İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Başakşehiri takip ediyoruz fikstürde avantaj mi dezavantaj mi kararsızımİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs maçı en kritik yer
son 11 hafta iyi seri bizi şampiyon yapar2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30. hafta Gs'nin yarışta olmaması bizim için hayırlı olur. Fikstürün tek handikapı o.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGâlibiyet serisi ile ağırlarız Gassaray'ı, Alanyaspor'u yenebilirsek tabii...2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğan Erdoğan'ı kim merak ediyorsa izlesin. Öyle kesit falan da değil 90 dklık maç.
Bu adamı nasıl aldık? kim beğendi? Ben Batuhan'dan bir farkını göremedim?
https://www.youtube.com/watch?v=1iiZFCmgZ0sAdam kaç kişiyi oyundan düşürüyo forvet akıllı olsa yanındaki adamla verkaça girip kaleye inerdi 3 saniyede. Sardırarak bakıyorum şimdi videoya gerçekten rezalet mi anlarız.
Hahahah maçın yarım saatini izledim harbiden kötü topçu. Çok tembel pozisyonları izliyor sadece ve takım arkadaşlarının pas açısına girmiyor. Umursamaz rastgele paslar atıyor. Nerede duracağını bilmiyor, rakibe yaklaşması veya kovalaması gereken yerlerde izliyor sadece. Umarım talihsiz bir maçtır onun için normalde böyle değildir diye umut etmek lazım.
Hani agresif bi topçuydu bu? Kaptanlık verilmiş ama maçı takmıyor bi tarafına. Ayrıca 6 numara değil tek yönlü 8 numara tarzı takılıyor bir oyun kuruculuğunu da göremedim zaten pas almaya korkan tipte biri.En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 17.07.2019, 21:55.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAahahah bjk yöneticisi ahmet kavalci rizeli mi yaakonusmasi abdürralbayrak 2 neredeyse
neyse onu geçelim, târihler belli mi ?
gitsin rize de yönetici olsun„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
Yorum