz rastgele paslar atıyor. Nerede duracağını bilmiyor, rakibe yaklaşması veya kovalaması gereken yerlerde izliyor sadece. Umarım talihsiz bir maçtır onun için normalde böyle değildir diye umut etmek lazım.

Hani agresif bi topçuydu bu? Kaptanlık verilmiş ama maçı takmıyor bi tarafına. Ayrıca 6 numara değil tek yönlü 8 numara tarzı takılıyor bir oyun kuruculuğunu da göremedim zaten pas almaya korkan tipte biri.
                            En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 17.07.2019, 21:55.

Yorum

• Gazi mazi bilmem de ilk hafta kpasa'yi yenmemenin bahânesi yok... ilk 2 hafta 6 puan alamamanin da
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aahahah bjk yöneticisi ahmet kavalci rizeli mi yaa konusmasi abdürralbayrak 2 neredeyse

neyse onu geçelim, târihler belli mi ?
                                evet rizeli
                                gitsin rize de yönetici olsun
                                „Choose a lazy person to do a hard job.
                                Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                                BILL GATES

Yorum

Yükleniyor...
                                X